Νέα τάση: IGORA #RoyalTakeOver #lucidnocturnes

Καθώς η IGORA #RoyalTakeOver συνεχίζει την πορεία της, δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του χρώματος στον πλανήτη ένωσαν τις δυνάμεις τους για χάρη της Schwarzkopf Professional προκειμένου να αναπτύξουν μια σύγχρονη προσέγγιση των σαγηνευτικών χρωμάτων του μεσονυκτίου με δύο εκθαμβωτικά looks που λάμπουν στη διάρκεια της νύχτας... καλώς ορίσατε στα #lucidnocturnes:

 

 

Look Πασαρέλας #lucidnocturnes – Κουπ, Χρώμα και Styling
Το Look Πασαρέλας Lucid Nocturnes δημιουργήθηκε από τη Rossa Jurenas @rossajurenas, Διευθύντρια του Τομέα Χρωμάτων της Schwarzkopf Professional στη Βόρεια Αμερική με έμφαση στο δυνατό, ατίθασο φορμάρισμα και το κυματιστό περίγραμμα, ο συνδυασμός από ιριδίζουσες μοβ και μπλε ανταύγειες της Rossa αναδεικνύει τις φράτζες προσδίδοντας μια απόλυτα γοητευτική πανκ πινελιά.

 

IGORA #RoyalTakeOver #lucidnocturnes

 

«Αυτές οι πλούσιες και σκούρες ανταύγειες είναι ιδανικές για τώρα!»


– Rossa Jurenas, Διευθύντρια του Τομέα Χρωμάτων της Schwarzkopf Professional στη Βόρεια Αμερική


Look Κομμωτηρίου #lucidnocturnes – Κουπ, Χρώμα και Styling
Καλιφορνέζικο Χρώμα-Ο πρωτοπόρος influencer τάσεων χρώματος Linh Phan – AKA @bescene – επιμελήθηκε το Look Κομμωτηρίου μια μυστηριώδης κομψότητα εκπέμπεται καθώς ο Linh υιοθετεί μακρύτερα look με φυσική υφή συνδυασμένα με υπερβολικά κοντές φρατζές. Αποχρώσεις μπορντό και σκούρου πράσινου πλαισιώνουν το πρόσωπο για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με gothic αποχρώσεις.

 

IGORA #RoyalTakeOver #lucidnocturnes

 

«Τα μακρύτερα μαλλιά γίνονται πιο εύκολα ίσια για punk look ή κυματιστά για πιο απαλό αποτέλεσμα.»


– Linh Phan, Καλιφορνέζος διαμορφωτής τάσεων χρώματος


Για να εμπνέεστε σχετικά με την κομμωτική και τη μόδα, η πρόσφατα ενημερωμένη εφαρμογή Essential Looks App σας παρακινεί με εποχιακές τάσεις και επίδειξη σε βίντεο οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Schwarzkopf Professional για να μάθετε περισσότερα!

περισσότερα ετικετών