Εκπαιδευτικός οδηγός: Look κομμωτηρίου #newformal με @theconfessionsofahairstylist

Ενώ το look πασαρέλας #newformal ερμηνεύεται ως μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού καρέ, το look κομμωτηρίου παρουσιάζει ένα γεωμετρικό καρέ – στην εξελιγμένη μορφή του – προκειμένου να δώσει μια προσιτή πινελιά στην τάση.


Ο Πρεσβευτής μας, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) δείχνει το κούρεμα χρησιμοποιώντας τεχνικές φιλαρίσματος για πιο έντονο αλλά και πολυεπίπεδο, μοντέρνο αποτέλεσμα – δείτε τον εδώ εν δράσει:

 

Παράλληλα, η ξεχωριστή καλεσμένη μας και influencer Jenny Strebe – AKA @theconfessionsofahairstylist – ενισχύει το αποτέλεσμα με ένα υπέροχο χρώμα για ένα προσιτό look, λίγο διαφορετικό αλλά φινετσάτο. Παρακολουθήστε εδώ το χρώμα να παίρνει ζωή:

 

Σχετικά με την Jenny Strebe (@theconfessionsofahairstylist)
Με επαγγελματική εμπειρία που ξεπερνά τα 15 χρόνια, η Jenny διευρύνει καθημερινά τους ορίζοντες στην κομμωτική. Ως μια από τις κορυφαίες hair bloggers της Αμερικής, η Jenny δημιουργεί από υπερσύγχρονα look για περιοδικά έως καθημερινά «εύκολα» χτενίσματα. Στη μακρόχρονη πορεία της, έχει αποκτήσει τη δική της θέση στον χώρο της κομμωτικής με ενδιαφέροντα βίντεο που αφορούν χτενίσματα και εστιάζουν κυρίως σε ανασηκωμένα μαλλιά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται πλεξούδες και κότσοι. Κρίνοντας από τους πιστούς ακόλουθούς της στο κομμωτήριο και στο διαδίκτυο, η αφοσίωση και το πάθος της για την εκπαίδευση είναι πραγματικά μεταδοτικό! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Jenny θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.theconfessionsofahairstylist.com.


Για να δείτε την πλήρη συλλογή των εκπαιδευτικών βίντεο των Essential Looks – συμπεριλαμβανομένων όλων των look κομμωτηρίου – επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Schwarzkopf Professional και αποκτήστε την εφαρμογή Trend Report and App της Essential Looks! Εάν διαθέτετε κωδικό επαλήθευσης αναφοράς τάσης, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.essentiallookscollection.com.


Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την ASK eAcademy μέσω του www.ask-elearning.com για να ανακαλύψετε οπτικοακουστικές ενότητες εκμάθησης οι οποίες καλύπτουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το μοντέρνο look.

περισσότερα ετικετών