Συμβουλευτική για ξανθά μαλλιά – Συμβουλές από ειδικούς για ουδέτερους ξανθούς τόνους

Οι ουδέτεροι ξανθοί τόνοι διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τονικών κατευθύνσεων, από απαλούς τόνους στο χρώμα της καραμέλας γάλακτος, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα κολακευτικοί για τις μεσαίου τόνου επιδερμίδες, έως τους τόνους της κρέμας καραμέλας, οι οποίοι ταιριάζουν ιδανικά και αναδεικνύουν την απαλή λάμψη των σταρένιων ή πιο σκουρόχρωμων επιδερμίδων.

 

Η επίτευξη όμορφων ουδέτερων ξανθών αποτελεσμάτων και η διατήρηση αναλλοίωτου του υπέροχου τόνου είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των κομμωτών. Συνεπώς, η Schwarzkopf Professional θέλοντας να δώσει στους κομμωτές τη δυνατότητα να προσφέρουν στις πελάτισσές τους τα καλύτερα ξανθά αποτελέσματα, απαντά στις παρακάτω ερωτήσεις που αφορούν ειδικά τους ουδέτερους ξανθούς τόνους:

 

Πότε απαιτείται ξάνοιγμα και διόρθωση του χρώματος;

Σε φυσικές βάσεις 5, ανοιχτόχρωμες καστανές ή πιο σκούρες, μπορείτε να επιτύχετε τους απαλότερους και πιο φυσικούς ουδέτερους τόνους, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα ξανοίγματος και διόρθωσης του τόνου BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ και BLONDME Blonde Toning, στην απόχρωση που επιθυμείτε. Με αυτό τον τρόπο, οι κομμωτές θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τις πιο κολακευτικές ουδέτερες ξανθές τονικές κατευθύνσεις σε πιο σκούρες βάσεις.

 

Ποια προϊόντα BLONDME είναι κατάλληλα για ουδέτερα ξανθά αποτελέσματα;

Το BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ συνδυασμένο, για παράδειγμα, με τις αποχρώσεις BLONDME Blonde Toning Sand και Ice ή Steel Blue και Caramel.

 

Να θυμάστε: ειδικές μίξεις  ουδέτερων τόνων θα βρείτε στο χρωματολόγιο BLONDME της Schwarzkopf Professional.

 

Συμβουλές για ουδέτερους ξανθούς τόνους

Πότε είναι απαραίτητες οι ανταύγειες;

Για βάσεις 6 ή ανοιχτότερες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις των προϊόντων BLONDME Bond Enforcing Blonde Lifting ή White Blending. Ωστόσο, τα απαλά ουδέτερα ξανθά επιτυγχάνονται καλύτερα σε φυσικές βάσεις 7 ή πιο ανοιχτές, με το BLONDME Bond Enforcing Lifting ή το White Blending Sand.

 

Μπορείτε να προσθέσετε το BLONDME Blonde Toning Apricot ή Caramel στις αποχρώσεις BLONDME Bond Enforcing Lifting και White Blending για να δημιουργήσετε μια υπέροχη απαλή απόχρωση καραμέλας στο ξανθό.

 

Σημείωση: Αν τα μαλλιά διαθέτουν αρκετούς φυσικούς θερμούς τόνους, τότε με το ξάνοιγμα και τη διόρθωση του τόνου θα πρέπει πρώτα να εξουδετερωθούν οι θερμοί τόνοι, ώστε να δημιουργηθούν απαλοί ουδέτεροι τόνοι.

 

Ποια προϊόντα περιποίησης στο σπίτι είναι τα πλέον κατάλληλα για ουδέτερα ξανθά; 

  • BLONDME Keratin Restore Bonding Shampoo
  • BLONDME Keratin Restore Bonding Conditioner
  • BLONDME Keratin Restore Bonding Mask
  • BLONDME Shine Elixir

ASK eAcademy

Εξερευνήστε περισσότερο εκπαιδευτικό υλικό της BLONDME με οπτικοακουστικούς εκπαιδευτικούς οδηγούς από το ASK eAcademy:

 
περισσότερα ετικετών