Φιλοσοφία Περιποίησης: Σημεία Παροχής Συμβουλών BC Fibre Clinix

Οι πελάτες αναζητούν εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουν πραγματικά και ορατά αποτελέσματα στα μαλλιά τους. Το BC Fibre Clinix μεταφέρει την εμπειρία περιποίησης εντός του κομμωτηρίου στο επόμενο επίπεδο προφέροντας τις τελευταίες προσαρμόσιμες τεχνολογίες στην περιποίηση των μαλλιών που μεταμορφώνουν ριζικά τη δομή της τρίχας. Ακολουθήστε τη μέθοδο BC για τέλεια περιποίηση των μαλλιών για να δημιουργήσετε το τέλειο, εξατομικευμένο ταξίδι περιποίησης εντός του κομμωτηρίου για τους πελάτες σας μέσω επαγγελματικής συμβουλευτικής 4 βημάτων:


Άκου
Το πρώτο βήμα είναι να ΑΚΟΥΣΕΤΕ. Και ο κομμωτής και ο πελάτης πρέπει να ακούνε και να κατανοούν ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής. Ξεκινήστε ρωτώντας, «τι γνώμη έχετε για τα μαλλιά σας;», ώστε να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας – εξάλλου εκείνοι γνωρίζουν τα μαλλιά τους καλύτερα! Χρησιμοποιώντας ερωτήσεις ενδιαφέροντος επιβεβαιώνετε ότι κατανοείτε τι σας λέει ο πελάτης.


Κοίτα
Το δεύτερο βήμα είναι να κοιτάξετε τα μαλλιά του πελάτη σας για να διαγνώσετε τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Ελέγξτε τον τύπο των μαλλιών για να προσδιορίσετε την κατάλληλη θεραπεία εντός του κομμωτηρίου και αναλύστε τόσο τα μαλλιά όσο και το τριχωτό . Ρωτήστε τον πελάτη σας, «θα μπορούσα να αγγίξω τα μαλλιά σας;» – αγγίζοντας τα μαλλιά έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε την κατάσταση και να απαντήσετε οποιαδήποτε ερωτήματα βάσει της εμπειρίας σας. Έχοντας αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη υπηρεσία, επιλέγοντας τη σωστή σειρά προϊόντων για καθαρισμό ή περιποίηση (ή οποιαδήποτε άλλη σχετική υπηρεσία).


Ζήσε
Στο 3ο βήμα «ΖΗΣΕ» – προσφέρετε στους πελάτες την εξατομικευμένη εμπειρία περιποίησης BC Fibre Clinix Treatment με θεραπείες εντός του κομμωτηρίου. Οι κομμωτές μπορούν να δημιουργήσουν μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης μαλλιών στο κομμωτήριο εξατομικεύοντας τη θεραπεία για κάθε πελάτη. Επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο BC Fibre Clinix Tribond Treatment σύμφωνα με τον τύπο μαλλιών του πελάτη σας (λεπτή ή χοντρή τρίχα) και εξατομικεύστε τη θεραπεία με την προσθήκη του κατάλληλου BC Fibre Clinix Booster.


Μάθε
Το τελευταίο βήμα της επαγγελματικής συμβουλευτικής 4 επιπέδων είναι το ΜΑΘΕ. Προτείνετε το κατάλληλο σχήμα θεραπείας BC και εξηγήστε στον πελάτη πώς μπορεί μόνος του να καθαρίζει, να περιποιείται και να χτενίζει τα μαλλιά του στο σπίτι για να διατηρήσει το έντονο αποτέλεσμα της περιποίησης ώστε να αποτρέψει την περαιτέρω φθορά. Εξηγήστε τα εξατομικευμένα οφέλη της σειράς και τις οδηγίες χρήσης.


Δείτε την Υπηρεσία BC Fibre Clinix TriBond Service να ζωντανεύει καθώς ο Ιδιοκτήτης Κομμωτηρίου, Pont Smith (@pontsmith) χρησιμοποιεί τη συμβουλευτική 4 βημάτων για να βελτιώσει άμεσα τα μαλλιά του πελάτη του:

 

 

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Εξερευνήστε το οπτικοακουστικό εκπαιδευτικό υλικό της BC Fibre Clinix στο ASK Education eAcademy για εξειδικευμένη ενημέρωση στην ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών.

περισσότερα ετικετών