Colour Talks: Συμβουλές ανάμιξης με τον Arjan Bevers

Γίνε περίεργος. Γίνε δημιουργικός. Γίνε τολμηρός.

 

Αφήστε το χρώμα να είναι το σημείο συζήτησης του κομμωτηρίου σας και αισθανθείτε να δημιουργείτε ατελείωτες αποχρώσεις με το IGORA ROYAL Mixes Collection, εμπνευσμένη απότην PANTONE και παρουσιάζεται στην Essential Looks INSCAPE Collection.

 

Αναδεικνύοντας την πραγματική τεχνογνωσία των Global Colour Ambassadors, η σειρά Colour Talks εξετάζει τις λεπτομέρειες γύρω από τις τάσεις ώστε να προσφέρει δοκιμασμένες συμβουλές και κόλπα. Νιώσε δυνατός να είσαι ο colourist που θέλεις και δημιούργησε τα δικά σου μείγματα προσαρμοσμένων χρωμάτων για κάθε πελάτισσα ξεχωριστά.

 

Εδώ, ο Arjan Bevers δουλεύει με μια παλέτα από χαρούμενες λουλουδένιες αποχρώσεις, με επίκεντρο ένα θεμέλιο από δροσερούς και σαντρέ τόνους , μαζί με το IGORA ROYAL Pastelfier, ώστε να δημιουργήσει τα δικά του IGORA ROYAL μίγματα- εμπνευσμένα και ταιριασμένα από τα επίσημα PANTONE Χρώματα της από τάση Quintessential.


Colour Talks: Συμβουλές Ανάμειξης με τον Arjan Bevers

 

"Εμπνεόμαι τόσο πολύ από τα trends της PANTONE.Κάνουμε εδώ και καιρό γκρί και ροζ και τώρα έχουμε μια νέα εκδοχή πού ανήκει τόσο πολύ στο 2021!"

 

– Schwarzkopf Professional Global Colour Ambassador, Arjan Bevers

 

Οι βασικές συμβουλές χρώματος του Arjan Bevers:

 

Colour Talks: Συμβουλές ανάμιξης με τον Arjan Bevers

Συμβουλή 1: Κάνε την πελάτισσά σου να νιώθει μοναδική με τις αναμίξεις χρωμάτων

 

"Είναι σαν να είσαι σεφ σε εστιατόριο! Προσθέτουμε λίγο χρώμα με μερικά γραμμάρια άλλου χρώματος... και λαμβάνουμε κάτι το οποίο είναι μοναδικό."

 

"Η συμβουλή μου σε εσάς είναι να γιορτάζετε κάθε χρώμα που κάνετε στις πελάτισσές σας- μιλήστε μαζί τους για ανάμιξη και αντιστοιχία χρωμάτων. Νιώθουν πολύ ξεχωριστές όταν δημιουργείτε κάτι μοναδικό για εκείνες."

 

Colour Talks: Συμβουλές ανάμιξης με τον Arjan Bevers

Συμβουλή 2: Δοκιμάστε διαφορετικές αναλογίες και προσαρμόστε τις για να πετύχετε την επιθυμητή απόχρωση

 

"Αναμιγνύοντας χρώματα είναι σαν να φτιάχνεις pancakes. Το πρώτο δεν είναι πάντα τέλειο, για αυτό προσπάθησε ξανά και ξανά... μόνο μια μικρή αναλογία θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στα χρώματα."

 

Colour Talks: Συμβουλές ανάμιξης με τον Arjan Bevers

Συμβουλή 3: Το IGORA ROYAL Pastelfier σου επιτρέπει να δημιουργήσεις απαλές pastel αποχρώσεις

 

"Για παράδειγμα το 9-1 αναμεμειγμένο με το 6-88 είναι μία πραγματική απόχρωση, είναι σαν 30 προς 1- είναι μια όμορφη απόχρωση, σαν ένα είδος καραμέλας μιας ροζ απόχρωσης."

 

"...Εδώ είναι η ίδια ανάμειξη αλλά με την Pastelfier. Είναι πιο ελαφρύ, αραιωμένο και πραγματικά πολύ μαλακό."

 

Colour Talks: Συμβουλές ανάμιξης με τον Arjan Bevers

Συμβουλή 4: Δοκίμασε τις αναλογίες αρκετές φορές μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Αφήστε τις αποχρώσεις να αναμειχθούν ώστε να δημιουργήσετε ένα πιο απαλό χρώμα στις ρίζες

 

"Εδώ ξεκινάμε με ένα σαντρέ χρώμα, 8-11. Είναι σαν ένα γκρι χρώμα. Πρόσθεσα 6-99 το οποίο είναι ένας βιολετί τόνος (10:1). Μετά προσθέσαμε κι άλλα γραμμάρια. Αυτό είναι 10:2, αυτό είναι 10:3 και αυτό είναι 1:1 ; Το χρώμα γίνεται πιο κορεσμένο."

 

Ο Arjan επίσης σημειώνει ότι οι χάλκινες αποχρώσεις.. για παράδειγμα 7-77 "θα μπορούσαν να φαίνονται βαριά στις ρίζες" - Αναμειγνύοντας 7-77 με 7-0, μπορείς να δημιουργήσεις ένα "απαλό, πιο αραιωμένο τόνο.. στην πελάτισσα , θα ήταν πολύ ωραίο να αναμείξω τα δυο χρώματα σε ένα."

 

Υπενθύμιση: Το IGORA ROYAL Pastelfier μειώνει τη συγκέντρωση της χρωστικής και την ένταση του τόνου , καθώς ενισχύει τον χαρακτήρα της πούδρας της απόχρωσης προσθέτοντας μια απαλή κατεύθυνση ψυχρού τόνου. Παρέχει μια επιπλέον ανύψωση, επιτρέποντας στους colourists να προσθέσουν περισσότερο σβησμένους και παστέλ τόνους στο δικό τους χρωματικό portfolio.

 

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

Εξοικειωθείτε με οποιαδήποτε υπηρεσία στο κομμωτήριο παραμένοντας στην τάση με τις πιο πρόσφατες συμβουλές και κόλπα χρωματισμού και βασικές γνώσεις προϊόντων στο ASK Education eAcademy: ask-elearning.com.

 

Τι να διαβάσετε στη συνέχεια:

περισσότερα ετικετών