Skip to Content

COLOR BLENDER

ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΑΦΗΣ

Color Blender Brush With Flower
Blog Color Blender

Το βάψιμο των μαλλιών το 2020 είναι πιο δημιουργικό από ποτέ

Οι ανταύγειες της κορυφής, τα λαμπερά βάθη, οι σκιάσεις ρίζας (root shadow), οι αποχρώσεις ρεφλέ και οι έντονες αντιθέσεις έχουν δημιουργηθεί στο χέρι - και όσο για το χρώμα, όλα επιτρέπονται! 

Εδώ έρχεται στο προσκήνιο η Global Colour Ambassador της Schwarzkopf Professional, Lesley Jennison (@lesleyjennison) Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και διαβάζοντας το πνεύμα της εποχής, δημιουργεί μεγάλες ιδέες και μοιράζεται την εμπειρία της με ανερχόμενους ειδικούς σε θέματα χρώματος και την Schwarzkopf Professional. Η επαναστατική καινοτομία της Lesley – το Εργαλείο Color Blender – δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Schwarzkopf Professional για να κάνει τις μεθόδους εφαρμογής χρώματος με ελεύθερο χέρι (τεχνική «freehand») εύκολες και αποτελεσματικές.

"Πήρα την αρχική ιδέα από τα εργαλεία contouring που χρησιμοποιούνται στην περιποίηση της επιδερμίδας - ακόμη και στα μαλλιά κάνουν τις τεχνικές ανάμειξης και σκίασης ένα εκατομμύριο φορές πιο εύκολες ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά ευέλικτα - οι ειδικοί του χρώματος μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο balayage, root shadow, feathering – όλες τις τεχνικές – χωρίς να χρειάζεται να τρίβουν τις ενώσεις... Διατηρείται εύκολα και δημιουργεί τα έως τ'ωρα χρονοβόρα χρωματικά εφέ χωρίς κόπο... Επιπλέον δημιουργεί ένα πολύ διακριτικό εφέ στα σημεία όπου συναντιούνται τα χρώματα, χαρίζοντας ένα απόλυτα μοντέρνο αποτέλεσμα."
INTRODUCED BY SIMON ELLIS (@thesimonellis)

NEW INNOVATION: COLOR BLENDER

#colorblender

You need to accept cookies to play this video

"Έχουμε ένα υπέροχο νέο εργαλείο για contouring – το Color Blender. Είναι παραλλαγή ενός σφουγγαριού. Έχει γωνίες και η πυκνότητά του παίζει καθοριστικό ρόλο.

Δεν αντικαθιστά το πινέλο, αλλά μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε περισσότερα χρώματα και να τα αναμειγνύουμε χωρίς να μένουν γραμμές διαχωρισμού... Είναι η επόμενη τάση στη σύγχρονη βαφή..."

Simon Ellis
@thesimonellis
Simon Ellis Black and White Portrait
Lesley Jennison Using Color Blender

"Υπάρχουν τόσοι τρόποι να χρησιμοποιήσουμε το Color Blender. Εγώ το χρησιμοποιώ για να αναμειγνύω ένα πιο σκούρο χρώμα στις ρίζες με ένα πιο απαλό και ανοιχτό χρώμα στις άκρες. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να εφαρμόσουμε αυτή την τεχνική...

Είναι εύκολο να αναμείξω το χρώμα από τη ρίζα έως τις άκρες και ταυτόχρονα μπορώ να εξασφαλίσω πλήρη κάλυψη και ένταση χρώματος από τις ρίζες προς τις άκρες αλλά και ενδιάμεσα. Για μένα, είναι η κορυφαία λύση."

Lesley Jennison
@lesleyjennison
ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ;

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: