Please allow cookies
Essential Looks

REinventing Hair Collection

Αυτή τη στιγμή, η αλλαγή βρίσκεται παντού. Στον τρόπο που δεχόμαστε πληροφορίες, στο διάλογο μεταξύ της τέχνης, τον τρόπο ζωής, την τεχνολογία και την κουλτούρα, και στον τρόπο που οι τάσεις του αύριο καθορίζουν την σημερινή εποχή.

 

Η Τάση RANDOM REBEL γιορτάζει την κουλτούρα του επαναστάτη και τη λατρεία του ανυπότακτου.
Η Τάση BEYOND BORDERS αγκαλιάζει τη νέα γενιά της πολυπολιτισμικότητας.
Η Τάση REAL ME ενσωματώνει το αυθεντικό – σε κάθε φυσική απόχρωση.

 

Μαζί με τις τρείς αυτές τάσεις, λανσάρουμε την καινούργια μας χρωματική ιστορία μέσα απο το Brand, IGORA #RoyalTakeOver. Παραδώσαμε την IGORA ROYAL σε κορυφαίους παγκόσμιους digital influencers συνεργαζόμενοι με παγκόσμιους ειδικούς στο χρώμα – για να πειραματιστούν, να ονειρευτούν, να Εμπνεύσουν ξανά.

Random Rebel

TREND 1

RANDOM REBEL

 

Κατεύθυνση Μόδας
Η κουλτούρα των υπόγειων club έχει αναδυθεί για μια εκλεκτική δήλωση για κάθε ημέρα. Υψηλό αποτέλεσμα, έντονες ομάδες χρωμάτων με τολμηρά σχέδια, λαμπερά μεταλλικά στοιχεία και πλήθος από διακοσμιτικές λεπτομέρειες, ενώ οι υφές φτάνουν στα άκρα.

 

Κατεύθυνση Χρώματος
Με την IGORA ColorWorx έχουμε δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα στο χρώμα. Τα πολύ φωτεινά χρωμάτα και οι έντονοι τόνοι δημιουργούν δυνατές αποχρώσεις για μια νέα εποχή χρωματικής έντασης.

 

Κατεύθυνση Styling
Ιδανική για κοντά στυλ, αυτή η τάση αναδεικνύει ακραίες υφές, φιλαριστές αφέλειες με απαλό τελείωμα, ιδανικό για τη δημιουργία της ψευδαίσθησης της κίνησης με έντονες χρωματικές πινελιές.

 

Ανακαλύψτε τα Random Rebel looks της Πασαρέλας και των Κομμωτηρίων…

Real Me

TREND 2

REAL ME

 

Κατεύθυνση Μόδας
Το ανεπιτήδευτο στυλ δηλώνεται μέσα απο σιωπηρούς τόνους, χρυσές πινελιές, μινιμαλιστική συσκευασία, απαλές υφές και κάθε απόχρωση του φυσικού.

 

Κατεύθυνση Χρώματος
Διοχετεύει το φυσικό μοντέρνο σε κάθε απόχρωση nude - κομψές, λαμπερές, καθαρές αποχρώσεις στο χρώμα του δέρματος για κάθε φυσικό look. Κρατήστε το κομψό ή γυρίστε την ένταση προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να ταιριάζει στη διάθεσή σας.

 

Κατεύθυνση Styling
Το φυσικό αποτέλεσμα χρειάζεται προσπάθεια και το look "χωρίς μακιγιάζ" δεν είναι απλά σηκώνομαι και φεύγω – είναι και αυτό ένα look που πρέπει να δημιουργήσουμε. Τα ελεύθερα ρέοντα μαλλιά με λεπτή κίνηση ταιριάζουν με την αυθεντική – 'αυτό είμαι εγώ' – διάθεση με ευκολία.

 

Ανακαλύψτε τα Real Me looks της Πασαρέλας και των Κομμωτηρίων…

Beyond Borders

TREND 3

BEYOND BORDERS

 

Κατεύθυνση Μόδας
Η μόδα παγκοσμίως έχει ξετρελαθεί για τις μεγάλες μπούκλες. Η τάση «big hair don't care» έχει εξαπλωθεί εδώ και χρόνια σε δρόμους, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, φεστιβάλ και στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

 

Κατεύθυνση Χρώματος
Ξεπροβάλλουν, καλλιτεχνικά χρώματα, και έντονα σκουλαρίκια από νεφρίτη και καλμιρίνη, μοντέρνο χρυσό με λαμπερές φούντες – ακόμα και τα σκοτσέζικα ρούχα προσκαλούνται σε αυτό το τροπικό πάρτυ.

 

Κατεύθυνση Styling
Όποιος έχει μαλλιά με μπούκλες τα επιδεικνύει. Όλοι όσοι έχουν ίσια μαλλιά θέλουν ένα κομμάτι κυματιστής δράσης. Η νέα τάση στις μπούκλες, προστάζει να είναι φυσικές, δυνατές και υπερήφανες.

 

Ανακαλύψτε τα Beyond Borders looks της Πασαρέλας και των Κομμωτηρίων…

#RoyalTakeOver

TREND 4

#ROYALTAKEOVER

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ο Karl Lagerfeld την ξεκίνησε με μια πολύ επιτυχημένη κολεξιόν με το H&M, ενώ ο Pharrell και η Adidas ήταν μια ονειρεμένη συνεργασία. Στον πλανήτη της κομμωτικής, οι τάσεις των χρωμάτων συνεχώς επηρεάζονται όλο και περισσότερο απο τους σταρ των social media.

 

Έτσι λοιπόν, για να γιορτάσουμε πάνω απο 60 χρόνια εμπειρίας στο χρώμα, παραδίδουμε το IGORA ROYAL πορτοφόλιο στους καλύτερους παγκοσμίως digital influencers που συνεργάστηκαν με παγκόσμιους ειδικούς χρώματος - για να συν-δημιουργήσουν και να ΕΠανεφεύρουν ξανά κόκκινες και nude αποχρώσεις.

 

Η Lesley Jennison και Ο Jean Phillipe Santos γιορτάζουν το όραμα τους για τα κόκκινα με το #DustedRouge. Ο Matt Clements και ο Jorge Cáncer μας δίνουν τη σειρά #Disheveled Nudes...