Νέα τάση: #globaltribe

Η #globaltribe είναι η βασική τάση αυτή τη σεζόν, καθώς οι σημερινές σύγχρονες φυλές αντλούν διαφορετικές επιρροές από όλο τον κόσμο σε μια συλλογή, τη YOUniverse - επιβραβεύοντας τη μοναδικότητα!

 

 

#globaltribe Catwalk Look – Κούρεμα, Χρώμα και Styling


Το κούρεμα και το styling του Global Tribe Catwalk Look επιμελήθηκε ο Παγκόσμιος Πρεσβευτής της Schwarzkopf Professional Richard Ashforth (@richardashforth) με έντονο μήκος στο ύψος των ώμων και μια πιο ήπια φράντζα.


Οι κυματιστές και ίσιες υφές δημιουργούν αντίθεση και αναδεικνύουν όμορφα τους φθινοπωρινούς μοβ τόνους και τους αιχμηρούς ξανθούς τόνους από την Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρώματος Lesley Jennison (@lesleyjennison).

 

#globaltribe Catwalk Look

 

«Πόση διαφορά μπορεί να πετύχει μια ψυχρή παστέλ μοβ απόχρωση...!»


– Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρωμάτων, Lesley Jennison


#globaltribe Salon Look – Κούρεμα, Χρώμα και Styling


Το κούρεμα και το styling της παραλλαγής Salon Look έχει επιμεληθεί ο Richard Ashforth. Τα μαλλιά είναι ελαφρώς πιο κοντά και οι χαλαρές εναλλάσσονται με πιο σφιχτές μπούκλες. Αυτή την τεχνική επιδεικνύουν με άριστο τρόπο οι εποχιακοί συνδυασμοί χρώματος καφέ και μόκας του ειδικού προσκεκλημένου Emre Ayaksiz's (@emreayaksiz), για ένα απολύτως εύκολο και καθημερινό look Boho Chic.

 

#globaltribe Salon Look

 

«Δεν θα πιστέψετε με πόσους τρόπους μπορώ να προσαρμόσω το νέο look μου...»


– Salon Look Model, @renatagubaeva


Αποκτήστε τη διαδραστική εφαρμογή Essential Looks App για αποκλειστική πρόσβαση στις τάσεις αυτής της σεζόν, έμπνευση από τις πασαρέλες, λεπτομερή ενημέρωση και πληροφορίες για τα προϊόντα – μιλήστε με τον εκπρόσωπο της Schwarzkopf Professional στην περιοχή σας, για να μάθετε περισσότερα!

περισσότερα ετικετών