TrendLab: Επιχειρηματικές Συμβουλές για Υπηρεσίες Ξανθού με τον Jack Howard

Αυτό το επεισόδιο #hairhacks φιλοξενεί τον William Feroldi - έναν κομμωτή με εκπληκτική εμπειρία στην πρόβλεψη των τάσεων, την παραγωγή βίντεο και τη δημιουργία περιεχομένου - ο οποίος συζητά για την καθολική εφαρμογή του ξανθού με τον συνεργάτη της Schwarzkopf Professional, Jack Howard (@jackhowardcolor).

 

 

 

 

William Feroldi: Γεια σε όλους και καλώς ορίσατε και πάλι στο #hairhacks! Σήμερα έχουμε μαζί μας τον Παγκόσμιο Πρεσβευτή της BLONDME, Jack Howard - γεια σου Jack!

 

Jack Howard: Γεια σου William, τι κάνεις; Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ, σας ευχαριστώ.

 

William Feroldi: Χαρά μας που σε έχουμε μαζί μας. Σήμερα ο Jack θα μοιραστεί μαζί μας μερικές άκρως ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές συμβουλές εκ μέρους της BLONDME. Jack, συμμετείχες στην καμπάνια #BLONDESOFTHEWORLD, πες μας λίγα λόγια γι’ αυτό.

 

Jack Howard: Είναι μια συναρπαστική καμπάνια που ξεκίνησε τον Ιανουάριο και εξηγεί ότι μπορεί να υπάρχει μια κατάλληλη απόχρωση ξανθού για κάθε χρώμα μαλλιών, αντί να εστιάζει αποκλειστικά στο πλατινέ ή στο «έντονο ξανθό». Ήταν υπέροχο να είμαι μέρος της, καθώς πρόκειται για μια καμπάνια που είναι πολύ εμπορική και εξαιρετικά σημαντική για τη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών ξανθού χρώματος στα κομμωτήρια.

 

 

TrendLab: Business Tips for Blonde Services with Jack Howard

 

William Feroldi: Ανέφερες ότι ήταν σημαντική για τα κομμωτήρια, πώς καταφέρνεις – με τη βοήθεια της καμπάνιας #BLONDESOFTHEWORLD – να προσελκύεις νέους πελάτες ξανθού και να κάνεις το κομμωτήριό σου να ξεχωρίζει ως ένα κομμωτήριο εξειδικευμένο στις υπηρεσίες ξανθού χρώματος;

 

Jack Howard: Είναι μια διττή επίθεση...Καταρχάς πιστεύω ότι η συζήτηση για το ξανθό χρώμα επικεντρωνόταν για πολύ καιρό στις πλατινέ αποχρώσεις και αυτό που πρεσβεύει η καμπάνια #BLONDESOFTHEWORLD είναι ότι ναι, αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι αλλά και ένας τόνος ξανοίγματος 7 αντιστοιχεί επίσης σε ένα σκούρο ξανθό, και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο οποίο δεν εστιάζουμε πάντα. Άρα το θέμα ήταν να ανοίξει η συζήτηση γύρω από το ξανθό σε όλους.

 

Σε αυτήν την καμπάνια χρησιμοποιήσαμε τόνους ξανοίγματος 3 που μετατρέψαμε στον τόνο 7 ή 8. Επίσης μετατρέψαμε έναν τόνο ξανοίγματος 3 σε μια πλατινέ απόχρωση, προσπαθώντας να παρουσιάσουμε τους διαφορετικούς τύπους ξανθού - κάτι που μας επιτρέπει στη συνέχεια να κάνουμε μια συζήτηση με τους πελάτες που έρχονται και θέλουν να αποκτήσουν ξανθό χρώμα, εξηγώντας τους τι σημαίνει αυτό από άποψη δέσμευσης - οικονομικής και χρονικής. Και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά, επειδή αν δεν μπορεί κανείς να ανταπεξέλθει στη συντήρηση του ξανθού χρώματος από άποψη χρόνου, τότε το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό, ενώ αν δεν μπορεί κανείς να ανταπεξέλθει οικονομικά, τότε μπορεί να αποκτήσει το look μόνο μία φορά.

 

William Feroldi: Ανέφερες το θέμα της συντήρησης, γιατί είναι τόσο σημαντικό να συστήνουμε την κατάλληλη μέθοδο συντήρησης στους πελάτες μας;

 

Jack Howard: Για μένα είναι σημαντικό ο πελάτης να δείχνει στο σπίτι το ίδιο όμορφος όπως όταν φεύγει από το κομμωτήριο. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Για μένα, το να προτείνω τα προϊόντα περιποίησης της BLONDME είναι αναπόσπαστο μέρος των υπηρεσιών ξανθού χρώματος που προσφέρω στο κομμωτήριο. Είτε προορίζονται για μια πιο σκούρα βάση που έχει μερικές ανταύγειες - μια δημοφιλής επιλογή - είτε για τα «έντονα ξανθά» που δημιουργώ, όλα είναι πολύ σημαντικά και απαιτούν συντήρηση και περιποίηση.

 

William Feroldi: Ανέφερες πριν για την καμπάνια ότι υπάρχουν εννιά διαφορετικά look, είναι παντού στο Instagram, είναι παντού και στο Refinery29 - σε σχέση με αυτό θα ήθελα πραγματικά να σε συγχαρώ επειδή πρόσφατα έφτασες τους 100K ακόλουθους!

 

TrendLab: Επιχειρηματικές Συμβουλές για Υπηρεσίες Ξανθού με τον Jack Howard

Jack Howard: Ευχαριστώ πολύ! Ναι, χρειάστηκε πολλή δουλειά ξέρεις - αλλά ήταν διασκεδαστικό.

 

William Feroldi: Συγχαρητήρια! Επομένως, δεδομένου ότι γνωρίζεις τόσα πολλά για το Instagram και τη διαχείρισή του, ποιο είναι το μυστικό; Πώς μπορεί κανείς να ενισχύσει τον λογαριασμό του στο Instagram σήμερα;

 

Jack Howard: Νομίζω ότι οι άνθρωποι μπερδεύονται με τους αριθμούς και ανησυχούν ότι δεν έχουν αρκετούς ακόλουθους. Σαν Παγκόσμιος Πρεσβευτής για μένα ήταν σημαντικό να έχω πολλούς ακόλουθους παγκοσμίως...Αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάζουμε είναι να απευθυνόμαστε στους ανθρώπους της περιοχής μας, επομένως αν είστε σε ένα τοπικό κομμωτήριο, ένα κομμωτήριο στο Βερολίνο ή στο Λονδίνο, πρέπει να απευθύνεστε στους ανθρώπους που ζουν σε αυτό το μέρος. Κερδίστε την εμπιστοσύνη τους, κερδίστε την εμπιστοσύνη του κοινού σας - αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απαντάτε στις ερωτήσεις τους και να παρουσιάζετε περιεχόμενο το οποίο τους ενδιαφέρει.

 

William Feroldi: Επομένως το θέμα είναι να ακούει κανείς το πλήθος, κατά κάποιον τρόπο;

 

Jack Howard: Ναι. Κοιτάξτε, πέρασα πολύ χρόνο μελετώντας λογαριασμούς που θεωρούσα επιτυχημένους, ακούγοντας ανθρώπους που είχαν γνώσεις γύρω από αυτά τα πράγματα και συζητώντας μαζί τους...όλα αυτά...και πραγματικά το θέμα είναι να ορίσει κανείς την πορεία που θα ακολουθήσει και να μείνει πιστός σε αυτήν. Για μένα αυτό ήταν το ξανθό χρώμα και μερικές φορές κάνω αλλαγές αλλά, ξέρεις, αν έχεις μια σελίδα που μιλάει για γάτες γιατί ξαφνικά να παρουσιάσεις έναν σκύλο σε αυτήν; Αυτό λέω πάντα στους ανθρώπους. Ακολουθήστε πιστά την πορεία σας!

 

William Feroldi: Ακούσατε τι είχε να μας πει ο Jack - ο γκουρού της BLONDME - ευχαριστούμε πολύ που ήσουν μαζί μας Jack!

 

Jack Howard: Εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση, όπως πάντα! Ευχαριστώ.

 

William Feroldi: Θα σε ξαναδούμε σύντομα. Τα λέμε την επόμενη φορά παιδιά!

 

Νιώθετε έμπνευση; Μην ξεχάσετε να συντονιστείτε στο #hairhacks στο eAcademy της ASK Education όπου μπορείτε να βρείτε προηγούμενα επεισόδια, καθώς επίσης και πολλές ευκαιρίες εκπαίδευσης - εγγραφείτε τώρα ΔΩΡΕΑΝ στη διεύθυνση ask-elearning.com.

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών