Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Professional Partners - Together. A passion for hair

 

Πιστεύουμε στο ολόκληρο - το να είμαστε μεγαλύτεροι από το άθροισμα των επιμέρους μερών. Πιστεύουμε στο πάθος που μοιράζεται - το πάθος για τα μαλλιά. Πιστεύουμε στις αληθινές συνεργασίες - μια αμφίδρομη δια βίου σχέση.

 

Είμαστε η Schwarzkopf Professional και υπάρχουμε για τους κομμωτές.

 

Οι κομμωτές μας βρίσκονται στην καρδιά των δραστηριοτήτων μας. Έχουμε χτίσει το δυναμικό επιχειρηματικό μας μοντέλο γύρω τους. Καινοτομικά προϊόντα, υποστήριξη, εξειδικευμένη εκπαίδευση, προσβάσιμη έμπνευση, πραγματική γιορτή - προσφέρουμε όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. Μετράμε την επιτυχία μας με βάση την επιτυχία των κομμωτών μας. Μόνο αυτό έχει σημασία.

Schwarzkopf Professional Together
Εταιρια - Η Ιστορια Μας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

Από τις ρίζες μας στο φαρμακείο του Hans Schwarzkopf στο Βερολίνο 100 χρόνια πριν, έχουμε καταλάβει την ομορφιά και την περιποίηση των μαλλιών εκ των έσω. Κοιτάζοντας πάντα μπροστά, το όραμά μας έχει θέσει τους ρυθμούς της αγοράς. Αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση, τα brands μας έχουν φέρει επανάσταση στο τι είναι πιθανό. Ως μέρος του φαινομενικά επιτυχημένου ομίλου της Henkel, οι Schwarzkopf Professional και Retail έχουν πάει ακόμα παραπέρα. Σήμερα, τα πρωτοποριακά μας προϊόντα είναι διαθέσιμα σε κομμωτήρια και καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κάτοχοι 7,600 πατεντών - η καθεμία από τις οποίες είναι ορόσημο στην περιποίηση των μαλλιών.

Schwarzkopf Professional - Δουλευοντας Μαζι Μας

ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Θέλετε περισσότερα; Περισσότερες ευκαιρίες, ενθουσιασμό, έμπνευση, προκλήσεις; Γνωρίζετε τα όριά σας; Θέλετε να πάτε τον εαυτό σας ακόμα παραπέρα; Δουλέψτε μαζί μας και γίνετε μέλος μιας δυναμικής συνεργασίας, μιας παγκόσμιας εταιρίας. Επισκεφτείτε τις σελίδες καριέρας στο Henkel.gr για να δείτε πως μπορείτε να μοιραστείτε την συνεχιζόμενη επιτυχία μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να θριαμβεύσετε - ξεκινήστε εδώ.