Προσφέρετε μια εξατομικευμένη υπηρεσία styling

Προσφέρετε στους πελάτες σας μια πλήρως εξατομικευμένη υπηρεσία εντός του κομμωτηρίου ακολουθώντας την ολιστική συμβουλευτική μας διαδικασία...

 

Η εφαρμογή της προσέγγισης 4L στο κομμωτήριό σας σημαίνει ότι η συμβουλευτική, η διάγνωση και οι λύσεις styling συνεργάζονται και δημιουργούν μια πλήρως εξατομικευμένη υπηρεσία.

 

1. Άκου/Συμβουλευτική

Η βασική ερώτηση για να ξεκινήσετε μια συναισθηματική και ανοιχτή συζήτηση με τον πελάτη σας είναι «Πώς νιώθετε για το look σας;» Αφήστε τον πελάτη να αναπτύξει την άποψή του για το 90% της διάρκειας της συμβουλευτικής, ενώ εσείς, ως κομμωτής, χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο 10% για να καθοδηγήσετε τη συζήτηση θέτοντας καλά διατυπωμένες, ανοιχτές ερωτήσεις.

 

2. Κοίτα/Διάγνωση

Η δημιουργία του τέλειου κουρέματος και χτενίσματος για τον πελάτη σας αποτελεί πάντοτε ατομική απόφαση. Για να αναδείξετε τη συνολική εικόνα του πελάτη σας, απαιτείται πλήρης διάγνωση σε κάθε επίσκεψή του στο κομμωτήριο. Για την επιλογή του ιδανικού προϊόντος και την τέλεια τεχνική κουρέματος, αναλύστε τις ιδιότητες της τρίχας, όπως την υφή και τον βαθμό πορότητας. Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε το σχήμα του κεφαλιού και του προσώπου του πελάτη σας για να δημιουργήσετε το κατάλληλο χτένισμα, ενώ παράλληλα μην ξεχνάτε να συζητάτε μαζί του για τον τρόπο ζωής, τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις του στον χώρο της μόδας, ώστε να επιτύχετε το κατάλληλο τελικό look.

 

3. Ζήσε/Υπηρεσία Styling

Να θυμάστε ότι η προσέγγιση των υπηρεσιών κουρέματος και χτενίσματος με βάση το look θα συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας που προσφέρεται εντός του κομμωτηρίου, τόσο για τον πελάτη όσο και για τον κομμωτή. Οι ταχείες υπηρεσίες styling μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε περαιτέρω την προσφορά των υπηρεσιών σας. Η χρήση προϊόντων με πρωτοποριακές συνθέσεις styling και προηγμένη υφή κάνει πιο εντυπωσιακή τη διαδικασία του styling και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας.

 

4. Μάθε/Styling κατ’ οίκον

Δώστε στον πελάτη σας συμβουλές για να επιτύχει το τελικό χτένισμα στο σπίτι και δείξτε του πώς ένα κούρεμα μπορεί να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά look. Επισημάνετε τα βασικά προϊόντα και τα εργαλεία styling που απαιτούνται για κάθε look που συζητάτε.

 

Τώρα που καταλάβατε τη διαδικασία, είναι η κατάλληλη στιγμή να εξερευνήσουμε τη δημιουργικότητά σας και να ανακαλύψουμε πρωτότυπα, ευκολοφόρετα χτενίσματα με το OSiS+ – made to create.

περισσότερα ετικετών