Τεχνικές κομμωτηρίου : Ζήσε τη ζωή με ακόμα περισσότερο Chroma ID

Εκφράστε κάθε απόχρωση της προσωπικότητας της πελάτισσάς σας με το Chroma ID!

 

Επιδεικνύοντας την πραγματική ευελιξία του ημιμόνιμου συστήματος χρωμάτων μείξης και τόνου-Chroma ID- o Schwarzkopf Professional Colour Ambassador Arjan Bevers δείχνει πόσο εύκολο είναι να δουλέψεις με το 100% προσαρμόσιμο portfolio του Chroma ID σε αυτό το Quick Salon Technique Βίντεο.

 

Το καλύτερο κομμάτι; Τα χρώματα που ο Arjan αναμιγνύει μαζί για αυτο το look είναι οι πιο πρόσφατες αποχρώσεις που διατίθενται για συντήρηση χρώματος στο σπίτι.


Τεχνικές κομμωτηρίου : Ζήσε τη ζωή με ακόμα περισσότερο Chroma ID

Αναμιγνύοντας μαζί αυτες τις δημοφιλείς αποχρώσεις δημιουργήστε ένα μοναδικό μείγμα, ή χρησιμοποήστε τις ξεχωριστά είτε για να βελτιώσετε τις ξανθιές βάσεις με δροσερούς και μπεζ τόνους, είτε για να προσθέσετε ένα pastel pop του βιολετί ή του ροζ.

 

Τεχνικές κομμωτηρίου : Ζήσε τη ζωή με ακόμα περισσότερο Chroma ID

Παρακολουθήστε και μάθετε πως να δημιουργείσετε το δροσερό ροδακινί-ροζ αποτέλεσμα χρώματος αναμειγνύοντας διαφορετικές ποσότητες από τις διαφορετικές Bonding Color Masks για μία εύκολη υπηρεσία λουτήρα:

 

 

Τα χρώματα που χρησιμοποίησε:

 • Ρίζες - Chroma ID 8-46 + 8-19 (1:1)
 • Μήκη και άκρες : – Chroma ID 9.5-4 + 9.5-19 (1:2) + ένα πάτημα ροζ

Οι σαντρέ αναμίξεις και διακριτικές αποχρώσεις του Chroma ID

Εκτός απο τα πιο πρόσφατα χρώματα που διατίθενται για οικιακή χρήση, το Chroma ID έχει προσθέσει επίσης ένα τεχνικό εργαλείο χρώματος και μια συμπληρωματική απόχρωση για τις αναγκες πιο σκούρων και γκρι τόνων.

 

Τεχνικές κομμωτηρίου : Ζήσε τη ζωή με ακόμα περισσότερο Chroma ID

Το Chroma ID Off-Black είναι το αντίστοιχο της Clear Bonding Color Mask, αναπτύχθηκε για να αναμιγνύεται με έντονες αποχρώσεις Chroma ID για να σκουρύνει τους τόνους και να δημιουργήσει ένα πιο φθαρμένο, διακριτικό και σκούρο χρωματικό εφέ.

 • Δημιουργεί προσωποποιημένες Μάσκες Χρώματος
 • Αποτελέσματα "σβησμένων" χρωμάτων
 • Μαλακτικοί παράγοντες
 • Διαρκεί έως και 12 λουσίματα

Chroma ID 9-12 (Απαλό γκρι)- είναι για άμεση εφαρμογή, προσφέροντας ένα καθαρό, δροσερό γκρι χρώμα το οποίο είναι ιδανικό μόνο του ή όταν χρησιμοποείται για τη δημιουργία μοναδικών αναμίξεων χρωμάτων cendré

 • Ισχυρότερη ισχύς εξουδετέρωσης για αντι-κίτρινους/πορτοκαλί τόνους
 • Παρέχει όμορφα, ανανεωμένα χρωματικά αποτελέσματα
 • Χαμηλή δέσμευση
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο κομμωτήριο και στο σπίτι
 • Αναμίξιμα
 • Έντονα περιποιητικά
 • Ενισχυμένη ζωντάνια

Χρώμα Chroma ID στο σπίτι

Μην ξεχάσετε! Η σειρά οικιακής χρήσης συνεχίζει να μεγαλώνει- οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις στο κομμωτήριο είναι επίσης διαθέσιμες για τις πελάτισσες που μπορούν να πάρουν σπίτι για ανανέωση χρώματος ανάμεσα στα ραντεβού. Απλώς επιλέξτε μια από τις ταιριαστές Chroma ID Bonding Color Masks για οικιακή χρήση ή αναμείξετε τις αποχρώσεις χρησιμοποιώντας μια συνταγή χρώματος του Chroma ID.

 

Που μπορώ να μάθω περισσότερα;

Για να μάθετε περισσότερα και να εμπνευστείτε, εξερευνήστε την προσφορά του τοπικού σας σεμιναρίου, ανακαλύπτοντας τρόπους για να διατηρήσετε τις δεξιότητες σας ενημερωμένες με τις πιο πρόσφατες τάσεις στα μαλλιά και τις απαιτήσεις των πελατών.

 

Τι να διαβάσετε στη συνέχεια:

περισσότερα ετικετών