Σεμινάρια Χρώματος

Εγγραφείτε σε ένα Σεμινάριο Χρώματος σήμερα…

Η Κορυφαία Επιλογή μας για το 2019

Gloss Boss

Gloss Boss

 

Επίπεδο: Βασικό

 

Διάρκεια: ½ ημέρα

 

Investment: 40 €

 

 

Γνωρίστε τον κόσμο της IGORA VIBRANCE. Αυτό το μονοήμερο σεμινάριο θα επικεντρωθεί στις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις στις ημι-μόνιμες βαφές, με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προιόντνων αλλά και πρακτική εφαρμογή. Γνωρίστε τη σειρά IGORA VIBRANCE, με μια καινοτόμο ρευστή φόρμουλα που μπορεί να μετατραπεί σε gel ή κρέμα... εμπνευστείτε, δημιουργήστε, δώστε χρώμα!

940x20

Σεμινάρια Colour Hero

Colour Craft

Colour Craft

 

Επίπεδο: Προχωρημένο

 

Διάρκεια: 1 ημέρα

 

Investment: 80 €

 

 

Ένας τρόπος για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους οι κομμωτές είναι το χρώμα. Αυτό το πρωτοποριακό σεμινάριο χρώματος έχει εμπνευστεί από διάφορους κλάδους, όπως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη μόδα, τα υφάσματα και τις τέχνες. Θα μάθετε τα βασικά στοιχεία του πώς να αναπαράγετε τις viral τάσεις, να δημιουργήσετε προσωπικά επαγγελματικά στυλ και να συνδυάσετε τις πιο πρόσφατες τεχνικές βαφής σε κάθε στυλ των πελατών σας.

Blonde Specialist Bootcamp

Blonde Specialist Bootcamp

 

Επίπεδο: Top

 

Διάρκεια: 1 μέρα

 

Investment: 60 €

 

 

Προκαλέστε τον εαυτό σας και ανακαλύψτε το μυστικό της πραγματικά εικονικής ξανθιάς! Γνωρίστε την επιστήμη που κρύβεται πίσω από τα προϊόντα bonding για ξανθές και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να τα συνδυάσετε με τις υπηρεσίες κομμωτηρίου, ώστε η επιχείρησή σας να γίνει ο απόλυτος προορισμός. Δημιουργικές τεχνικές μόδας και δημιουργικές διαδικασίες είναι αυτές που θα δώσουν τη δυνατότητα να απογειώσετε τις ξανθιές σας δημιουργίες. Το τετραήμερο αυτό bootcamp θα σας μετατρέψει σε Master of Blonde.

940x20

Σεμινάρια Βαφής

Colour Expert

Colour Expert

 

Επίπεδο: Expert

 

Διάρκεια: 1 ημέρες

 

Investment: 60 €

 

 

 

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το χρώμα! Αυτό το διήμερο σεμινάριο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στη βαφή. Από τη φυσική απόχρώση και τις διαφορετικές δομές των μαλλιών ως την πλήρη διόρθωση χρώματος, θα μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε κάθε πρόκληση και θα διαπιστώσετε από πρώτο χέρι τα διαφορετικά αποτελέσματα που μπορείτε να πετύχετε με όλο το χρωματικό φάσμα.

Colour Placement Expert

Colour Placement Expert

 

Επίπεδο: Προχωρημένο

 

Διάρκεια: 1 ημέρες

 

Investment: 60 €

 

 

 

Απογειώστε τη δημιουργικότητά σας! Το δυναμικό αυτό σεμινάριο δημιουργήθηκε για να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά και να σας προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες βαφής. Διερευνήστε την γκάμα προϊόντων και τις δυνατότητες των αποχρώσεων για να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική τεχνική.

Colour Correction

Colour Correction

 

Επίπεδο: Expert

 

Διάρκεια: 1 ημέρα

 

Investment: 40 €

 

 

 

Δεχθείτε την πρόκληση της διόρθωσης χρώματος, εύκολα και αποτελεσματικά και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας με αυτό το μονοήμερο σεμινάριο. Με τις υψηλής τεχνικής διεργασίες και τον συνδυασμό πρακτικών εφαρμογών αναπτύξτε τις δεξιότητές σας ώστε να σας προετοιμάσουν να απογειώσετε τις υπηρεσίες του βαφείου σας.

ASK Essential Skills: Colour

ASK Essential Skills: Colour

 

Επίπεδο: Βασικό

 

Διάρκεια: 2 ημέρες

 

 

Αυτό το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για να διεγείρει απόλυτα τη δημιουργικότητά σας καλύπτοντας πέντε βασικές ενότητες στον τομέα του χρώματος - Ομοιόμορφα χρώματα, Πολλαπλές αποχρώσεις, Εφέ, Εναπόθεση και Διαβαθμίσεις. Θα εξοικειωθείτε με τις βασικές τεχνικές χρώματος και θα αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να αναπαράγετε κάθε look στο κομμωτήριο, από τα βασικά μέχρι τα πιο δημιουργικά Look.

ASK Essential Skills: Cut & Colour

ASK Essential Skills: Cut & Colour

 

Επίπεδο: Βασικό

 

Διάρκεια: ½ ημέρες

 

Investment: 90 €

 

 

 

Αποκτήστε τις βασικές γνώσεις και την εμπειρία για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας τέλειες εμπνευσμένες τεχνικές κουρέματος και βαφής.

Essential Looks: Look & Learn

Essential Looks: Look & Learn

 

Επίπεδο: Προχωρημένο

 

Διάρκεια: ½ ημέρα

 

Investment: 90 €

 

 

 

Αφήστε τους έμπειρους εκπαιδευτές και στυλίστες να σας μυήσουν στο υψηλότερο επίπεδο καλλιτεχνικής έκφρασης σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Advanced Look & Learn διάρκειας μισής ημέρας. Ενισχύστε τις ικανότητές σας και τελειοποιήστε τις γνώσεις σας με τις πιο hot εμφανίσεις στην πασαρέλα και μάθετε τις τελευταίες τάσεις σε κούρεμα και χρώμα.

Business

Business

 

Διάρκεια: 1 ημέρα

 

Investment: 50 €

 

 

Αφορά ιδιοκτήτες ή υπεύθυνους κομμωτηρίου ως προς τη βασική διαχείριση επιχείρησης, την ανάπτυξη υπηρεσιών και μεταπώλησης.