Βασικές Σειρές: OSiS+ Styling Υφής Μακριών Μαλλιών

Τα looks χαμηλών τόνων που εύκολα μπορούν να επιτευχθούν και δίνουν την αίσθηση του #έτσιξύπνησα,συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο – οι σημερινοί πελάτες με μακριά μαλλιά θέλουν ένα αβίαστο, φυσικό look με υφή και κίνηση που είναι επίσης εύκολα επιτεύξιμο στο σπίτι. Επιπλέον, στις γρήγορες ζωές μας, το θέλουν γρήγορα!


Η κορυφαία μάρκα styling της Schwarzkopf Professional ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή με την κυκλοφορία τεσσάρων νέων προϊόντων styling για υφή μακριών μαλλιών από την OSiS+, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα αναζωογονητική σειρά OSiS+ BOHO REBEL Χρωματισμένο Ξηρό Σαμπουάν.

 

Βασικές Σειρές: OSiS+ Styling Υφής Μακριών Μαλλιών

 

Δημιουργήστε τις υφές του αύριο,σήμερα, με τα OSiS+ Long Hair Texture Styling!

 

Τι είναι;

Είναι καιρός να απορρίψτε το βαρύ, άκαμπτο, κολλώδες και τεχνητό styling και να καλωσορίστε μια εντελώς νέα αβίαστη προσέγγιση στο styling της υφής μακριών μαλλιών.Η OSiS+ Long Hair Texture Styling προσφέρει τέσσερα υπέρ-ελαφριά προϊόντα για απεριόριστες επιλογές styling στεγνής υφής με εύκολο χειρισμό.

 

Τι μπορείς να κάνεις με αυτό;

Με μια λύση styling που ταιριάζει στις περισσότερες ανάγκες των μακριών μαλλιών, είναι εύκολο να επιλέξετε ένα προϊόν OSiS+ Long Hair Texture Styling το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε υφές χωρίς κόπο και όπως εσείς θέλετε:

 • OSiS+ Texture Craft Σπρέι Ξηρής Υφής
  Ένα αόρατο, ξηρό σπρέι υφής με τη δύναμη να δημιουργεί, να διαμορφώνει και να καθορίζει τον όγκο και την υφή χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην φυσική αίσθηση και λάμψη.
 • OSiS+ Soft Dust Απαλή Πούδρα για Όγκο
  Μια θρεπτική φόρμουλα με ενθυλακωμένο εκχύλισμα καρύδας και θαλασσινό αλάτι για στιγμιαίο όγκο και ανασήκωμα ρίζας καθώς και μια ενυδατωμένη, απαλή αίσθηση μαλλιών.
 • OSiS+ Fresh Texture Αφρός Ξηρού Σαμπουάν
  Τέλεια προετοιμασία για looks με υφή. Ένας καθαριστικός αφρός εμποτισμένος με επτά βότανα που αντιμετωπίζει το κανονικό έως λιπαρό τριχωτό και προσφέρει ανασήκωμα ρίζας ενώ επανενεργοποιεί τον όγκο χωρίς λούσιμο.
 • OSiS+ Soft Texture Ξηρή Μαλακτική
  Ένας πολυτάλαντος ξηρός καλλωπιστής που ξεμπερδεύει τα μαλλιά δίνοντας βελούδινη λάμψη και μια επιφάνεια τρίχας χωρίς φριζάρισμα.

 

Βασικές Σειρές: OSiS+ Styling Υφής Μακριών Μαλλιών

 

Τι το ιδιαίτερο έχουν;

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία τριβής, η σειρά OSiS + Long Hair Texture Styling φέρνει μία νέα εποχή ελέγχου styling υφής!Οι φόρμουλες συνδυάζουν εύκαμπτα πολυμερή με μικρά ακατέργαστα σωματίδια που προσκολλώνται στις ίνες των μαλλιών για μοναδικό ξεχωριστό αποτέλεσμα.Με την τριβή των μαλλιών με τα δάκτυλα, τα σωματίδια μπλέκονται και έχουν ως αποτέλεσμα ένα μη κολλώδες κράτημα με απίστευτη υφή που μπορεί να επανενεργοποιηθεί όποτε χρειάζεται!

 

Δώστε μου τα γεγονότα!

 • Τέσσερις εξαιρετικά ξηρές φόρμουλες, ιδανικές για styling μακριών μαλλιών
 • Καινοτόμα τεχνολογία για styling τριβής δουλέυοντας με τα χέρια για επανεεργοποίηση του styling
 • Αόρατη απόδοση χωρίς την αίσθηση «μαλλί- κράνος»
 • Προσφέρει ελαφριά υφή, όγκο και ανασηκώνει την ρίζα
 • Εξειδικευμένα συσυτατικά ήρωες χρησιμοποιούνται μέσα σε κάθε μοναδικό προϊόν

Πού μπορώ να μάθω γι 'αυτό;

Φρεσκάρετε τις δεξιότητές σας στο styling και μάθετε πώς να δημιουργείτε φινιρίσματα χωρίς κόπο, βελτιωμένη υφή και γενικές τεχνικές φινιρίσματος σε ένα Σεμινάριο Προοδευτικού Styling από την ASK Εκπαιδευτική της Schwarzkopf Professional:

Ηλεκτρονική Ακαδημία της ASK

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες λεπτομέριες για τα προϊόντα OSiS+ Long Hair Texture Styling με οπτικοακουστική εκπαίδευση από την ηλεκτρονική Ακαδημία της ASK:

ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ:

περισσότερα ετικετών