Η Lesley Jennison μιλά για το καινοτόμο εργαλείο ColorMelter

Χάρη στο καινοτόμο εργαλείο ColorMelter της Schwarzkopf Professional, οι κομμωτές έχουν πλέον στη διάθεσή τους έναν μοντέρνο τρόπο για να δημιουργούν εξατομικευμένους χρωματικούς συνδυασμούς πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ!

 

Η Lesley Jennison, Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρωμάτων, μιλά για την επαναστατική καινοτομία που δημιούργησε σε συνεργασία με τη Schwarzkopf Professional:

 

"Είμαι εδώ με το μοντέλο μου, τη Selena, για να σας δείξω τον αγαπημένο μου τρόπο να δημιουργώ πολυτονικά, λαμπερά εφέ συνδυασμένων χρωμάτων... Θα χρησιμοποιήσω τη σειρά ESSENSITY για να πετύχω ένα πραγματικά φυσικό, ή ακόμα καλύτερο από φυσικό, χρώμα στα μαλλιά. Χρησιμοποιώ την παλέτα και το σφουγγάρι του ColorMelter, που δημιούργησα σε συνεργασία με τη Schwarzkopf Professional."

 

ColorMelter 1

"Ήθελα να δημιουργήσω ένα εργαλείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιείται πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και σε καθημερινή βάση από τους ειδικούς βαφής στο κομμωτήριο. Δεν είχα στο μυαλό μου ένα εργαλείο που θα γίνει της μόδας προσωρινά, ως άλλο ένα τέχνασμα, αλλά κάτι που θα έχει διάρκεια και θα είναι λειτουργικό."

 

ColorMelter 2

"Μπορείτε να εφαρμόσετε τρία χρώματα, ή αν προτιμάτε, μόνο δύο χρώματα...και για να θυμάστε ποια χρώματα χρησιμοποιήσατε, μπορείτε να τοποθετήσετε τις ετικέτες της συσκευασίας στις υποδοχές. Επιπλέον, υπάρχει ένα σφουγγάρι με αυλακώσεις, το οποίο βουτάτε στο χρώμα/στα χρώματα και το εφαρμόζετε στα μαλλιά!"

 

ColorMelter 3

"Εγώ χρησιμοποιώ τη σειρά ESSENSITY για απαλά και πουδρώδη χρώματα, αλλά εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόν αποχρωματισμού με μείγμα ξανοίγματος και βαφή σε ένα μόνο βήμα...για να αποκτήσετε την ιδανική ένταση στο χρώμα των μαλλιών."

 

Δείτε το εργαλείο ColorMelter στην πράξη

 

 

Η Lesley βάφει την περιοχή του αυχένα και των κροτάφων με το χρώμα βάσης και την καλύπτει με paper foil. Χρησιμοποιεί το εργαλείο ColorMelter μόνο για το επάνω τμήμα. Τα χρώματα είναι παρεμφερή, πράγμα που της επιτρέπει να τα εφαρμόσει όλα από τις ρίζες έως τις άκρες των μαλλιών.

 

"Στο κομμωτήριό μας, χρησιμοποιούμε το εργαλείο εδώ και αρκετό καιρό και η ανταπόκριση που λαμβάνουμε από τις πελάτισσες είναι απίστευτη! Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι ότι αυτή η εντελώς καινούρια τεχνική απαιτεί ελάχιστο χρόνο, αλλά οι πελάτισσες θεωρούν πως τους παρέχουμε κάτι εκπληκτικό που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για εκείνες. Είναι ένα εργαλείο που προσδίδει εξαιρετική αξία και είναι σαν να έχει δημιουργηθεί μόνο για εσάς και την πελάτισσά σας..."

 

– Lesley Jennison | Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρωμάτων

 

Είτε πρόκειται για διακριτικά, φυσικά αποτελέσματα είτε για τολμηρά, μοντέρνα χρώματα, το εργαλείο ColorMelter εξασφαλίζει απόλυτη εξατομίκευση και απίστευτα γρήγορη εφαρμογή: Αναμείξτε. Εφαρμόστε. Συνδυάστε.

περισσότερα ετικετών