Skip to Content
Chroma ID Black and White Portrait of Edoardo Paludo
Chroma ID Bonding Color Mask Yellow and Pink Products

Το Chroma ID αφορά την εξατομίκευση του χρώματος!

Το σύστημα ημιμόνιμης βαφής mix and match αναπτύχθηκε για να εκφράζει τη μοναδικότητα, από τους έντονους και τολμηρούς μέχρι τους απαλούς και διακριτικούς τόνους (και όλες τις ενδιάμεσες αποχρώσεις!) Το Chroma ID  μπορεί να αναμειχθεί δημιουργώντας απεριόριστα αποτελέσματα.

Για να βοηθήσει τους πελάτες του κομμωτηρίου να βρουν την πραγματική τους ταυτότητα στο χρώμα μαλλιών, ο Edoardo Paludo (@edoardopaludo), μιλάει για τις αναμείξεις χρωμάτων και τις τονικές παραλλαγές που είναι δυνατές με το Chroma ID.

Αν δεν γνωρίζετε ήδη τον Edoardo Paludo, πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους colourists. Συνδυάζει τη δημιουργικότητα του καλλιτέχνη με την τεχνική δεξιοτεχνία ενός μεγάλου τεχνίτη. Ο Edorardo γεννήθηκε στο Μιλάνο και πλέον ζει στο Λονδίνο. Οι δυναμικές δημιουργίες του έχουν δημοσιευτεί στη Vogue, έχουν κερδίσει βραβεία και έχουν συμπεριληφθεί ακόμα και σε εκθέσεις μόδας. Επιπλέον, είναι ένα από τα δημιουργικά πνεύματα που βρίσκονται πίσω από το Chroma ID, επομένως είναι το πλέον κατάλληλο άτομο να μας πει περισσότερα γι’ αυτό.

ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ CHROMA ID

#SHOWYOURCOLOURID

You need to accept cookies to play this video

Q&A ΜΕ ΤΟΝ: EDOARDO PALUDO

"Δεν πρόκειται για μια απλή βαφή, αλλά για ένα προϊόν περιποίησης που ωφελεί τα μαλλιά και ανανεώνει το look σας. Επιπλέον, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευέλικτο προϊόν που σας δίνει τη δυνατότητα να αναμείξετε τις αποχρώσεις και να δημιουργήσετε ένα χρώμα που σας ταιριάζει απόλυτα. Αυτό που λατρεύω στο Chroma ID είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να δεις το ακριβές τελικό αποτέλεσμα πριν από την εφαρμογή."

"Το εντυπωσιακό με αυτό το προϊόν είναι ότι χαρίζει ένα προσωρινό αποτέλεσμα, οπότε μπορείτε απλώς να το δοκιμάσετε και να το αλλάξετε, εάν δεν σας αρέσει. Μη φοβηθείτε να παίξετε με τα προϊόντα και να διασκεδάσετε. Τολμήστε να παίξετε με τα χρώματα!"

"Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να αγοράσει κανείς μια διαφορετική αποχρώση από αυτή που δοκίμασε στο κομμωτήριο, έτσι ώστε όταν εκείνη αρχίσει να ξεθωριάζει να μπορεί να δοκιμάσει έναν νέο τόνο και να δημιουργήσει ένα διαφορετικό look. Ένα βασικό πλεονέκτημα του Chroma ID είναι ότι ξεθωριάζει με όμορφο τρόπο, έτσι ώστε, εάν προσθέσετε μια νέα βαφή όταν αρχίσει να ξεθωριάζει, τα δύο χρώματα θα αρχίσουν να συνδυάζονται και να δημιουργούν κάτι εντελώς καινούργιο και προσαρμοσμένο σε εσάς – ρωτήστε τον κομμωτή σας τι σας ταιριάζει."

"Να συνδυάσουν διαφορετικές αποχρώσεις! Τίποτα στη ζωή δεν είναι χρωματικά επίπεδο, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα αληθινά όμορφο αποτέλεσμα."

Εξερευνήστε τη μοναδική δημιουργικότητα στη δουλειά του Edoardo στο Instagram και για να ανακαλύψετε τις αποχρώσεις, τις τεχνικές και τα προϊόντα του Chroma ID επισκεφθείτε το ask-learning.com για μια μοναδική audio-visual training από κομμωτές για κομμωτές!

Colourist Edoardo Paludo at work
ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ;

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: