Νέα τάση: Urbaganza

Άνεση, σιγουριά, ανεμελιά: η Urbaganza γιορτάζει μια μοναδική αίσθηση του εαυτού μας, μια επανάσταση του αστικού τρόπου ζωής. Οι κανόνες σπάνε, ενώ κυριαρχούν κλασικές ανασχεδιασμένες μορφές και αναπάντεχοι συνδυασμοί...

 

 

Look πασαρέλας Urbaganza Amy (@amyinfluence):

 

Νέα τάση: Urbaganza

Ο Πρεσβευτής μας, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair), κόβει τα μαλλιά κοντά με αναλαφρές άκρες, και έπειτα εφαρμόζει το OSiS+ Soft Texture στις άκρες για να δημιουργήσει ένα ατημέλητο look με φυσική κίνηση και υφή. Ο Ειδικός Βαφών, Edoardo Paludo (@edoardopaludo), χρησιμοποιεί ασημένιους τόνους του IGORA VIBRANCE στις ρίζες για τολμηρό αλλά και πολυτελές look χρώματος με μοναδικά λαμπερό τελείωμα.


«Το OSiS+ Soft Texture ολοκληρώνει ιδανικά αυτό το ατημέλητο look, καθώς χαρίζει την επιθυμητή φυσική κίνηση και υφή, αλλά και ένα πολυτελές αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας που
αναδεικνύει το στυλ.»

– Tyler Johnston

Look κομμωτηρίου Urbaganza – Masha (@mashabacer) & Mieke (@miekevisser23):

 

Urbaganza: Look Κομμωτηρίου 1 – Masha

Urbaganza: Look Κομμωτηρίου 1 – Masha

Η Lesley Jennison (@lesleyjennison) χρησιμοποιεί φυσικές, σκούρες αποχρώσεις του IGORA ROYAL Earthy Clay, αναμεμειγμένες με IGORA ROYAL Golds, για να ανοίξει τη φυσική βάση και να δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο καστανό χρωματικό αποτέλεσμα. Δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση με ποιότητα και άποψη , ο Tyler Johnston κόβει τα μαλλιά ως τους ώμους με «μισοστεγνωμένη» υφή και πλούσιες, ασύμμετρες αφέλειες που χαρίζουν ένα εντυπωσιακά φλογερό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε το BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Chocolate Shampoo για να σφραγίσετε και να διατηρήσετε πλούσιο χρώμα, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.


«Για να διατηρήσετε ψυχρές και αυθεντικές αυτές τις ματ καστανές αποχρώσεις, να χρησιμοποιείτε πάντα το BC Bonacure’s Color Freeze Chocolate Shampoo. Χαρίζει όμορφο χρώμα που διαρκεί, είναι
αδιαπραγμάτευτο.»

– Lesley Jennison

 

Urbaganza: Look Κομμωτηρίου 2 – Mieke

Urbaganza: Look Κομμωτηρίου 2 – Mieke

Οι καστανές της πόλης μεταμορφώνουν τα μαλλιά τους με μεταλλικούς τόνους, καθώς η Lesley Jennison αναμειγνύει ψυχρές αποχρώσεις IGORA ROYAL Ashy Cedar και φυσικές αποχρώσεις IGORA ROYAL Naturals. Ο Tyler Johnston αφήνει τα μαλλιά μακριά για να αναδείξει τη λάμψη του χρώματος, με ένα δυναμικό κούρεμα που παίζει με τη φυσική υφή των μαλλιών και χαρίζει ένα λαμπερό τελείωμα. Για εξατομικευμένη περιποίηση, συνιστάται η Υπηρεσία BC Bonacure Fibre Clinix Tribond.


«Ο συνδυασμός της βαφής και του κουρέματος είναι τόσο σημαντικός, και αυτό το look δίνει έμφαση στη φυσική υφή των μαλλιών, ενώ το φινίρισμα αναδεικνύει τη λάμψη του χρώματος.»

– Tyler Johnston


Με τόσα εντυπωσιακά looks που μπορούν να σας εμπνεύσουν, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο των Essential Looks: www.essentiallooks.com για αποκλειστική πρόσβαση σε όλες τις λεπτομέρειες των τάσεων! Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Schwarzkopf Professional για να λάβετε τον αποκλειστικό σας κωδικό ξεκλειδώματος!


ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών