#TogetherWeStand

#TOGETHERWESTAND

 

#TOGETHERWESTAND Χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για έναν και όλους.

 

Σε αυτή την αδιαμφισβήτητα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι είμαστε δίπλα σας!

 

Ένα κομμωτήριο δεν προσφέρει μόνο υπηρεσίες, πέρα από το να δημιουργεί όμορφα μαλλιά, οι κομμωτές είναι επίσης φίλοι και θεραπευτές. Οι κομμωτές είναι εκεί για να βοηθούν στον εορτασμό μεγάλων γεγονότων της ζωής, χτίζοντας εμπιστοσύνη στις καλές και τις κακές στιγμές. Μέσα στις τοπικές κοινότητες, οι κομμωτές καλλιεργούν μακροχρόνιες σχέσεις με τις πελάτισσές τους – είναι πάντα εκεί για αυτές, σε οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει.

 

Ωστόσο, αυτές οι τελευταίες εβδομάδες έχουν φέρει αλλαγές στο Τέλειο Παρόν μας, στην Πραγματικότητα μας. Ο κόσμος πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος για πολλούς από εμάς. Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς προκλήσεις στα κομμωτήριά τους και ελπίζουμε με όλη μας την καρδιά ότι οι αβεβαιότητες που αντιμετωπίζουμε δεν θα μας καταβάλλουν.

 

Μόνο εάν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε – εσείς ως υπερήφανοι, δημιουργικοί κομμωτές και εμείς, ως ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών, που είμαστε αφοσιωμένοι στην ευημερία σας και δεσμευμένοι να σας στηρίζουμε για να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε – να δημιουργείτε ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ!

 

Ως έμπιστοι συνεργάτες σας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη για την επιχείρησή σας ώστε να ξεπεράσετε την κρίση καθώς επίσης όλες τις πηγές πληροφοριών και έμπνευσης μέσω της ιστοσελίδας μας, των εφαρμογών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Οι τρόποι Επικοινωνίας:

#TogetherWeStand