Τα σεμινάρια ASK EDUCATION παρέχονται τώρα διαδικτυακά!

Η συναρπαστική μεταμόρφωση του προγράμματος ASK education έχει καταστήσει την εκπαίδευση κομμωτών ακόμα πιο προσιτή από πριν!


«Η δύναμή μας για καινοτομία και επαναπροσδιορισμό στυλ δεν υπήρξε ποτέ πιο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ»


– Simon Ellis, Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής
@thesimonellis


Ενίσχυση της Εκπαίδευσης για τη δημιουργία Πραγματικών Επαγγελματιών
Οι πρωτοποριακές επιλογές εκπαίδευσης της Schwarzkopf Professional περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος μεθόδων, από σεμινάρια σε ακαδημίες και εξατομικευμένα σεμινάρια σε κομμωτήρια μέχρι περιφερειακές εκδηλώσεις και επιδείξεις… Σε όλα αυτά έχετε τώρα άμεση ηλεκτρονική πρόσβαση μέσω του τμήματος εξασφάλισης θέσης σε σεμινάρια στην ιστοσελίδα της Schwarzkopf Professional!


Διαθέσιμη τώρα στο select country websites, η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής κράτησης παρέχει πληροφορίες για το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα ASK EDUCATION και αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο να κλείσετε θέσεις στα σεμινάριά μας.

 

ASK Education Σεμινάρια

Προσαρμοσμένο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε μεμονωμένες δεξιότητες, το πρόγραμμα ASK Education χωρίζεται σε τρεις βασικές κατηγορίες, δημιουργώντας έτσι ένα εξατομικευμένο ταξίδι εκμάθησης για κάθε κομμωτή:

  • Χρώμα
  • Επαγγελματικές υπηρεσίες
  • Styling

Κάθε σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους κομμωτές τις δεξιότητες και την ευελιξία που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση… και αφού τα σεμινάρια ASK Education έχουν γίνει ψηφιακά, οι πληροφορίες ανανεώνονται με το πάτημα ενός κουμπιού, και εσείς ξέρετε ότι λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες καταχωρίσεις!


Αυτή η πρωτοποριακή λειτουργία ηλεκτρονικής κράτησης, σας επιτρέπει να επιλέξετε σεμινάρια, να αξιολογήσετε συνεργαζόμενα κομμωτήρια και να εμπνευστείτε από δημιουργικούς καλλιτέχνες του χώρου της κομμωτικής μέσα από το αποκλειστικό τμήμα Creative Collective.

 

ASK Education Σεμινάρια

 

Διεθνείς Ambassadors

Διεθνείς Ambassadors

Οι διεθνείς μας Ambassadors συνδυάζουν το ταλέντο, το όραμα και τη δημιουργικότητα των καλύτερων στυλιστών και colourist στον πλανήτη.

 

 

Διεθνείς κομμωτές influencers

Διεθνείς κομμωτές influencers

O κλάδος των μαλλιών έχει κατακλυσθεί από κομμωτές influencers στα social media και αυτή τη χρονιά ο Linh Phan, ο Emre Ayaksiz και η Jenny Strebe είναι έτοιμοι να μας δείξουν πως γίνεται.

 

ASK Education Σεμινάρια

Προβλέποντας σήμερα μελλοντικές ψηφιακές ανάγκες, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο FAVICON που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του smartphone σας ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί γρήγορα και εύκολα στη διαδικτυακή πλατφόρμα κράτησης χωρίς να χρειαστεί να εισάγει URL ή να περιηγηθεί σε όλη την ιστοσελίδα.

 

ASK Education Σεμινάρια

Τι περιμένετε λοιπόν; Ανακαλύψτε την εύχρηστη πλατφόρμα κράτησης και εξασφαλίστε θέση σε οποιοδήποτε σεμινάριο άμεσα, είτε βρίσκεστε στο σπίτι σας είτε είστε εν κινήσει!

περισσότερα ετικετών