Σεμινάρια Styling

Εγγραφείτε σε ένα από τα Σεμινάρια Styling σήμερα…

Η Κορυφαία Επιλογή μας για το 2019

Style Squad: Progressive Style

Style Squad: Progressive Style

 

Επίπεδο: Προχωρημένο

 

Διάρκεια: 1 ημέρα

 

Investment: 70 €

 

 

Αυτό το μονοήμερο σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τον κόσμο των αντιθέσεων και του προοδευτικού στυλ. Ξεπεράστε τα όρια της δημιουργικότητάς σας μαθαίνοντας πώς να παίζετε με διαφορετικά και ακραία στυλ, για να εμπνεύσετε τους πελάτες σας. Δοκιμάστε ίσια ή με όγκο, κοντά ή μακριά, street ή avantgarde και κυματιστά στυλ... και γίνετε ειδικοί στον τομέα σας, προβάλλοντας τις εντυπωσιακές δημιουργίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

940x20

Σεμινάρια Styling Hero

Style Squad: Session Secrets

Style Squad: Session Secrets

 

Επίπεδο: Top

 

Διάρκεια: 1 ημέρες

 

Investment: 90 €

 

 

 

Αφεθείτε στον συναρπαστικό κόσμο των παρασκηνίων και ανακαλύψτε τα μυστικά των οραματιστών στυλ, των make-up artist και των φωτογράφων. Με αυτό το Top level σεμινάριο, θα γνωρίσετε τις συναρπαστικές νέες τάσεις styling απευθείας από την πασαρέλα και θα μάθετε πώς να τις ενσωματώσετε στο κομμωτήριό σας - με τα πιο πρόσφατα κόλπα και τις συμβουλές από τους βραβευμένους μας στυλίστες, το κομμωτήριό σας θα αποκτήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα!

940x20

Σεμινάρια Styling

Gents Expert

Gents Expert

 

Επίπεδο: Expert

 

Διάρκεια: 1 ημέρα

 

Investment: 90 €

 

 

Βελτιώστε τις πρακτικές γνώσεις σας στις προσδοκίες κουρέματος και στυλ των ανδρών. Εξερευνήστε τις τάσεις στο κούρεμα και όλη τη δυναμική της αγοράς των ανδρών. Ταξιδέψτε στον κόσμο των ανδρών με τους ειδικούς μας και βελτιώστε τις γνώσεις σας στις συμβουλές περιποίησης, τις υπηρεσίες κομμωτηρίου και τα προϊόντα styling.

Essential Skills: Κούρεμα

Essential Skills: Κούρεμα

 

Επίπεδο: Βασικό

 

Διάρκεια: ½ ημέρες

 

Investment: 60 €

 

 

Αναπτύξτε τις ολιστικές γνώσεις σας στις τεχνικές κουρέματος και βελτιώστε τις δεξιότητές σας στη δημιουργία περιγράμματος, φιλαρίσματος και διαβαθμίσεων. Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Essential Skills θα σας μυήσει στα βασικά σχήματα βοηθώντας σας να τελειοποιήσετε πραγματικά τις δεξιοτητές σας στο κούρεμα.