Βιώσιμες πρακτικές κομμωτηρίου: Τεχνολογία συμπίεσης

Με την κλιματική αλλαγή στο επίκεντρο της προσοχής του κοινού (και της δικής μας!), εργαζόμαστε πιο σκληρά από ποτέ προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι κάθε καινοτομία χρησιμοποιείται σαν μια ευκαιρία για να περιορίσουμε τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων μας στο περιβάλλον.

 

Έχουμε ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα της Schwarzkopf Professional είναι όσο το δυνατόν πιο βιώσιμα και ότι κάνουμε πάντα βήματα προς την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας που θέτουμε: αυτό μπορεί να γίνει μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα των παραγωγικών δραστηριοτήτων μας και βοηθώντας σας να μειώσετε το δικό σας, τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι.

 

Εκεί συμβάλλουν οι τεχνολογίες, όπως η τεχνολογία «συμπίεσης» που διαθέτουν τα σπρέι μαλλιών μας!

 

 

Βιώσιμες πρακτικές κομμωτηρίου: Τεχνολογία συμπίεσης

 

Το σπρέι μαλλιών OSiS+ Keep It Light είναι το πιο πρόσφατο προϊόν που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας Τεχνολογία Συμπίεσης, μετά το SUPER DRY Memory Net της OSiS+ Session Label.

 

Με οικολογικό όραμα και ενδιαφέρον για το περιβάλλον, το OSiS+ Keep It Light δημιουργήθηκε με εξαιρετικά συμπυκνωμένη* σύνθεση που επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα καταναλώνοντας μικρότερη ποσότητα ενεργού σύνθεσης και προωθητικού σε κάθε χρήση. Παράλληλα είναι εξαιρετικά αποδοτικό, καθώς διαρκεί σχεδόν δύο φορές περισσότερο** από ένα συμβατικό σπρέι μαλλιών, ενώ η τιμή του παραμένει ίδια με την τιμή άλλων προϊόντων της κατηγορίας του, ωφελώντας τον πλανήτη μας, το κομμωτήριο ΚΑΙ τους πελάτες σας.

 

Βιωσιμότητα στην παραγωγή

 

Βιωσιμότητα στην παραγωγή

Οι συμπυκνωμένες συνθέσεις των προϊόντων με Τεχνολογία Συμπίεσης συμβάλλουν στη βελτίωση της βιωσιμότητας καθώς μας επιτρέπουν να μειώσουμε το φυσικό μέγεθος της συσκευασίας, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται λιγότερο αλουμίνιο για την παραγωγή. Για τον λόγο αυτόν, χρειάζονται λιγότερα οχήματα για τη μεταφορά τους, και λιγότερα οχήματα σημαίνει λιγότερες εκπομπές! Ομοίως, επειδή τα δοχεία των σπρέι είναι συνήθως σε μεγάλο βαθμό ανακυκλώσιμα, το μικρό μέγεθος που τα χαρακτηρίζει έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των απορριμμάτων που προκύπτουν μετά τη χρήση του προϊόντος.

 

Βιωσιμότητα στο κομμωτήριό σας

 

Βιωσιμότητα στο κομμωτήριό σας

Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Περισσότερα προϊόντα, λιγότερα απορρίμματα, σταθερή τιμή. Στην πραγματικότητα, θα εξοικονομήσετε χρήματα για το κομμωτήριό σας: οι συμπυκνωμένες συνθέσεις θα μειώσουν τη συχνότητα ανανέωσης των αποθεμάτων, καταλαμβάνοντας παράλληλα λιγότερο χώρο!

 

Πού μπορώ να μάθω περισσότερα;

Αν νοιάζεστε για τη βιωσιμότητα κομμωτηρίου όσο κι εμείς, μπορείτε να μάθετε περισσότερους τρόπους για να μειώσετε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο του κομμωτηρίου σας με τα άρθρα μας Βιώσιμες πρακτικές κομμωτηρίου ή να ανακαλύψετε αυτά τα μικρά βήματα που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τον αρνητικό αντίκτυπο της επιχείρησής σας στο περιβάλλον!

 

Μην ξεχνάτε! Για πιο πρόσφατες πληροφορίες, εκπαίδευση και #hairhacks σε σχέση με τα προϊόντα, εγγραφείτε ΤΩΡΑ για ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στη δυναμική ηλεκτρονική εκπαίδευση κατόπιν συνεννόησης: ask-elearning.com.

 

*Σχεδόν διπλάσια πολυμερή που προσφέρουν κράτημα σε σχέση με το συμβατικό σπρέι μαλλιών με συγκρίσιμο κράτημα.

**1 φιάλη σπρέι μαλλιών Keep It Light (300ml) αντικαθιστά σχεδόν 2 φιάλες συμβατικών σπρέι μαλλιών (300ml) με συγκρίσιμο κράτημα.

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών