Πώς λειτουργούν τα συστατικά που είναι εμπνευσμένα από τον χώρο της περιποίησης της επιδερμίδας στην περιποίηση των μαλλιών;

Κάθε υποσειρά της BC Bonacure της Schwarzkopf Professionalέχει σχεδιαστεί με ένα μοναδικό συστατικό εμπνευσμένο από την περιποίηση δέρματος με στόχο όλους τους τύπους μαλλιών... διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε πώς οι έξυπνες αυτές τεχνολογίες επηρεάζουν τα μαλλιά:


Πεπτίδια
Στην περιποίηση της επιδερμίδας, τα πεπτίδια σχετίζονται συνήθως με την αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας ή με τις αντιγηραντικές ιδιότητες. Τα πεπτίδια είναι αμινοξέα μικρής αλυσίδας και αποτελούν τα δομικά στοιχεία πρωτεϊνών όπως η ελαστίνη, το κολλαγόνο ή η κερατίνη, τα οποία, μεταξύ άλλων ιδιοτήτων, ευθύνονται και για την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επίσης, παίζουν ζωτικό ρόλο στην περιποίηση των μαλλιών, καθώς η ανθρώπινη τρίχα αποτελείται κατά 85-95% από κερατίνη. Η σειρά BC Peptide Repair Rescue σχεδιάστηκε για να επαναπληρώνει τον φθαρμένο φλοιό με αναδόμηση της εσωτερικής αρχιτεκτονικής της τρίχας, αποκαθιστώντας τη δύναμη και την ελαστικότητα της.


Υαλουρονικό οξύ
Το παράγωγο υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιείται ευρέως στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς φημίζεται για τις εξαιρετικές ιδιότητες ενίσχυσης όγκου που διαθέτει, ενώ ταυτόχρονα δρα ως ένας αποτελεσματικός ενυδατικός παράγοντας χαρίζοντας στα μαλλιά ενυδάτωση που διαρκεί. Έχει την ικανότητα να προσελκύει και να συγκρατεί την υγρασία, με αποτέλεσμα να θρέφει και να μαλακώνει την επιδερμίδα. Έχει σημαντικό ρόλο στη φροντίδα των μαλλιών. Οι συνθέσεις του BC Hyaluronic Moisture Kick σχεδιάστηκαν για την αναζωογόνηση των αφυδατωμένων μαλλιών παρέχοντας την απαραίτητη υγρασία, χαρίζοντας στην τρίχα θρέψη και απαλότητα, χωρίς να τη βαραίνουν, με βελτιωμένη ελαστικότητα και φυσική λάμψη.


pH 4,5
Το ισορροπημένο επίπεδο pH του δέρματος έχει εξαιρετική σημασία στη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η φροντίδα του δέρματος με τα κατάλληλα προϊόντα εξισορρόπησης του pH. Οι έρευνες δείχνουν ότι η ανθεκτικότητα του χρώματος των μαλλιών σας ενισχύεται από προϊόντα που εξισορροπούν το pH στο βέλτιστο επίπεδο 4,5. Γι’ αυτό η σύνθεση του BC pH 4.5 Color Freeze έχει σχεδιαστεί με αυτήν την τεχνολογία. Όχι μόνο συμβάλλει στην ενδυνάμωση της δομής της τρίχας, αλλά σφραγίζει και την επιφάνεια της βαμμένης τρίχας, ώστε να κλειδώσει τις χρωστικές ουσίες στον πυρήνα της προσφέροντας στα βαμμένα μαλλιά σχεδόν μηδενικό ξεθώριασμα.


Κολλαγόνο
Το κολλαγόνο είναι η πρωτεΐνη της επιδερμίδας που σχετίζεται με τη νεανική όψη, καθώς είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα, το σχήμα και τη δύναμη. Ως πρωτεϊνικό παράγωγο με φυσική προέλευση, το κολλαγόνο χρησιμοποιείται ευρέως στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για να επαναφέρει τη φυσική απαλότητα της επιδερμίδας. Παρομοίως, το BC Collagen Volume Boost σχεδιάστηκε για να ενδυναμώνει την τρίχα χωρίς να τη βαραίνει παρέχοντας πυκνότητα, όγκο και ελαστικότητα.


Q10
Στην περιποίηση της επιδερμίδας, το Q10 είναι γνωστό για την αντιγηραντική του δράση που καταπολεμά τα ορατά σημάδια γήρανσης. Ωστόσο, αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό συνένζυμο δεν ωφελεί μόνο την επιδερμίδα. Το Q10 υπάρχει σε κάθε κύτταρο του οργανισμού και είναι απαραίτητο για την αναζωογόνηση των κυττάρων. Για την τρίχα, το Q10 διεγείρει τον βολβό της τρίχας για την εκ νέου παραγωγή κερατίνης που μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και συνεπώς αποκαθιστά τη βέλτιστη δομή της ρίζας καθώς αυτή μεγαλώνει. Το BC Q10+ Time Restore επανενεργοποιεί την παραγωγή κερατίνης και αναδομεί την τρίχα για μαλλιά που δείχνουν και είναι αναζωογονημένα.


Κερατίνη
Η κερατίνη αποτελεί το σημαντικότερο δομικό στοιχείο των μαλλιών και της ανθρώπινης επιδερμίδας και συμβάλλει στη διατήρηση της σωστής κυτταρικής λειτουργίας, εξασφαλίζοντας την παρουσία ενός υγιούς και προστατευτικού εξωτερικού στρώματος. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η κερατίνη συναντάται ευρέως σε προϊόντα ομορφιάς. Οι συνθέσεις του BC Keratin Smooth Perfect περιέχουν κερατίνη ώστε να θρέψουν ειδικά την τραχιά, χοντρή και φριζαρισμένη τρίχα, κάνοντάς τα μαλλιά πιο εύκολα στον χειρισμό και χαρίζοντάς τους απαλότητα και λάμψη.


Τεχνολογία Micellar
Τα μικύλλια σχηματίζονται από ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες, οι οποίες έχουν ένα υδρόφοβο και ένα υδρόφιλο άκρο... Φανταστείτε το υδρόφοβο άκρο ως έναν μαγνήτη που έχει την ικανότητα να συγκεντρώνει και να απομακρύνει τους ρύπους, τη λιπαρότητα και τις ακαθαρσίες, ενώ το υδρόφιλο άκρο ενεργεί ως φορέας που επιτρέπει τη μεταφορά των ακαθαρσιών μέσω του νερού. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήπιος, αλλά αποτελεσματικός καθαρισμός. Όλα τα σαμπουάν και τα μαλακτικά Cleansing Conditioners της σειράς BC Bonacure διαθέτουν τις εξαιρετικές αλλά ήπιες καθαριστικές ιδιότητες της τεχνολογίας Micellar. Αναζωογονούν και καθαρίζουν τα μαλλιά χωρίς να τους στερούν την υγρασία τους.


#BELIEVEINCONFIDENCE: Επισκεφτείτε σήμερα ένα κομμωτήριο Schwarzkopf Professional, για να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα περιποίησης για τα μαλλιά σας...

περισσότερα ετικετών