#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic

Το ξανθό είναι κάτι περισσότερο από ένα χρώμα, είναι ένας τρόπος ζωής, μια στάση. Στοχεύοντας σε ραφιναρισμένες γυναίκες όλων των ηλικιών και στα premium κομμωτήρια υψηλού επιπέδου, η BLONDME προσφέρει στους επαγγελματίες κολορίστες όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν ξανθά ΄με υπογραφή' και να επιτύχουν την απόλυτη ξανθιά τελειότητα. Η BLONDME είναι η μόνη μάρκα που αφιερώνεται πραγματικά στα ξανθά. Με καινοτομίες βαφής και φροντίδας που τροφοδοτούνται από την τεχνολογία bonding ,τόσο οι κομμωτές όσο και οι πελάτες, μπορούν να απολαύσουν εντελώς προσαρμόσιμες ξανθές υπηρεσίες με απόλυτη εμπιστοσύνη και απόλυτη ασφάλεια! Confident. Powerful. Individual. Iconic.

 

#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic

 

Για να συνοδεύσει την παγκόσμια Ambassador Χρώματος,Lesley Jennison,η Schwarzkopf Professional, καλωσόρισε τον Jack Howard ως νέο παγκόσμιο Ambassador της BLONDME.


O Jack συχνά αναφέρεται ως ο βασιλιάς του Balayage, διαθέτει υψηλές συστάσεις από μεγαθήρια όπως η Vogue, η Tatler, το Harpers,το Evening Standard και πολλά άλλα. Ως Διεθνής κολορίστας μαλλιών,έχει επίσης μια λίστα πελατών που εκτείνεται από διασημότητες όπως η Poppy Delevingne, η Suki Waterhouse, η Abby Clancy και η Gillian Anderson, και ονομάστηκε Κολορίστας της Χρονιάς στο Marie Claire για το έτος 2018. Ο Jack Howard διαθέτει επίσης τα εύσημα ευρέως για το ότι έφερε το μπαλαγιάζ στο Ηνωμένο Βασίλειο.


"Είναι μια πραγματική τιμή να συμμετάσχω σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες δυναμικών βαφών που καλύπτουν τις ανάγκες των ξανθών μαλλιών στο ρόλο του παγκόσμιου Ambassador της BLONDME"


– Jack Howard

 

#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic

 

#ILOVEBLONDME

Φέτος ενωνόμαστε για να γιορτάσουμε τη δύναμη της BLONDME με μια συναρπαστική εκστρατεία αφιερωμένη στον κόσμο των ξανθών: #ILOVEBLONDME! Έχει να κάνει με το να μοιράζεστε τα μυστικά για την επίτευξη του καλύτερου ξανθού για κάθε μεμονωμένο πελάτη, ενώ παράλληλα να προβάλλετε πόσο πραγματικά ευέλικτο είναι το «ξανθό»! Μαζί με τους παγκόσμιους ambassadors ,τον Jack Howard και την Lesley Jennison, 8 ICONIC BLONDME LOOKS δημιουργήθηκαν για να εξάψουν τη δημιουργικότητά σας, δείχνοντας σας πώς να ξεπεράσετε τις καθημερινές ξαφνικές ξανθιστικές προκλήσεις:

 

#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic
  • Platinum Purity - πετύχετε το καθαρότερο ξανθό σε σκούρες βάσεις με την τεχνική back to back lightening
  • Lived-In Blonde - πηγαίνετε από το σκούρο στο ξανθό σε οποιοδήποτε τύπο μαλλίων χρησιμοποιώντας τηντεχνική fine slicing
  • Strawberry Blush - δημιουργήστε ατομικά looks με την τεχνική pastel toning
  • Caramel Kiss - βοηθήστε τους πελάτες να εισέλθουν με αργά βήματα στο ξανθό με την τεχνική dimensional balayage

 

#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic
  • Cool Fusion - δημιουργήστε και διατηρήστε το πιο cool ξανθά με την τεχνική εξουδετέρωσης
  • Blonde Mélange - Ανόιξτε τα φυσικά και καλύψτε τα λευκά μαλλιά ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας την τεχνική lift'n'cover
  • Hollywood Blonde - Ξανοίξτε και εξουδετερώστε με την τεχνική high lifting
  • Detoxed Glow - αναζωογονίστε τα θαμπά ξανθά με την τεχνική αναζωογόνησης

Διαγωνισμός #ILOVEBLONDME:

... Και προκαλούμε ΕΣΑΣ να μας δείξετε πώς ξεπερνάτε τις μεγαλύτερες ξανθές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στην καθημερινή ζωή στο κομμωτήριο! Είναι απλό, δουλέψτε τη μαγεία της κομμωτικής σας χρησιμοποιώντας τα BLONDME και μοιραστείτε το μαζί μας στα κοινωνικά μέσα με την επισήμανση @schwarzkopfpro χρησιμοποιώντας τα hashtags #ILOVEBLONDME + #BLONDMECONTEST.

 

Τα καλύτερα looks θα εμφανιστούν στον τοίχο των κοινωνικών μέσων μας, προβάλλοντας το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ταλέντο σε χιλιάδες ανθρώπους. Ένας νικητής θα επιλεγεί από την BLONDME, μαζί με τους ΠαγκόσμιουςAmbassadors Jack & Lesley. Το επαθλο? Ο νικητής θα παραβρεθεί μαζί με την Schwarzkopf Professional στο Αμβούργο για την επόμενη φωτογράφηση της BLONDME, απολαμβάνοντας αποκλειστική πρόσβαση παρασκηνίων στον κόσμο της BLONDME!

 

ΑSK Eκπαίδευση

Γίνετε ο άρχοντας των ξανθών και συμμετέχετε στο σεμινάριο Blonde Specialist Bootcamp για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την τεχνογνωσία για να πετυχένετε άψογα ξανθά αποτελέσματα κάθε φορά. Αυτό το μάθημα σας διδάσκει να ξεπεράσετε τα προσωπικά σας όρια, μεταφράζοντας κάθε ξανθιά τάση σε εφικτή πραγματικότητα κομμωτηρίου. Το σεμινάριο Blonde Specialist Bootcamp είναι το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ξανθιά εκπαίδευση και μετά την ολοκλήρωση του,μπορείτε να το δείξετε σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας τη μελλοντική σας δουλειά στο κομμωτήριο!

 

#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic

Ηλεκτρονική Ακαδημία της ASK

Βεβαιωθείτε ότι η γνώση σας στο ξάνοιγμα των μαλλιών είναι κορυφαία στην τάξη! Ενημερωθείτε για το Advanced Bonding System της BLONDME με οπτικοακουστική εκπαίδευση από την Ηλεκτρονική Ακαδημία της ASK eAcademy:

ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ:

περισσότερα ετικετών