Μαλλιά - Πώς γίνεται: Texture Tension Editorial Πασαρέλας – Petra

Σε συνεργασία με την ομάδα των Essential Looks και το IGORA ROYAL, η δημιουργική ομάδα X-presion (@xpresioncreativos) δημιούργησε δύο εντυπωσιακά looks για την τάση Texture Tension αυτή τη σεζόν.


Αντλώντας έμπνευση από τον τρόπο με τον οποίο οι makeup artist χρησιμοποιούν το χρώμα για να δημιουργήσουν μοτίβα και υφή πάνω στην επιδερμίδα (π.χ. contouring), η ομάδα X-presion θέλησε να κάνει κάτι παρόμοιο στα μαλλιά. Η τάση Texture Tension έχει να κάνει με τους ήπιους κυματισμούς και τις ψευδαισθήσεις που δημιουργούν λαμπερές φωτεινές αποχρώσεις στα μαλλιά.


Κούρεμα Texture Tension & #raincolor

Χάρη στο αυθεντικό χρώμα υψηλής ανάλυσης του IGORA ROYAL, λαμπερές χρυσαφένιες αποχρώσεις ζωντανεύουν στα μαλλιά της Petra (@petrahegedus) χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρότυπο και μια τεχνική που θυμίζει σαν να πέφτουν σταγόνες βροχής στα μαλλιά. Ζήτω το #raincolor!

 

«Με το IGORA, ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία μας.»


– X-presion, Δημιουργική Ομάδα

Πριν & Μετά

 

Πριν & Μετά
  • Χρώμα 1 (Φράντζα) – IGORA ROYAL 5-1 + IGORA ROYAL Oil Developer 3%/10 Vol.
  • Χρώμα 2 (Ρίζες) – IGORA ROYAL 5-1 + IGORA ROYAL 6-4 (1:2) + IGORA ROYAL Oil Developer 3%/10 Vol.
  • Χρώμα 3 (Άκρες) – IGORA ROYAL 5-1 + IGORA ROYAL 6-4 (1:2) + IGORA ROYAL Oil Developer 3%/10 Vol.
  • Χρώμα 4 IGORA Vario Blond Super Plus + IGORA ROYAL Oil Developer 9%/30 Vol.

Ανακαλύψτε πόσο γρήγορα μπορείτε να αναπαραγάγετε αυτή τη must-have τάση και να δημιουργήσετε μοναδικά αποτελέσματα χάρη στο laser-cut αλουμινόχαρτο και το IGORA ROYAL!

Εδώ, ο Colour Visionary και συνιδρυτής της X-presion, Jorge Cáncer, μας παρουσιάζει τα διάφορα look πασαρέλας χρησιμοποιώντας την τεχνική #raincolortexture και μας δείχνει πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας εντυπωσιακό #raincolor αποτέλεσμα στη στιγμή.
 
Μαλλιά - Πώς γίνεται: Texture Tension Editorial Πασαρέλας – Petra

Συνιστάται μια θεραπεία λάμψης μετά από αυτή τη βαφή χρησιμοποιώντας το IGORA VIBRANCE 0-00 + IGORA VIBRANCE Activator Gel 1.9%/6Vol. Έπειτα, δώστε στις πελάτισσες μια θεραπεία για το σπίτι βασισμένη σε προϊόντα BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze για να κλειδώσουν το χρώμα και να έχουντην μεγιστη προστασία που διαρκεί.


Τάσεις και Εκπαίδευση
Για να γνωρίσετε σε βάθος τα προϊόντα όπως τα IGORA ROYAL, καθώς και για να ανακαλύψετε πολλά μυστικά κομμωτικής, εκπαιδευτικούς πόρους, ατομικές αξιολογήσεις και ενδιαφέροντα διαδικτυακά σεμινάρια, εγγραφείτε στην eAcademy της ASK Education: www.ask-elearning.com.


Στον ιστότοπο των Essential Looks: www.essentiallooks.com μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακά trend looks, τάσεις και διαδραστικά εργαλεία όπως τη λειτουργία «my sketches» (τα σχέδια μου). Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Schwarzkopf Professional και αποκτήστε έναν μοναδικό κωδικό για πλήρη πρόσβαση. 

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών