Νέα τάση: Once Upon A Time

Once Upon A Time Είναι μια ιστορία εμπνευσμένη από μια γλυκιά νοσταλγία, όπου ένα ονειρικό φως ντύνει μοναδικά οπτικά μοτίβα γεωμετρικά σχήματα και γραμμές, μαζί με αθώα βλέμματα και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά. Εμπνευσμένο από μια εποχή που μια πινελιά χρώματος μεταμόρφωσε την γκρίζα πραγματικότητα σε έναν υπέροχο κόσμο για ελεύθερα πνεύματα και άτομα που εκφράζονται ελεύθερα, χωρίς φόβο.

 

 

Look Πασαρέλας Once Upon a Time: Zuzanna (@zuzanakaczmarek)

 

Look Πασαρέλας Once Upon a Time: Zuzanna

Διευθύντρια Τομέα Χρωμάτων Rossa Jurenas (@rossajurenas) συνδυάζει προσεκτικά το ανοιχτό ακαζού, το πιο απαλό βουτυρένιο ξανθό και αποχρώσεις του μπεζ της βανίλιας με ξανθό και τόνους - αυτές οι αποχρώσεις nude είναι από την τελευταία σειρά BLONDME Bond Enforcing Blonde Toning (Sand, Ice-Irisé, Biscuit, Brown Mahogany και Nougat). Ο Παγκόσμιος Πρεσβευτής Schwarzkopf Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) έκανε το styling με γνώμονα την ευελιξία. Αυτό το look μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να είναι ογκώδες και με μπούκλες ή απαλό και λαμπερό, αποπνέοντας μια vintage αίσθηση αλά Χόλιγουντ.

 

Look Κομμωτηρίου Once Upon a Time: Paulina (@paulinagnas)

 

Look Κομμωτηρίου Once Upon a Time: Paulina

Χρησιμοποιώντας το νέο εργαλείο Color Blender της Schwarzkopf Professional και την τεχνική #dualblending, η Rossa Jurenas εφαρμόζει απαλά ξανθούς και καστανούς τόνους για να αναδείξει και τα δύο χρώματα σε ένα απαλό αλλά εμφανώς ορατό αποτέλεσμα. Κλείνοντας το μάτι στη δεκαετία του ’70, ο Tyler Johnston προσθέτει μια συναρπαστική λεπτομέρεια με φράντζα για να πλαισιώσει το πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο, τονίζει το βάθος του πλούσιου χρώματος με ένα όμορφο τελείωμα που αναδεικνύει την υγεία των μαλλιών.

 

Περιηγηθείτε σε ολόκληρο τον κόσμο των Essential Looks στο www.essentiallooks.com όπου θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις καθώς και συμβουλές και μυστικά για να δημιουργήσετε τα look!

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών