Εξουδετέρωση με τα GOODBYE ORANGE και GOODBYE YELLOW

Πείτε αντίο στους ανεπιθύμητους τόνους!

 

Όσο η τάση για υπηρεσίες ξανοίγματος γίνεται πιο δημοφιλής, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για διεύρυνση των διαθέσιμων υπηρεσιών εξουδετέρωσης – τόσο για πιο ανοιχτές όσο και για πιο σκούρες βάσεις.

 

Η εξουδετέρωση, η οποία απαιτείται τακτικά τόσο για τη συντήρηση στο σπίτι όσο και για τις υπηρεσίες διόρθωσης χρώματος στο κομμωτήριο, εφαρμόζεται συχνά στον κόσμο των ξανθών, όπου οι ψυχρότεροι τόνοι είναι συνήθως πιο δημοφιλείς. Ωστόσο, τα πιο σκούρα μαλλιά έχουν επίσης ανάγκη από εξουδετέρωση, σε περιπτώσεις όπου ενδέχεται να εμφανιστούν πορτοκαλί δευτερεύοντες τόνοι μετά από μια υπηρεσία ξανοίγματος.

 

Βασίζοντας τη δράση τους στην ιδέα της «ενίσχυσης χωρίς τη χρήση toner» τα πλούσια σε χρωστικές σαμπουάν εξουδετέρωσης GOODBYE YELLOW και GOODBYE ORANGE με τεχνολογία bonding παρέχουν μοναδική εξουδετέρωση ανεξάρτητα από τη βάση:

 

σαμπουάν εξουδετέρωσης με τεχνολογία bonding GOODBYE YELLOW:

Δράση κατά του κιτρινίσματος σε ανοιχτές έως μέτριες βάσεις ξανθού χρώματος!


Εξουδετέρωση με τα GOODBYE ORANGE και GOODBYE YELLOW

Ο διαβαθμισμένος συνδυασμός χρωστικών μωβ και μπλε άμεσων βαφών είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους δευτερεύοντες κίτρινους τόνους, ενώ παράλληλα καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Bonding.

 

Παρακολουθήστε την υπηρεσία GOODBYE YELLOW στον λουτήρα:

 

 

Σαμπουάν εξουδετέρωσης με τεχνολογία bonding GOODBYE Orange:

Δράση κατά των πορτοκαλί τόνων σε πιο σκούρες βάσεις!

 

Εξουδετέρωση με τα GOODBYE ORANGE και GOODBYE YELLOW

Το διαβαθμισμένο ποσοστό μπλε και πράσινων βαφών είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους δευτερεύοντες πορτοκαλί και κόκκινους τόνους, ενώ παράλληλα καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Bonding.

 

Δείτε πόσο εύκολη είναι η εκτέλεση μιας υπηρεσίας στον λουτήρα με το GOODBYE ORANGE:

 

 

Τα σαμπουάν εξουδετέρωσης GOODBYE YELLOW και GOODBYE ORANGE με τεχνολογία bonding χρησιμοποιούν μια μοναδική vegan σύνθεση, προσαρμοσμένη σε επίπεδο pH 4.5 για αποτελεσματική εξουδετέρωση με αποτελέσματα μακράς διάρκειας – χωρίς θειικά SLS/SLES*.

 

*Θειικά SLS/SLES = Sodium Laurel Sulfate & Sodium Laureth Sulfate

 

GOODBYE YELLOW και GOODBYE ORANGE Χρήση:

Για τους κομμωτές, τα GOODBYE YELLOW και GOODBYE ORANGE αποτελούν μια απλή και γρήγορη λύση για υπηρεσίες τόνωσης του χρώματος στο κομμωτήριο, καθώς είναι χρωμοσαμπουάν περιποίησης, ιδανικά για εξουδετέρωση, προετοιμασία του τόνου ή διόρθωση του χρώματος. Στο σπίτι, παρέχουν την ιδανική λύση για ολοκληρωμένη συντήρηση, 1-2 φορές την εβδομάδα.

 

Συμβουλή ειδικού: Τα σαμπουάν εξουδετέρωσης GOODBYE YELLOW και GOODBYE ORANGE με τεχνολογία bonding είναι ιδιαίτερα πλούσια σε χρωστικές, γι’ αυτό και ο χρόνος δράσης είναι σημαντικός προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ανάλογα με τη βάση και την κατάσταση των μαλλιών, ο πολύ μεγάλος χρόνος δράσης μπορεί να μετατρέψει το χρωματικό αποτέλεσμα σε μωβ ή πράσινους/μπλε δευτερεύοντες τόνους. Για να αφαιρέσετε αυτούς τους ανεπιθύμητους δευτερεύοντες τόνους, απλά λούστε τα μαλλιά με το BC Bonacure Deep Cleansing Shampoo.

 

Πού μπορώ να μάθω περισσότερα;

Εξασφαλίστε μέγιστη επιτυχία στη χρήση του προϊόντος, αποκτήστε εξειδικευμένο επίπεδο γνώσεων και πρόσβαση σε αποκλειστικές δυνατότητες εκπαίδευσης μέσω του eAcademy της ASK Education, η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ, τι περιμένετε; Επισκεφθείτε το ask-elearning.com για περισσότερες πληροφορίες!

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών