Εκπαιδευτικός οδηγός: επαναπροσδιορισμός #newformal με τον Tyler Johnston

Η τάση #newformal αφορά τολμηρές, καθαρές γραμμές και κούρεμα ακριβείας με αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και σκούρες χρωματικές αντιθέσεις. Το θρυλικό καρέ #newformal επαναπροσδιορίζεται από τον Global Ambassador Tyler Johnston και την ειδική σε θέματα χρώματος Viola Landsky, η οποία ζει στο Αμβούργο, καθώς υιοθετούν μια πιο χαλαρή προσέγγιση στο κλασικό κούρεμα πασαρέλας αυτή τη σεζόν.


Παρακολουθήστε τους καλλιτέχνες εν δράσει:

 

 

Σχετικά με τον Tyler (@tylerjohnstonhair)
Γνωστός στον κόσμο της κομμωτικής και της μόδας, ο Global Ambassador μας Tyler Johnston εντυπωσιάζει τον κλάδο με τις πρωτοποριακές τεχνικές του εδώ και δεκαετίες. Με παρουσία σε όλα σχεδόν τα περιοδικά που κυκλοφορούν, οι πελάτες του Tyler περιλαμβάνουν τον David και τη Victoria Beckham, τη Naomi Campbell, τον Benedict Cumberbatch και πολλούς ακόμη...


Σχετικά με τη Viola (@violandsky)
Έχοντας ως βάση το Αμβούργο, η Viola Landsky είναι μια έμπειρη κομμώτρια στη δημιουργική τεχνική χρώματος στο MOIJ – ένα από τα πιο αναγνωρισμένα κομμωτήρια της πόλης. Οι εξειδικευμένες γνώσεις της Viola σχετικά με το χρώμα αποτελούν πραγματική πηγή έμπνευσης και προβάλλονται συχνά σε φωτογραφίσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια.


Εξερευνήστε σε βάθος την τάση #newformal και εμπνευστείτε αυτή τη σεζόν από τη συλλογή Essential Looks...

περισσότερα ετικετών