Συνέντευξη: «Blonde Icons» με τους Lesley Jennison & Kim Vō

Το ξανθό είναι ξεχωριστό, είναι εντυπωσιακό, είναι κουλ, είναι πολύ, μα πάρα πολύ δελεαστικό... Αν αισθάνεστε κι εσείς ότι ήρθε η ώρα να ενδώσετε στον πειρασμό του ξανθού, τι καλύτερο από το να μοιραστούν μαζί σας τις πολύτιμες γνώσεις τους για το ξανθό οι Lesley Jennison, Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρωμάτων της Schwarzkopf Professional, και Kim Vō, Διεθνής Πρεσβευτής BLONDME της Schwarzkopf Professional;

 

Ποιος σε μύησε στον κόσμο του ξανθού; 

KV: «Ο εαυτός μου! Ως μισός Βιετναμέζος και μισός Γάλλος, πάντα αναζητούσα το απόλυτο ξανθό. Όταν το πέτυχα, κατάλαβα ότι ήταν εφικτό...!»

 

Υπάρχουν μαλλιά πολύ σκούρα για να γίνουν ξανθά; 

LJ: «Χάρη στη νέα BLONDME Premium Lift 9+ με ενσωματωμένη τεχνολογία Bonding, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Πρόσφατα έβαψα τα φυσικά μαύρα μαλλιά ενός μοντέλου από την Κορέα δίνοντας στις άκρες μια λαμπερή, ψυχρή ξανθή απόχρωση, και παρέμειναν σε άψογη κατάσταση». 

 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε τα ξανθά μαλλιά υγιή; 

KV: «Τρεις λέξεις: προετοιμασία, εξατομίκευση και παράταση. Προετοιμαστείτε πριν από τη βαφή. Εξατομικεύστε το αποτέλεσμα αποφεύγοντας το υπερβολικό ξάνοιγμα και την ταλαιπωρία. Παρατείνετε τη διάρκεια επιλέγοντας ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι που να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες». 

 

Ποιον θα ήθελες να δεις με ξανθά μαλλιά;

LJ: «Την Anna Wintour. Θα μου άρεσε να πετύχω ένα έντονο ξάνοιγμα στο χαρακτηριστικό καρέ της, χρησιμοποιώντας 3-4 χρώματα, για να δημιουργήσω μια έντονη ιριδίζουσα, σχεδόν μεταλλική λάμψη από ψυχρούς, θερμούς και ουδέτερους ξανθούς τόνους». 

 

Αγαπημένη απόχρωση του ξανθού;

KV: «Πιστεύω ότι οι ξανθές αποχρώσεις έχουν 4 διαστάσεις: οι πρώτες 3 διαστάσεις είναι αυτό που βλέπουμε και η 4η είναι μια προσωπικότητα. Λατρεύω κάθε ξανθό, αρκεί να ταιριάζει με την προσωπικότητα». 

 

Αγαπημένη ξανθιά από το παρελθόν;

LJ: «Η Blondie. Τη θυμάμαι [τη Debbie Harry] να τραγουδά το Atomic. Αυτή η πανέμορφη ξανθιά με την αγγελική μορφή και την πάλλευκη επιδερμίδα να φορά μια άχαρη μαύρη σακούλα σκουπιδιών: ευφυές».

 

Αγαπημένη σύγχρονη ξανθιά; 

KV: «Είμαι διχασμένος ανάμεσα στην Britney Spears, που είναι πελάτισσά μου, και φυσικά, τη Madonna».

LJ: «Κατά τη γνώμη μου, η κοπέλα που πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα και έχει σαγηνευτική ομορφιά είναι η Rosie Huntington-Whiteley».

 

Ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις στο ξανθό την επόμενη σεζόν; 

KV: «Το «Dirty Flirty», όπου κυριαρχούν οι πιο σκούρες ρίζες και το «Glam Grunge», ένα στυλ που θυμίζει κατά κάποιον τρόπο πρωινό look μετά από πάρτι των Όσκαρ». 

 

Είναι αλήθεια ότι οι ξανθιές περνάνε καλύτερα; 

KV: «Έχω υιοθετήσει το ξανθό εδώ και 20 χρόνια και περνάω φανταστικά!»

 

Νιώθετε έμπνευση; Εξερευνήστε τη σειρά προϊόντων χρώματος και περιποίησης BLONDME που βασίζεται στο προηγμένο σύστημα bonding.

 

περισσότερα ετικετών