Essential Brands: IGORA VIBRANCE

Η τεχνολογία του χρώματος είναι στην καρδιά της Schwarzkopf Professional για περισσότερα από 50 χρόνια και το καινοτόμο brand βαφών IGORA έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά. Τώρα είναι η στιγμή για το επόμενο βήμα στην καινοτομία αφού η ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Professional ανανεώνεται!

 

Τι είναι;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: τι ακριβώς είναι η ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία; Κάτι ανάμεσα σε μόνιμη και ημιμόνιμη βαφή, η ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία περιέχει ένα μείγμα ανεπτυγμένων άμεσων χρωστικών και μη ανεπτυγμένων πρόδρομων χρωστικών ουσιών (para-dyes). Σε αντίθεση με τα ημιμόνιμα προϊόντα βαφής (που δρουν περισσότερο σαν προσωρινές αποχρώσεις ή toner), η ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία προσφέρει πιο εμφανή αλλαγή χρώματος, καθώς αναμειγνύεται με ήπιο διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου που ανοίγει το περιτρίχιο εξασφαλίζοντας απορρόφηση της κατάλληλης ποσότητας χρώματος χωρίς το χρώμα να διεισδύει μόνιμα στην τρίχα. Το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά και συνήθως διαρκεί για περίπου 25 λουσίματα.

 

Η βελτιωμένη σειρά IGORA VIBRANCE έχει σχεδιαστεί με χρήση ενός Συμπλέγματος προστασίας της υγρασίας με Τεχνολογία AQUAXYL™. Αυτό σημαίνει ότι έχει εξαιρετικά ήπια δράση, προστατεύοντας τα μαλλιά κατά τη διαδικασία εφαρμογής της ημιμόνιμης βαφής μαλλιών χωρίς αμμωνία και δημιουργώντας έναν καθαρό καμβά, που χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα με υπέροχη, ζωηρή λάμψη!

 

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό;

Η προηγμένη, ενυδατική ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία IGORA VIBRANCE – σε ρευστή μορφή που μπορεί να μετατραπεί σε gel ή κρέμα – βοηθά τους κομμωτές να προσφέρουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για να ανταποκριθούν στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απόδοση, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ άνεση, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ευελιξία, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ επιλογές.

 

Χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεση και την προσαρμόσιμη πυκνότητα εφαρμογής, μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών ημιμόνιμης βαφής μαλλιών χωρίς αμμωνία είναι τώρα διαθέσιμη (Σύστημα Διπλής Εφαρμογής, Βαφή «Tone-on-Tone», Παστέλ Ρεφλέ, Μοντέρνοι τόνοι, Εξουδετέρωση/Διόρθωση χρώματος, Ανανέωση χρώματος, Ενίσχυση λάμψης), με 68 αποχρώσεις που ταιριάζουν αρμονικά με τη σειρά IGORA ROYAL!

 

Τι το ιδιαίτερο προσφέρει;

Η σύνθεσή της δεν περιέχει οινόπνευμα και είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες B3 και B5, που θωρακίζουν την επιφάνεια της τρίχας ενάντια στο σπάσιμο, ενώ το καινοτόμο Σύστημα Ενεργοποίησης IGORA VIBRANCE επιτρέπει στους κομμωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε gel ή κρεμώδη υφή:

  • Το gel ενεργοποίησης της IGORA VIBRANCE περιέχει έναν παράγοντα ζελατινοποίησης, που δημιουργεί μια μοναδική υφή gel – ιδανική για εφαρμογή με απλικατέρ και γρήγορεςν υπηρεσίες στο λουτήρα
  • Η λοσιόν ενεργοποίησης της IGORA VIBRANCE περιέχει ένα ειδικό συστατικό πύκνωσης, που μετατρέπει την υγρή σύνθεση σε κρεμώδη – ιδανική για ταχύτερη εφαρμογή και ευκολία στη χρήση

«Η ΝΕΑ IGORA VIBRANCE είναι η πιο όμορφη ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία. Οι ολοκαίνουργες συνθέσεις επιτρέπουν εξαιρετικά εύκολη ανάμειξη και εφαρμογή, ενώ το τελικό αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών είναι καταπληκτικό.»


– Lesley Jennison | Παγκοσμίου Φήμης Εκπαιδεύτρια και Ειδικός Χρώματος


Θέλω να μάθω λεπτομέρειες!

  • Η IGORA VIBRANCE είναι μια προηγμένη, ενυδατική ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία
  • Προσφέρει υφή gel ή κρέμας
  • Σύνθεση χωρίς αλκοόλη, εμπλουτισμένη με βιταμίνες B3 και B5
  • Πρωτοποριακή τεχνολογία που προστατεύει τα μαλλιά από το σπάσιμο και διαμορφώνει έναν καθαρό καμβά για ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα
  • 68 αποχρώσεις που συνδυάζονται αρμονικά με τις αποχρώσεις IGORA ROYAL
  • Χαρίζει υπέροχη ζωηρή λάμψη

Πού μπορώ να μάθω περισσότερα;

Ενισχύστε την κατανόηση και την αυτοπεποίθησή σας σχετικά με το χρώμα παρακολουθώντας ένα σεμινάριο GLOSS BOSS αφιερωμένο στις υπηρεσίες IGORA VIBRANCE – εξερευνήστε τη σειρά σεμιναρίων της περιοχής σας online και κλείστε θέση τώρα!


ASK eAcademy

Μάθετε πώς να κάνετε το όραμά σας για τα χρώματα καθημερινή πραγματικότητα διευρύνοντας τις γνώσεις σας με τη βοήθεια αναλυτικών οπτικοακουστικών εκπαιδευτικών οδηγών από το ASK eAcademy:

περισσότερα ετικετών