Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του OSiS+ #madetocreate

Το OSiS+ είναι η must-have, πρωτοποριακή και δημιουργική σειρά προϊόντων styling η οποία σχεδιάστηκε για τους κομμωτές αστικών look που επιθυμούν να δημιουργήσουν χαρακτηριστικά στυλ και να σπρώξουν τα δημιουργικά τους όρια στα άκρα!

 

Γιορτάζοντας τα 20 μαγικά χρόνια του #madetocreate, το OSiS+ πυροδοτεί τη δημιουργική ελευθερία προσφέροντας μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων styling υψηλής απόδοσης που αμφισβητεί τους κανόνες και ενισχύει τη μοναδικότητα – στο κομμωτήριο και στο σπίτι.

 

Τα τελευταία 20 χρόνια οι βασικές αξίες που βρίσκονται στην καρδιά του OSiS+ παρέμειναν αναλλοίωτες, καθώς η δημιουργικότητα, η τόλμη και η έμπνευση που χαρακτηρίζουν όλα όσα κάνουμε αποτελούν τον πυρήνα της ταυτότητας του brand. Η δημιουργία υπήρξε πάντοτε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της OSiS+.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

Το OSiS+ ξεχωρίζει με μια σειρά εμβληματικών προϊόντων, εμπνευσμένες συνθέσεις και πρωτοποριακές φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για να τροφοδοτούν τη δημιουργικότητα κάθε στυλίστα.

 

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ

Αγκαλιάζοντας πρώτο τις καινοτομίες και παραμένοντας διαρκώς ενημερωμένο για κάθε τι νέο, το OSiS+ συνεχίζει να πρωτοπορεί υιοθετώντας τις επερχόμενες τάσεις street style πριν αυτές κυριαρχήσουν.

 

ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ

Χωρίς ποτέ να φοβάται να ξεχωρίσει από το πλήθος, το OSiS+ αμφισβητεί τους κανόνες, αποφεύγοντας τα βαρετά στερεότυπα και ενθαρρύνοντας τον καθένα να ανακαλύψει το προσωπικό του στυλ.

 

Από την πρώτη του κυκλοφορία το 2000, το OSiS+ έχει φέρει στην αγορά αμέτρητες καινοτομίες, με κορυφαίες συνθέσεις που χαίρουν καθολικής αναγνώρισης στον κόσμο της ομορφιάς! Όπως για παράδειγμα το OSiS+ Dust It, το οποίο έθεσε νέα πρότυπα στον τομέα της κομμωτικής και αντιγράφηκε ευρέως από ανταγωνιστές και το OSiS+ Session, που εξακολουθεί να πουλιέται με ρυθμό 12 προϊόντων ανά δευτερόλεπτο, σε ολόκληρο τον κόσμο!

 

Το OSiS+ Dust είναι μια πούδρα όγκου για ματ υφή, η οποία προσφέρει στα μαλλιά έντονο, τραχύ και ματ αποτέλεσμα

 

OSiS+ Dust It
  • Ματ αποτέλεσμα και ατημέλητη όψη
  • Δυνατό κράτημα και διαχωρισμός κάθε τούφας
  • Κράτημα που διαρκεί και έντονη υφή
  • Κράτημα που διαρκεί όλη μέρα
  • Ανάλαφρη πούδρα

Συμβουλή: Για δυνατό και ανακατεμένο τελείωμα, κρατήστε το κεφάλι στραμμένο προς τα κάτω, εφαρμόστε το προϊόν σαν αλατοπίπερο και στη συνέχεια απλώστε έως τις ρίζες.

 

Το OSiS+ Session είναι ένα σπρέι για εξαιρετικά δυνατό κράτημα, με σύνθεση που στεγνώνει γρήγορα για δημιουργικό styling

 

OSiS+ Session
  • Κράτημα εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας
  • Υφή που δεν κολλά
  • Γρήγορο στέγνωμα
  • Απομακρύνεται εύκολα με το βούρτσισμα
  • Προστατεύει από την υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία

Συμβουλή: Δουλέψτε σε στρώσεις για μεγαλύτερο κράτημα.

 

«Ευχαριστούμε την OSiS+ που πάντα έπαιζε με τα όρια χαρίζοντάς μας έμπνευση κάθε μέρα.»

 

— Richard Ashforth | Παγκόσμιος Πρεσβευτής Styling της Schwarzkopf Professional

 

Είμαστε #madetocreate – τι θα κάνετε μετά;

Εξερευνήστε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων και μείνετε πρωτοπόροι στον τομέα του styling με το OSiS+. Για δυναμική εκπαίδευση, που περιλαμβάνει οπτικοακουστικές παρουσιάσεις γνώσεων αναφορικά με προϊόντα, #HairHacks από κορυφαίους Καλλιτέχνες της Κομμωτικής στον κόσμο, διαδραστικές αυτοαξιολογήσεις και πολλά άλλα – εγγραφείτε για δωρεάν πρόσβαση στο eAcademy της ASK Education: ask-elearning.com

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών