Υπηρεσιες Κομμωτηριου: Καθετες #alicebands Με Το IGORA ROYAL Ashy Cedar

Στις μέρες μας, πέρα από το ξανθό, οι πελάτισσες παγκοσμίως ζητούν μοδάτες ψυχρές και ματ καστανές αποχρώσεις με εκλεπτυσμένο τελείωμα. Ευτυχώς, μια παλέτα με υπέροχους καστανούς τόνους προστέθηκε στις σειρές προϊόντων IGORA ROYAL και IGORA VIBRANCE (IGORA Ashy Cedar και Earthy Clay) δημιουργώντας τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων για τεχνικές διπλής εφαρμογής!


Για να γιορτάσει τη δημιουργία των ψυχρών τόνων, η Schwarzkopf Professional, μαζί με την Πρέσβειρα Χρώματος, Lesley Jennison (@lesleyjennison), ανέπτυξαν δύο νέες υπηρεσίες για το κομμωτήριο. Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στη χρήση αποχρώσεων από τη συλλογή IGORA Ashy Cedar.

 

Υπηρεσιες Κομμωτηριου: Καθετες #alicebands Με Το IGORA ROYAL Ashy Cedar

Αυτό το look έχει δημιουργηθεί με τη χρήση μιας συναρπαστικής εναλλαγής ψυχρών και ουδέτερων καστανών αποχρώσεων που εφαρμόζονται στα μαλλιά σαν κάθετες #alicebands. Έτσι, δημιουργείται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χαμηλού εφέ με αισθητική παγωμένης λάμψης.

 

 

Βαφές που χρησιμοποιήθηκαν:

 • Χρώμα 1: IGORA ROYAL 9-1 + IGORA ROYAL Oil Developer 9% / 30 Vol. (1:1) 
 • Χρώμα 2: IGORA VIBRANCE Ashy Cedar 5-21 + IGORA VIBRANCE Activator Gel 1.9% / 6 Vol. (1:1)
 • Χρώμα 3: IGORA ROYAL Ashy Cedar 7-21 + IGORA ROYAL Oil Developer 6% / 20 Vol. (1:1)
 • Χρώμα 4: IGORA ROYAL Ashy Cedar 7-21 + IGORA ROYAL Oil Developer 9% / 30 Vol. (1:1)

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό το εντυπωσιακό καστανό look:

 

Βήμα 1
 • Βήμα 1
  Χωρίστε τα μαλλιά όπως φαίνεται στην εικόνα. Εφαρμόστε το χρώμα 1 στο κάτω δεξί μέρος, χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτα

 

Βήμα 2
 • Βήμα 2
  Εφαρμόστε το χρώμα 2 στο κάτω αριστερό μέρος

Βήμα 3
 • Βήμα 3
  Συνεχίστε με τούφες στο επάνω πίσω μέρος του κεφαλιού εφαρμόζοντας το χρώμα 3 στις ρίζες και το χρώμα 4 στο μεσαίο μήκος και τις άκρες
 
Βήμα 4
 • Βήμα 4
  Διαχωρίστε μια μικρή τούφα από το αριστερό μπροστινό τμήμα. Εφαρμόστε το χρώμα 2 στην τούφα που έχετε διαχωρίσει για να δημιουργήσετε μια κάθετη στέκα
 
Βήμα 5
 • Βήμα 5
  Εφαρμόστε το χρώμα 1 στα μεσαία μήκη και τις άκρες των υπόλοιπων μπροστινών τμημάτων

 

Βήμα 6
 • Βήμα 6
  Εφαρμόστε το χρώμα 4 στις ρίζες των μπροστινών τμημάτων και αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά. Ξεβγάλτε, λούστε με σαμπουάν και κοντίσιονερ και φορμάρετε όπως επιθυμείτε
 
Σεμινάρια ASK
Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα για τις βαφές; Η ASK Education έχει αναπτύξει μια σειρά από εξαιρετικά μαθήματα για τις βαφές που υπερβαίνουν τις ανάγκες του κομμωτηρίου σας. Ανακαλύψτε τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε κοντά σας σήμερα!
 
Μην ξεχνάτε ότι η απόχρωση IGORA Ashy Cedar αποτελεί επίσης την πρώτη συλλογή βαφών διπλής εφαρμογής της Schwarzkopf Professional! Αυτό σημαίνει ότι οι αποχρώσεις έχουν προστεθεί τόσο στη σειρά μόνιμων βαφών της IGORA (IGORA ROYAL) όσο και στη σειρά ημιμόνιμων βαφών χωρίς αμμωνία (IGORA VIBRANCE) για άψογη χρωματική συμβατότητα.
 
ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:
περισσότερα ετικετών