Συμβουλευτική για ξανθά μαλλιά – Συμβουλές από ειδικούς για ψυχρούς ξανθούς τόνους

Οι πελάτισσες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα (περισσότερο ροζ από λαδί) και ανοιχτόχρωμα μάτια (μπλε, γκρι) μπορούν να υποστηρίξουν τέλεια πιο ανοιχτές και πλατινέ ξανθές αποχρώσεις! Ωστόσο, σε πελάτισσες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, δεν πρέπει να προσθέσετε έντονες θερμές αποχρώσεις στα μαλλιά, καθώς αυτό θα τονίσει τους ροζ τόνους της επιδερμίδας, και θα τις κάνει να δείχνουν αναψοκοκκινισμένες. 

 

Το πλατινέ ξανθό είναι επίσης το πιο απαιτητικό χρώμα όσον αφορά τη διατήρησή του, το οποίο απαιτεί συχνά αναπροσαρμογή σε κάθε υπηρεσία ρετουσαρίσματος, ώστε τα μαλλιά να μην ξανοίξουν πάρα πολύ, ούτε να έχουν την ίδια ακριβώς απόχρωση σε όλο το μήκος τους. Συνεπώς, η Schwarzkopf Professional θέλοντας να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε iconic ξανθά αποτελέσματα, απαντά στις παρακάτω ερωτήσεις που αφορούν ειδικά τους ψυχρούς ξανθούς τόνους:

 

Πότε απαιτείται ξάνοιγμα και διόρθωση του χρώματος;

Σε φυσικές βάσεις 6 ή πιο σκούρες, μπορείτε να επιτύχετε τέλειο καθαρό ξανθό υπόστρωμα, αν ξανοίξετε πρώτα τα μαλλιά με το BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε την καλύτερη βάση για την ενίσχυση του χρώματος, την οποία θα επιτύχετε με μια απόχρωση της σειράς BLONDME Blonde Toning.

 

Ποια προϊόντα BLONDME είναι κατάλληλα για ουδέτερα ξανθά αποτελέσματα;

BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ συνδυασμένο με τις αποχρώσεις Steel Blue, Ice ή Lilac της σειράς BLONDME Blonde Toning.

 

BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ με BLONDME Bleach & Tone Cool Additive.

 

Να θυμάστε: ελέγξτε προσεκτικά το χρωματολόγιο BLONDME της Schwarzkopf Professional για τα ειδικά μείγματα ψυχρών τόνων.

 

BLONDME

 

Πότε είναι απαραίτητες οι ανταύγειες;

Σε φυσικές βάσεις 7 ή ανοιχτότερες, μπορείτε να επιτύχετε το πιο καθαρό πλατινέ ξανθό αποτέλεσμα με τις αποχρώσεις BLONDME Bond Enforcing Lifting Steel Blue και Ice ή BLONDME Bond Enforcing White Blending Ice, όταν δουλεύετε σε μη βαμμένα μαλλιά.

 

Για πιο έντονη ψυχρή τονική κατεύθυνση, μπορείτε να προσθέσετε την απόχρωση Steel Blue, Ice ή Lilac της σειράς BLONDME Blonde Toning στην απόχρωση BLONDME Bond Enforcing Lifting και White Blending. Έτσι θα μπορέσετε να εξουδετερώσετε κάθε υπερβολικό φυσικό θερμό τόνο και να επιτύχετε έντονο ψυχρό ξανθό αποτέλεσμα.

 

Σημείωση: η ανάμειξη των αποχρώσεων BLONDME Blonde Toning με τις αποχρώσεις BLONDME Bond Enforcing Lifting ή BLONDME Bond Enforcing White Blending μπορεί να μειώσει ελαφρώς την ένταση του ξανοίγματος και την κάλυψη των λευκών.

 

Ποια προϊόντα περιποίησης στο σπίτι είναι τα πλέον κατάλληλα για ουδέτερα ξανθά; 

  • BLONDME Tone Enhancing Bonding Shampoo Cool Blondes
  • BLONDME Keratin Restore Bonding Conditioner All Blondes
  • BLONDME Tone Enhancing Bonding Mask Cool Blondes
  • BLONDME Tone Enhancing Spray Conditioner Cool Blondes

ASK eAcademy

Εξερευνήστε περισσότερο εκπαιδευτικό υλικό της BLONDME με οπτικοακουστικούς εκπαιδευτικούς οδηγούς από το ASK eAcademy:

 
περισσότερα ετικετών