IGORA ROYAL: Γνωρίστε τους ειδικούς βαφής

Κάθε ειδικός βαφής έχει να μοιραστεί τη δική του ιστορία. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τρεις δημιουργικούς καλλιτέχνες μαλλιών που συνεργάστηκαν μαζί μας στη δημιουργία των τελευταίων look βαφής της συλλογής Essential Looks Royal Glory Collection. Καθεμία από τις τάσεις δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει το νέο βελτιωμένο χαρτοφυλάκιο νέων look της IGORA ROYAL - με την ίδια αξιόπιστη σύνθεση*.

 

 

Η Viola Landsky (@violandsky), ο Randolph Gray (@randolphgray) και οι Shy & Flo Knittel (@shyandflo) είναι μόνο μερικοί από τους δημιουργικούς ειδικούς βαφής με τους οποίους συνεργαστήκαμε για να δημιουργήσουμε τα πανέμορφα look που αντιστοιχούν σε κάθε πανέμορφο colour world της IGORA ROYAL. Αυτά τα look έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με την ηθική της IGORA ROYAL: στόχος τους είναι να ενισχύσουν κάθε ειδικό βαφής ώστε να γίνει ακριβώς αυτός που θέλει να είναι, από τη μία μέρα στην άλλη.

 

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να μάθετε περισσότερα για τους ταλαντούχους ειδικούς βαφής που βρίσκονται πίσω από τα look και να εμπνευστείτε ενώ βρίσκεστε εδώ!

 

Viola Landsky

 

 

Ανοιχτή. Πρόθυμη. Λάτρης των χρωμάτων. Με εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της βαφής, η Viola εργάζεται ως εκπαιδεύτρια για τη Schwarzkopf Professional εδώ και περισσότερα από 16 χρόνια, ενώ συνεργάζεται με την Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρώματος της Schwarzkopf Professional, Lesley Jennison (@lesleyjennison) από τότε που γνωρίστηκαν στο Τόκιο το 2010.

 

Η Viola δημιούργησε αυτό το όμορφο, έντονα λαμπερό look πασαρέλας με τα ιριδίζοντα, παστέλ βάθη για την τάση Magical Whimsy χρησιμοποιώντας τα IGORA ROYAL HIGHLIFTS 12-1, 12-2. IGORA ROYAL 9.5-49, 0-99.

 

Magical Whimsy

Randolph Gray

 

Randolph Gray

Δυνατός. Περήφανος. Με επιρροή. Με συχνή παρουσία στις διοργανώσεις της Εβδομάδας Μόδας, ο Randolph έχει δημιουργήσει look πασαρέλας για όλους, από τον Μακουίν μέχρι τον Μακάρτνεϊ, από τον οίκο Gucci μέχρι τον οίκο Chanel και πολλούς άλλους. Στους ιδιώτες πελάτες του συγκαταλέγονται ονόματα όπως η Μπεγιονσέ, ο Γκάμπριελ, o Κάιλ Μακλάχλαν και ο Γούντι Χάρελσον. Ο Randolph έχει επίσης μεγάλη εμπειρία ως Υπεύθυνος Εκπαίδευσης σε διεθνές επίπεδο!

 

Ο Randolph δημιούργησε αυτό το μοντέρνο, πολύπλευρο καστανό look κομμωτηρίου για την τάση Back to Classics χρησιμοποιώντας τα IGORA ROYAL 9-98, 7-76, 5-6, IGORA ROYAL Pastelfier.

 

 

Back to Classics

Shy and Flo

 

 

Καινοτόμοι. Αυθεντικοί. Ενθουσιώδεις. Οι Shy & Flo είναι δημιουργικές αδελφές ψυχές, μοιράζονται ένα κομμωτήριο στη Ζυρίχη και το ίδιο πάθος για τη βαφή των μαλλιών. Στόχος τους είναι να ανακαλύψουν τη μοναδικότητα που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Δεν πιστεύουν στους περιορισμούς, αλλά πιστεύουν ότι η βαφή των μαλλιών θα πρέπει να αποτελεί πηγή έμπνευσης σε όλες τις περιπτώσεις!

 

Οι Shy & Flo δημιούργησαν αυτό το εμπνευσμένο από την τεχνική tie-dye, εντυπωσιακό look κομμωτηρίου για την τάση Artful Feeling χρησιμοποιώντας τα IGORA ROYAL 8-21, 8-0, 5-4, 4-46, 6-46, 7-55, 0-55, IGORA VARIO BLOND Plus, Chroma ID Yellow, Blue.

 

 

Artful Feeling

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Το ταξίδι σας με το χρώμα δεν σταματάει εδώ! Αν θέλετε να απογειώσετε τις δεξιότητές σας στον τομέα της βαφής, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια μαλλιών κατάλληλα για κάθε επίπεδο γνώσεων. Ανακαλύψτε τις επιλογές σεμιναρίων που προσφέρονται εδώ ή εγγραφείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ask-elearning.com για πρόσβαση σε ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση μαλλιών, συμβουλές και εκπαιδευτικά βίντεο, καθώς και σε πληροφορίες για προϊόντα και τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ο ειδικός βαφής που θέλετε να είστε με την IGORA ROYAL.

 

Επιπλέον αν αναζητάτε έμπνευση, μπορείτε να βρείτε ΟΛΕΣ τις πρόσφατες δημιουργίες της συλλογής Essential Looks στη διεύθυνση essentiallooks.com μαζί με αναλυτικές οδηγίες για όλες τις τάσεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

 

* δεν αλλάζει καμία σύνθεση κατά την επανακυκλοφορία.

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών