Trend Lab: Μοιραζόμαστε τάσεις και δημιουργικές εκπαιδευτικές συμβουλές σε πραγματικό χρόνο

Χρόνο με το χρόνο, παρατηρούμε μια άνοδο στη συμπεριφορά #seenowbuynow απέναντι στη μόδα και τις τάσεις, χάρη στα κοινωνικά μέσα και την αύξηση των τάσεων που παρουσιάζονται στο INSTAGRAM. 

 

Ολοένα και περισσότερο, οι οίκοι μόδας όπως οι Tom Ford, Rebecca Minkoff, Topshop Unique και πολλοί άλλοι θέτουν στη διάθεση των καταναλωτών μια περιεκτική κολεξιόν η οποία κυκλοφορεί ταυτόχρονα με το λανσάρισμά της, απευθείας από τις πασαρέλες, και όχι μετά από 6 μήνες, όπως συνέβαινε κατά κανόνα.

 

Η ίδια προσέγγιση #readytowear εφαρμόζεται και στον κλάδο της κομμωτικής... στο κάτω-κάτω, η κομμωτική και η μόδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Γι’ αυτό και η Schwarzkopf Professional ανέπτυξε ένα στούντιο εντός του κομμωτηρίου, το Trend Lab, το οποίο παρουσιάζει ΑΜΕΣΩΣ στους κομμωτές τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον κλάδο. 

 

"Όσο εμείς προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τα τελευταία look της πασαρέλας και τα πιο μοντέρνα στυλ των διασημοτήτων, ο κλάδος μας εξελίσσεται πάντοτε με ταχύτατους ρυθμούς. Τώρα πια, χάρη στο Instagram και στο Snapchat, αυτό είναι πιο έντονο από ποτέ. 

 

Μέσα από αυτά τα κανάλια, οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν σε έναν κόσμο έμπνευσης, με λίγα μόνο κλικ. Συνεπώς, είτε πρόκειται για ένα τολμηρό look πασαρέλας ή το τελευταίο στυλ που λανσάρουν οι διασημότητες, οι πελάτισσές μας περιμένουν από εμάς να τους το παρέχουμε, ακριβώς τη στιγμή που συμβαίνει. Στόχος μας είναι να αποκτήσει ο κλάδος μας τις δεξιότητες και την ευελιξία που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει αυτές τις διαρκώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις.

 

Το πρωτοποριακό Trend Lab της Schwarzkopf Professional είναι έτοιμο να ασχοληθεί με κάθε τάση της μόδας! Μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε τάσεις και δημιουργικές εκπαιδευτικές συμβουλές σε πραγματικό χρόνο - από εκπαιδευτικούς οδηγούς και διαδικτυακά σεμινάρια σε πραγματικό χρόνο, με σημαντικούς διαμορφωτές τάσεων στον κλάδο της κομμωτικής, έως παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων και εμπορικές πληροφορίες!"

 

– Simon Ellis, Διεθνής Διευθυντής Δημιουργικού | Schwarzkopf Professional

 

Το καινοτόμο στούντιο Trend Lab περιλαμβάνει ένα δυναμικό και ενδιαφέρον περιβάλλον, που συνδυάζει τον επαγγελματισμό ενός κορυφαίου κομμωτηρίου με ένα πρωτοποριακό ψηφιακό στούντιο. Το στούντιο έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στην αρχιτεκτονική λεπτομέρεια, ώστε να παρέχει τη μέγιστη ευελιξία μέσα από μια σειρά ευέλικτων εσωτερικών χαρακτηριστικών, όπως εναλλασσόμενες ταπετσαρίες, αξεσουάρ και μια κλασική διαρρύθμιση στούντιο. 

 

Μπορούν να παρουσιαστούν όλα τα brand της Schwarzkopf Professional και να αναδείξουν τα διάφορα χαρακτηριστικά lifestyle τους, μέσα από ειδικές για κάθε brand φωτογραφήσεις και συναρπαστικό περιεχόμενο κοινωνικών μέσων. 

 

 

Το στούντιο εντός του κομμωτηρίου επιτρέπει στη Schwarzkopf Professional να μοιράζεται πραγματικές τάσεις που εφαρμόζονται σε πραγματικά μοντέλα, και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Περιλαμβάνει αναλυτικούς εκπαιδευτικούς οδηγούς με τεχνικές για τις νέες τάσεις αλλά και δημιουργικές και εμπορικές εκδοχές ως προς το χρώμα και το styling, καθώς και καινοτόμες εφαρμογές προϊόντων.

 

Το επαγγελματικό στούντιο είναι πλήρως εξοπλισμένο για να παρέχει ολοκληρωμένη πολυκαναλική διανομή περιεχομένου:

  • Άμεσες δημοσιεύσεις σε κοινωνικά μέσα 
  • Live video streaming 
  • Διαδικτυακά σεμινάρια με κορυφαίους εκπαιδευτές από τον κλάδο

Από σήμερα, η Schwarzkopf Professional θα προσφέρει την εμπειρία της στις τάσεις και εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο, μέσω του Trend Lab, σε ταχύρυθμα προγράμματα που εμπνέουν, δραστηριοποιούν και κινητοποιούν τους κομμωτές από όλο τον κόσμο! 

 

Μπείτε στην κοινότητα του Trend Lab σήμερα, κάνοντας εγγραφή στο www.ask-elearning.com για δωρεάν πρόσβαση στο πλέον πρόσφατο υλικό του Trend Lab και σε διεθνή διαδικτυακά σεμινάρια που δημιουργούνται σε συνεργασία με κορυφαίους κομμωτές και βασικούς διαμορφωτές τάσεων της μόδας.

 

Είναι εύκολο να παραμείνετε στη μόδα, αντλώντας συνεχή έμπνευση από το Trend Lab μέσω των κοινωνικών μέσων. Απλώς ακολουθήστε το πάθος σας για την κομμωτική @schwarzkopfpro στο Instagram, το YouTube, το Facebook και το Twitter.

 

περισσότερα ετικετών