Μαλλιά - Πώς γίνεται: Once Upon A Time Εκπαιδευτικός Οδηγός για την Πασαρέλα – Zuzanna

Αυτή τη σεζόν, η συλλογή Essential Looks Collection έχει ως στόχο να πάει τον κλάδο ένα βήμα πιο πέρα με καινοτόμες ιδέες και έμπνευση ενόσω όλοι προσαρμοζόμαστε στη «νέα κανονικότητα». Ο Διεθνής Διευθυντής Δημιουργικού, Schwarzkopf Professional, Simon Ellis (@thesimonellis) περιγράφει τη συλλογή VivID σαν ένα «έργο αγάπης» για το οποίο αντλήθηκε έμπνευση από την πασαρέλα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δημιουργική κοινότητα της Schwarzkopf Professional και μετουσιώθηκε σε τρεις βασικές τάσεις με νέα ματιά και δημιουργικό όραμα.

 

Αυτό το ιστολόγιο ρίχνει μια πιο προσεκτική ματιά στη δημιουργία του βασικού look πασαρέλας από το Once Upon A Time. Μετά από ένα κοντό κούρεμα με σταδιακό τελείωμα από τον Παγκόσμιο Πρεσβευτή της Schwarzkopf, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair), η Διευθύντρια του Τομέα Χρωμάτων στη Βόρεια Αμερική, Rossa Jurenas (@rossajurenas) μεταμόρφωσε το μοντέλο Zuzanna (@zuzanakaczmarek) με το #BLONDME. Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε πώς δημιουργήθηκε το χρώμα...

 

Βασική Τεχνική Χρώματος Once Upon a Time: #dualblending

Η Rossa Jurenas χρησιμοποίησε την τεχνική Dual Blending για να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα δύο αποχρώσεων. Δεν είναι σκληρό αλλά ούτε και ήπιο - και αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να συνδυάσει κανείς ξανθές και καστανές αποχρώσεις ρεφλέ. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείται στην τεχνική του μπαλαγιάζ (balayage) αναδεικνύει και τα δύο χρώματα, όπως αυτά αναμειγνύονται άψογα κατά μήκος της γραμμής στο σημείο που συναντιούνται.

 

Πριν & Μετά

 

Πριν & Μετά
  • Πρώτο Βήμα – BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ με BLONDME Premium Developer
  • Δεύτερο Βήμα – Σειρά BLONDME Bond Enforcing Blonde Toning σε αποχρώσεις Sand, Ice-Irisé, Biscuit, Brown Mahogany και Nougat
  • Τρίτο Βήμα – BLONDME Keratin Restore Bonding Shampoo με BLONDME Keratin Restore Intense Care Bonding Potion

Παρακολουθήστε την Rossa Jurenas να δημιουργεί ένα μείγμα βαφών που αναδεικνύει μια λαμπερή νοσταλγία για το Χόλιγουντ ή, εναλλακτικά, ακολουθήστε τα βήματα που απεικονίζονται παρακάτω:

 

Μαλλιά - Πώς γίνεται: Once Upon A Time Εκπαιδευτικός Οδηγός για την Πασαρέλα – Zuzanna

Μετά το ξέβγαλμα, η Rossa χρησιμοποίησε το BLONDME Keratin Restore Shampoo και το Keratin Restore Intense Care Bonding Conditioner για ένα υπέροχο, απαλό και λαμπερό τελείωμα.

 

Εκπαιδευτική υποστήριξη

Μάθετε πώς μπορείτε να μεταφέρετε στην πράξη τις τάσεις της σεζόν στο κομμωτήριο με ένα από τα σεμινάρια ASK Education που αντλούν έμπνευση από τις τάσεις:

Μην ξεχνάτε ότι ολόκληρος ο κόσμος των Essential Looks είναι έτοιμος και σας περιμένει στο www.essentiallooks.com!

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών