Αναδείξτε Την Πραγματική Χρωματική Ταυτότητα Της Πελάτισσάς Σας

Όσον αφορά το βάψιμο των μαλλιών, οι επαγγελματίες ήθελαν εδώ και πολύ καιρό να προσφέρουν μια πιο εξατομικευμένη υπηρεσία – από το κομμωτήριο μέχρι τη συντήρηση στο σπίτι – ειδικά σχεδιασμένη για τις μοναδικές ανάγκες των μαλλιών κάθε πελάτισσας. Χάρη στο βραβευμένο μας SalonLab Smart Analyzer και τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα χρώματος, οι μέρες του χρώματος που ταιριάζει σε όλους είναι μετρημένες – η εξατομίκευση έχει πάει σε άλλο επίπεδο με τις αποκλειστικά εξατομικευμένες αποχρώσεις Chroma ID για ανανέωση χρώματος στο σπίτι!

 

 

SalonLab Smart Analyzer – η εξειδίκευση στο χρώμα και την περιποίηση που ξεπερνά κάθε φαντασία

Ενεργοποιώντας τον αισθητήρα χρώματος, το SalonLab Smart Analyzer συνεχίζει να φέρνει την επανάσταση στην ψηφιακή διαγνωστική μαλλιών, βάζοντας στο επίκεντρο κάθε εμπειρίας στο κομμωτήριο τις ατομικές ανάγκες χρώματος και περιποίησης.

 

Οι στυλίστες μπορούν να βελτιώνουν τις γνώσεις τους συλλέγοντας και αναλύοντας βιομετρικά δεδομένα παραγόντων περιποίησης και χρώματος μαλλιών. Αυτή η επιστημονική προσέγγιση παρέχει ένα νέο επίπεδο πληροφοριών με βάση τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί, με πολλά πλεονεκτήματα για μια έγκυρη συμβουλευτική.

 

 

SalonLab Smart Analyzer – Πώς Λειτουργεί Ο Αισθητήρας Χρώματος

Εξοπλισμένος με αισθητήρα 6 καναλιών, ο αισθητήρας χρώματος μπορεί να δει και να μετρήσει το υπάρχον χρώμα μαλλιών της πελάτισσας, ενώ ο αισθητήρας εγγύς υπερύθρου ακτινοβολίας αξιολογεί την κατάσταση της εσωτερικής δομής της τρίχας. Μετά την ανάλυση, το SalonLab Smart Analyzer θα στείλει αμέσως τα δεδομένα στη συνδεδεμένη Εφαρμογή Συμβουλευτικής SalonLab, προτείνοντας υπέρ-εξειδικευμένες λύσεις, χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη και ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης από τις σειρές Fibre Clinix και Scalp Clinix– καθώς και μια εξατομικευμένη θεραπεία χρώματος από το σύστημα mix and tone του Chroma ID.

 

Αναδείξτε Την Πραγματική Χρωματική Ταυτότητα Της Πελάτισσάς Σας

Εξατομικευμένο βάψιμο μαλλιών με το Chroma ID

Το Chroma ID είναι το πρώτο μας 100% προσαρμόσιμο σύστημα ημιμόνιμης βαφής mix and tone που χαρίζει απεριόριστες δυνατότητες υπηρεσιών. Από διακριτικές ή τολμηρές, διαχρονικές αποχρώσεις και εξουδετέρωση στο κομμωτήριο, μέχρι υπηρεσίες ανανέωσης χρώματος και παστέλ ρεφλέ στο σπίτι – το Chroma ID προσφέρει πλήρη ευελιξία χρώματος χωρίς να καταστρέφει τα μαλλιά. Η βαφή περιποίησης, με ενσωματωμένη τεχνολογία bonding και σύνθεση εντατικής φροντίδας, εξασφαλίζει εύκολη, γρήγορη και απόλυτα ομοιόμορφη κατανομή χρώματος, ενώ περιποιείται σε βάθος το εσωτερικό της τρίχας για πιο δυνατά μαλλιά με ζωντανό χρώμα.

 

Ενθουσιάστε τις πελάτισσες του κομμωτηρίου σας με αποκλειστικά εξατομικευμένες αποχρώσεις Chroma ID

Για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο τη χρωματική ταυτότητα των πελατισσών σας, το Chroma ID ανέπτυξε 18 ολοκαίνουριες αποχρώσεις ανανέωσης, καθώς και 12 παστέλ και τολμηρές αποχρώσεις, σχεδιασμένες για να ενισχύσουν το προφίλ της μεταπώλησης προϊόντων κομμωτηρίου κατά 80%. Οι αποχρώσεις μπορούν να αναμειχθούν με τα προϊόντα και τις συνταγές χρώματος του Chroma ID που υπάρχουν ήδη στο κομμωτήριο, χαρίζοντας στις πελάτισσές σας ένα όμορφο χρωματικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

 

Πώς λειτουργεί:

  • Βήμα 1 – αναμείξτε το προτεινόμενο μείγμα με τα προϊόντα κομμωτηρίου Chroma ID. Χρησιμοποιήστε την ακριβή αναλογία ανάμειξης που υποδεικνύεται. Η ποσότητα πλήρωσης θα πρέπει να φτάνει τουλάχιστον τα 250g (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας)

 

Αναδείξτε Την Πραγματική Χρωματική Ταυτότητα Της Πελάτισσάς Σας
  • Βήμα 2 – κολλήστε την έτοιμη ετικέτα INCI που αντιστοιχεί στην απόχρωση που επιλέξατε στο βαζάκι και κλείστε το καλά

 

Αναδείξτε Την Πραγματική Χρωματική Ταυτότητα Της Πελάτισσάς Σας
  • Βήμα 3 – με τη βοήθεια ενός ανεξίτηλου μαρκαδόρου, γράψτε τους κωδικούς παρτίδας παραγωγής της/των απόχρωσης/-εων κομμωτηρίου που χρησιμοποιήσατε στον ειδικό κενό χώρο του βάζου. Ο κωδικός παρτίδας παραγωγής είναι τυπωμένος στο πίσω μέρος των αποχρώσεων κομμωτηρίου

Συνδυάζοντας την εμπειρία έξυπνης συμβουλευτικής χρώματος με τις αποκλειστικά εξατομικευμένες αποχρώσεις του Chroma ID, κάθε πελάτισσα του κομμωτηρίου θα απολαύσει μια πιο εξειδικευμένη υπηρεσία χρώματος στο κομμωτήριο, λαμβάνοντας και επαγγελματικές συμβουλές για τη συντήρηση στο σπίτι.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Εξερευνήστε τις τοπικές προσφορές σεμιναρίων και ανακαλύψτε τρόπους για να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις για τα μαλλιά και τις απαιτήσεις των πελατισσών!

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

 

 

 

περισσότερα ετικετών