Μαλλιά βήμα προς βήμα:Self Made Youth Catwalk Edutorial-Marija

Είτε πρόκειται για το τι φοράς είτε για τα μαλλιά σου.Το "ποτέ μην λες ποτέ" και το "όλα παίζουν" συνοψίζουν τέλεια την τάση Self Made Youth.


Το βασικό Look Πασαρέλας επιμελήθηκε ο Editorial Stylist της Schwarzkopf Professional, οTyler Johnston (@tylerjohnstonhair) ,και είναι κοντοκουρεμένο με κυματιστές υφές για να έχει ένα φινίρισμα «αυτό-στυλιζαρίσματος» . Το χρώμα εφαρμόστηκε με καλλιτεχία από τον Πειραματιστή Χρώματος Edoardo Paludo (@edoardopaludo) με τρόπο μη συμβατικό ,με μια ζωηρή σύγκρουση των BOLD COLOR WASHES σε Ροζ, Μωβ και Μπλε που εξυμνεί την αυτό-έκφραση.


Για να αναδημιουργήσετε αυτό το ατίθασο δημιουργικό χρώμα, παρακολουθήστε το εικονογραφικό μας εκπαιδευτικό βίντεο -edutorial video -με τον Edoardo Paludo παρακάτω ή ακολουθήστε τα εικονογράμματα με τα βήματα:

 

Πριν & Μετά

 

Πριν & Μετά
  • Χρώμα 1 – IGORA VIBRANCE 8-11 + IGORA VIBRANCE 0-00 + IGORA VIBRANCE + IGORA VIBRANCE 1-0 (1:1:0.1)+ Activator Gel/Lotion 1.9% / 6 Vol. (1:1)
  • Χρώμα 2 – IGORA VIBRANCE 8-11 + IGORA VIBRANCE 0-00 + IGORA VIBRANCE + IGORA VIBRANCE 1-0 (1:3:0.1 Activator Gel/Lotion 1.9% / 6 Vol. (1:1)
  • Χρώμα 3 – IGORA VIBRANCE Booster 0-55 + IGORA VIBRANCE 0-00 (1:20) + IGORA VIBRANCE Activator Gel/Lotion 1.9% / 6 Vol. (1:1)
  • Χρώμα 4 – IGORA VIBRANCE Booster 0-55 + IGORA VIBRANCE Booster 0-77 (1:2) + IGORA VIBRANCE Activator Gel/Lotion 1.9% / 6
    Vol. (1:1)
  • Χρώμα 5 – BOLD COLOR WASH Pink(Ροζ)
  • Χρώμα 6 – BOLD COLOR WASH Purple (Μωβ)
  • Χρώμα7 – BOLD COLOR WASH Blue (Μπλε)

Παρακολουθήστε καθώς ο Πειραματιστής Χρώματος Edoardo Paludo δίνει ζωή σε αυτό το look:
 
Μαλλιά βήμα προς βήμα:Self Made Youth Catwalk Edutorial-Marija

 

Ο Edoardo Paludo είναι γνωστός για την δημιουργικότητα στην δουλειά του, αφήνοντας την τεχνογνωσία και την διαίσθηση του να αναλαμβάνει τα ινία. Σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό βίντεο για να μάθετε πώς παίρνει φαινομενικά τυχαία τμήματα μαλλιών για να εφαρμόσει το χρώμα ελεύθερα (freehand) αλλά με καλλιτεχνία.Η συγκεκριμένη τεχνική ζωγραφικής μαλλιών που χρησιμοποιείται εδώ ονομάζεται #THEFLUID


Για ακόμα περισσότερη πειραματική χρωματική έμπνευση, διερευνήστε το έργο του Edoardo στο Instagram του, @edoardopaludo.


Μπορείτε να διερευνήσετε τις τάσεις των Essential Looks αυτής της σεζόν πλήρως μέσω του www.essentiallooks.com. Θυμηθείτε να μιλήσετε με τον τοπικό σας εκπρόσωπο της Schwarzkopf Professional για τον μοναδικό κωδικό ξεκλειδώματος του ιστοτόπου Essential Looks, ο οποίος θα σας ξεκλειδώσει μια πληθώρα πρόσθετων χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει: tutorials (βήμα προς βήμα εκπαιδευτικά βιντεάκια/εικονογράμματα) κομμωτικής φιλικά προς το κομμωτήριο, τις τελευταίες πηγές έμπνευσης και τις γνώσεις εκ των έσω της κομμωτικής βιομηχανίας. Φέτος, ο ιστότοπος Essential Looks έχει επίσης αναβαθμιστεί με μια διαδραστική λειτουργία που ονομάζεται "My Sketches", όπου οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν ψηφιακά τις ιδέες τους σε φύλλα της ASK Εκπαιδευτικής. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για την εκπαίδευση κομμωτών, καθώς τα σκίτσα μπορούν επίσης να αποθηκευτούν!

 

ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ:

περισσότερα ετικετών