Νέα τάση: Η ΣΥΛΛΟΓΗ #REdefining YOU

Η φετινή συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας εστιάζει στο προσωπικό στυλ, καθώς η Schwarzkopf Professional γιορτάζει το δικό σας YOUniverse σε μια ειδική MAKEOVER έκδοση των Essential Looks. Μέσα από τις συνεργασίες με παγκόσμιους διαμορφωτές γνώμης και διεθνείς γκουρού της κομμωτικής, σε συνδυασμό με μια μίνιμαλ, digital-first προσέγγιση – η συλλογή αυτή επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι κομμωτές και οι πελάτες τους αλληλεπιδρούν με τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής και της μόδας.


Η ΣΥΛΛΟΓΗ #REdefining YOU
«Η Συλλογή #REdefiningyou για το 2018 συγκεντρώνει παγκόσμιους influencers και κορυφαίους παγκοσμίως γκουρού μαλλιών, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας τα look, τις καινοτομίες και τις τάσεις που είναι της μόδας, εδώ και τώρα. Ο δυναμισμός, η εξατομίκευση και η έμπνευση προέρχονται από τον χώρο της πασαρέλας και επαναπροσδιορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας. Χρησιμοποιήσαμε τρεις συναρπαστικές τάσεις και δημιουργήσαμε εντυπωσιακές παραλλαγές, που ταιριάζουν σε κάθε στυλ…»


– Simon Ellis | Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής


Ανακαλύψτε τις τάσεις

 

Τάση 1 – #globaltribe

 

#globaltribe

 

Την εντοπίσαμε στην πασαρέλα, η τάση #globaltribe απογειώνει τις επιρροές από την Ανατολή, με μια φολκλόρ παραλλαγή. Οι Πρεσβευτές της Schwarzkopf Professional, Richard Ashforth (@richardashforth) + Lesley Jennison (@lesleyjennison) και ο πρωτοποριακός Hair Artist, Emre Ayaksiz (@emreayaksiz) συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν τις διάφορες παραλλαγές για την πασαρέλα και το κομμωτήριο.


Τάση 2 – #newformal

 

#newformal

 

Θυμίζοντας έντονα το στυλ του Marc Jacobs, η τάση #newformal ακτινοβολεί δυναμισμό, σύγχρονο εκκεντρικό στυλ και αυστηρό styling. Οι Πρεσβευτές της Schwarzkopf Professional, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) και Lesley Jennison συνεργάστηκαν με την γκουρού των χρωμάτων και δημιουργό τάσεων στο Instagram Jenny Strebe (@theconfessionsofahairstylist) για να δημιουργήσουν ιδιαίτερα look για την πασαρέλα και το κομμωτήριο.


Τάση 3 – #lucidnocturnes

 

#lucidnocturnes

 

Το IGORA #RoyalTakeOver δίνει τη σκυτάλη στη mega τάση του Co-Lab! Στη #lucidnocturnes, η Διευθύντρια Χρώματος της Schwarzkopf Professional στη Βόρεια Αμερική, Rossa Jurenas (@rossajurenas) και ο κορυφαίος colourist, Linh Phan (@bescene) δημιουργούν μοντέρνες, αισθησιακές αποχρώσεις του μεσονυκτίου και δύο ακτινοβόλα νέα look που λάμπουν μέσα στο σκοτάδι.


Εκπαιδευτική υποστήριξη
Στοχεύοντας στην καλλιέργεια της δημιουργικής ελευθερίας και της μοναδικότητας, τα σεμινάρια τάσεων της ASK Education προσφέρουν στους επαγγελματίες κομμωτές τις δεξιότητες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν φιλικά για το κομμωτήριο και εμπνευσμένα από την πασαρέλα look στις καθημερινές τους υπηρεσίες.


Πλέον πλήρως ψηφιακό, το Essential Looks Magazine και το Web App της φετινής σεζόν περιλαμβάνουν συμβουλές για το στυλ, τις τελευταίες viral τάσεις, συμβουλές και τεχνάσματα, ενημερώσεις προϊόντων, συνεντεύξεις και πολλά, πολλά άλλα.

περισσότερα ετικετών