Υπηρεσίες κομμωτηρίου: Σύστημα αποτοξίνωσης BLONDME

Η αποτοξίνωση είναι μια τάση που επηρεάζει καθολικά τον τρόπο ζωής μας. Είτε πρόκειται για εφαρμογές, βιβλία, σέρουμ ή μάσκες, όλα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, εσωτερικά και εξωτερικά. Και, φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά! Ευτυχώς, το BLONDME ανέπτυξε μια θεραπεία αποκατάστασης για την αποτοξίνωση των ξανθών μαλλιών, προσφέροντας λαμπερό χρώμα που διαρκεί και απόλυτα ξεκάθαρα αποτελέσματα.

 

Παρακολουθήστε την ανάλυση της θεραπείας εντός του κομμωτηρίου από την Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρωμάτων, Lesley Jennison ή ακολουθήστε τα εικονογραφημένα βήματα παρακάτω:

 

 

Υπηρεσία κομμωτηρίου BLONDME Detoxifying System:

 

Υπηρεσία κομμωτηρίου BLONDME Detoxifying System:

 

1. Αναμείξτε το BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener ­9+ με BLONDME Premium Developer 2% / 7 Vol. (1:2) και εφαρμόστε σε διάφορα τμήματα των μαλλιών χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο, ώστε να δημιουργήσετε ένα απαλό ξάνοιγμα γύρω από το πρόσωπο. Αφήστε για έως 45 λεπτά. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ξεβγάλετε.

 

 

Υπηρεσία κομμωτηρίου BLONDME Detoxifying System:

 

2. Εφαρμόστε το BLONDME Detoxifying System Purifying Bonding Shampoo σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήστε για έως 1 λεπτό. Ξεβγάλετε σχολαστικά.

 

Υπηρεσία κομμωτηρίου BLONDME Detoxifying System:

 

3. Αναμείξτε 1 φακελάκι BLONDME Detoxifying System Shot με 25g BLONDME Keratin Restore Bonding Mask. Απλώστε το μείγμα δουλεύοντας τμηματικά για ομοιόμορφη κατανομή. Αφήστε για 10-20 λεπτά και ξεβγάλετε σχολαστικά.

 

Υπηρεσία κομμωτηρίου BLONDME Detoxifying System:

 

4. Εφαρμόστε το BLONDME Detoxifying System Bi-Phase Bonding & Protecting Spray σε νωπά μαλλιά για ενυδάτωση και προστασία ενάντια στις περιβαλλοντικές συνθήκες.

 

Η συμβουλή της ειδικού Lesley Jennison: «Όταν προσφέρετε γρήγορες υπηρεσίες χρώματος, όπως βαφή ρίζας ή βαφή του περιγράμματος των μαλλιών, να τις συνδυάζετε πάντοτε με θεραπεία BLONDME Detoxifying System για να εξασφαλίζετε απόλυτα φρέσκο και αναζωογονημένο αποτέλεσμα ξανθού χρώματος.»

 

ASK eAcademy
Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε ως εγγεγραμμένος χρήστης στο ASK eAcademy: www.ask-elearning.com. Η βιώσιμη ψηφιακή πλατφόρμα υπεροχής που βοηθά τους κομμωτές να διευρύνουν τις τεχνικές τους δεξιότητες και γνώσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Παρακολουθήστε οπτικοακουστικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τις τελευταίες καινοτομίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του BLONDME, καθώς και συναρπαστικά webinar, προσωπικές αξιολογήσεις και υποστήριξη υπηρεσιών κομμωτηρίου – διαθέσιμα σε 14 διαφορετικές γλώσσες!

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών