Γίνετε Εκπαιδευτής Ομορφιάς Fibre Clinix

Τα μαλλιά ενός πελάτη είναι εξίσου μοναδικά με το δακτυλικό του αποτύπωμα. Ως κομμωτής, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε το καλύτερο τελετουργικό περιποίησης για τον πελάτη σας, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη σωστή συμβουλευτική και μια εξατομικευμένη διάγνωση των αναγκών των μαλλιών του.

 

Μια ολοκληρωμένη συμβουλευτική αντικατοπτρίζει και προσδιορίζει τις ανάγκες περιποίησης των μαλλιών στο κομμωτήριο και συμβάλλει στη δημιουργία ενός τελετουργικού περιποίησης στο σπίτι που προσφέρει μια μακροπρόθεσμη λύση στους πελάτες. Τα αποτελέσματα της διάγνωσης είναι πραγματικά εξατομικευμένα και θα πρέπει να προτείνεται ένας συνδυασμός προϊόντων με στόχο ένα απολύτως εξατομικευμένο τελετουργικό περιποίησης Fibre Clinix.

 

Ακολουθήστε τα παρακάτω τέσσερα βήματα για να εξασφαλίσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία συμβουλευτικής για τους πελάτες του κομμωτηρίου:

 

1. Θέστε ερωτήσεις και ακούστε

Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες του πελάτη:

  • Ποιο είναι το τελετουργικό περιποίησης των μαλλιών σας που ακολουθείτε;
  • Τι σας αρέσει στα μαλλιά σας;
  • Τι κάνατε στο παρελθόν στα μαλλιά σας που σας άρεσε/δεν σας άρεσε;

Ακούστε τα προβλήματα και τις επιθυμίες των πελατών σας σχετικά με τα μαλλιά τους και δώστε τους τη λύση με την εμπειρία που έχετε αποκτήσει μέσω πρακτικής άσκησης ενώ τους κάνετε τις ερωτήσεις.

 

2. Διάγνωση

Η διάγνωση αποτελεί τη βάση της υπηρεσίας στο κομμωτήριο και του τελετουργικού περιποίησης των μαλλιών στο σπίτι, με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών κάθε πελάτη:

  • Προσδιορίστε τον τύπο, το μήκος και τη δομή της τρίχας του πελάτη
  • Προχωρήστε στη διάγνωση για τα μαλλιά χρησιμοποιώντας δοκιμές όπως για την ελαστικότητα και το πορώδες προκειμένου να αναλύσετε την κατάστασή τους
  • Για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, αξιολογήστε την κατάσταση του τριχωτού

3. Συνταγή

Η μοναδική και εξατομικευμένη Υπηρεσία Fibre Clinix Tribond Service αντικατοπτρίζει και προσδιορίζει τις μοναδικές ανάγκες περιποίησης των μαλλιών, και καταλήγει σε μια πρόταση για τη συντήρησή τους που προσφέρει μια μακροπρόθεσμη λύση περιποίησης στους πελάτες:

  • Δημιουργήστε μια εξατομικευμένη θεραπεία για τον πελάτη
  • Εξηγήστε στον πελάτη ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε και γιατί

4. Πρόταση

Προτείνετε ένα τελετουργικό περιποίησης στο σπίτι Fibre Clinix που αντιστοιχεί με την υπηρεσία στο κομμωτήριο και βασίζεται στην υπόδειξη για τον πελάτη. Με αυτόν τον τρόπο, θα διατηρηθεί το αποτέλεσμα μιας εξατομικευμένης υπηρεσίας στο κομμωτήριο μέχρι την επόμενη επίσκεψη:

  • Δημιουργήστε ένα πλάνο περιποίησης των μαλλιών για τον πελάτη και εξηγήστε του τον τρόπο χρήσης των προτεινόμενων προϊόντων
  • Δώστε του συμβουλές και αποκαλύψτε του μικρά μυστικά για τη χρήση των προϊόντων

Πρόσθετη Υποστήριξη:

Η εφαρμογή Hair Expert είναι ο ιδανικός οδηγός συμβουλευτικής που βοηθάει τους κομμωτές και τους πελάτες να δημιουργήσουν μια εντελώς εξατομικευμένη πρόταση περιποίησης των μαλλιών. Εξερευνήστε την και ξεκινήστε τη διάγνωσή σας από εδώ: Εφαρμογή Hair Expert

 

Μην ξεχάσετε να διερευνήσετε τις επιλογές σεμιναρίων που προσφέρονται στην περιοχή σας και να μάθετε πώς να παρέχετε απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες με μαθήματα όπως το Chill! Σεμινάριο Συμβούλων Περιποίησης. Καλύπτει τις βασικές γνώσεις για τη δομή της τρίχας και την κατάσταση του τριχωτού, προσφέρει σε βάθος κατανόηση του Fibre Clinix και των προσαρμόσιμων χαρακτηριστικών του, ενώ σας χαρίζει αυτοπεποίθηση για να προσφέρετε κορυφαία, εξατομικευμένα συστήματα για το κομμωτήριο και το σπίτι ανάλογα με την περίπτωση.

 

ASK eAcademy

Εξερευνήστε τις τελευταίες εκπαιδευτικές προσφορές και εμβαθύνετε σε δωρεάν οπτικοακουστικούς εκπαιδευτικούς οδηγούς και πολλά άλλα στο ASK eAcademy:

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών