ASK Education Seminars 2022

Μας δένει η αγάπη μας για τα μαλλιά.

 

Το 2022 έχει να κάνει με τον εορτασμό της τέχνης μας, την αληθηνή τεχνογνωσία των κομμωτών σε όλο τον κόσμο και την αξία και την αρετή που βρίσκεται στη δεξιοτεχνία. Σε τελική ανάλυση, το να φτιάξεις κάτι όμορφο είναι μία έκφραση γνώσης, που κυριαρχείται από επιδέξια καταρτισμένα και έμπειρα χέρια-τα χέρια σου.


ASK Education Seminars 2022

"Βλέποντας τους καλλιτέχνες των μαλλιών μας να εμπνέουν την κοινωνία, στις πιο δύσκολες στιγμές της σταδιοδρομίας μας, αναγνωρίσαμε ότι η φιλοδοξία είναι ενεργή επιδίωξη των εσωτερικών μας ελπίδων και ονείρων. Όλοι τα έχουμε, αλλά χρειάζεται θάρρος και σκληρή δουλειά για να τα κυνηγήσουμε και να τα κάνουμε αληθινά."

 

– Simon Ellis (@thesimonellis) | International Creative Director

 

Εδώ μπαίνουμε! Το ASK Education’s 2022 seminar programme έχει επιμεληθεί για να σας βοηθήσει να πετύχετε τα όνειρά σας ενδυναμώνοντας τα άτομα με τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις φιλοδοξίες σε συγκεκριμένη και εφικτή επιτυχία.

 

ASK Education Seminars 2022

ASK Education Blended Learning Experience

Αφιερωμένοι στην ανάπτυξη του ταλέντου σας, προχωράμε ακόμη περισσότερο την προσέγγιση στην Blended Learning εκπαίδευση με καθηλωτικά σεμινάρια και συναρπαστικές ψηφιακές εμπειρίες-συμπεριλαμβανομένου του ASK Education eAcademy; ένας κόμβος μάθησης γεμάτος με εργαλεία για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα, να αναπτύξει δεξιότητες και να παρακινήσει την επαγγελματική ανάπτυξη - 24/7. Σε συνδυασμό με την προσφορά του φυσικού μας σεμιναρίου και τις ευκαιρίες προσωπικής μάθησης, μαζί γιορτάζουμε την τέχνη της κομμωτικής για να ενδυναμώσουμε εσάς, τους συνεργάτες μας, να συνδεθείτε, να μάθετε και να δημιουργήσετε.

 

ASK Education Seminar Brochure 2022

Φέτος, το φυλλάδιο του σεμιναρίου μας έχει αλλάξει ψηφιακά, καθιστώντας ακόμα πιο απλή την ανακάλυψη μαθημάτων μέσω μιας εύκολης πλοήγησης διαδραστικής ηλεκτρονικής δημοσίευσης.

 

Εξερευνήστε τα τοπικά σας σεμινάρια εδώ

 

ASK Education Seminars 2022

Colour Seminars

Τα σεμινάρια χρώματός μας έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τις δεξιότητες που ήδη έχετε. Φέτος δίνεται ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ανάμιξη χρωμάτων με τις συναρπαστικές μας συνεργασίες. Επεκτείνουμε επίσης τη δυνατότητα επιλογής πολυδιάστατου και ξανθού χρώματος με τα εξειδικευμένα σεμινάρια όπως το 'THAT SPECIAL BLONDE' - με έμφαση τις τελευταίες καινοτομίες της IGORA, αυτό το σεμινάριο ήρωας εξετάζει τις λεπτομέρειες για την παροχή πραγματικά εξατομικευμένων ξανθών αποτελεσμάτων χωρίς καν το ξάνοιγμα!

 

ASK Education Seminars 2022

Backbar Seminars

Τα Backbar σεμινάριά μας έχουν δημιουργηθεί για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πως να παιρνάτε τους πελάτες σας σε ένα πραγματικά εξατομικευμένο ταξίδι περιποίησης στο κομμωτήριο και να δημιουργείτε όμορφα εξατομικευμένα αποτελέσματα, κάθε φορά. Το σεμινάριο ήρωάς μας 'SUSTAINABLE SALON PRACTICES' θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές όταν πρόκειται να είστε πιο βιώσιμοι στο κομμωτήριο. Από βέλτιστες πρακτικές και αποτελεσματική καθοδήγηση μέχρι αλεξίσφαιρες γνώσεις προϊόντων και 'καθαρές' υπηρεσίες που συνδέονται με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες μας, θα σας εξοπλίσουμε με όλα όσα χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε τις βιώσιμες επιχειρηματικές σας πρακτικές χωρίς συμβιβασμούς.

 

ASK Education Seminars 2022

Styling Seminars

Στην κατηγορία μας styling, έχουμε μία σειρά από εμπνευσμένα σεμινάρια για να μάθετε πως να δημιουργείτε το δικό σας προσωπικό στυλ υπογραφης σε μία ποικιλία από υφές μαλλιών. Τροφοδοτήστε τη δημιουργικότητα σας με σεμινάρια όπως 'HAIR BEHIND CAMERA' ένα αποκλειστικό μάθημα φωτογράφησης 'από κοντά και προσωπικά' με τον Global Styling Ambassador Nick Irwin και την εμβληματική SESSION LABEL. Εδώ ο Nick θα μοιραστεί τις γνώσεις του και τις εμπιστευτικές συμβουλές του για το πως να δημιουργήσετε μαλλιά έτοιμα για κάμερα προτού αρχίσετε να δουλεύετε με τα δικά σας μοντέλα για να διαμορφώσετε το δικό σας βίντεο για χρήση στα social media.

 

Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το σεμινάριο 'CREATE IT.POST IT' - ένα μάθημα δημιουργικού styling σχετικά με τη δημιουργία της τέλειας λήψης 'Insta-ready' χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές και προϊόντα σε ζωντανά μοντέλα. Καθοδηγούμενο από τους Πρεσβευτές μας, αυτό το μάθημα καλύπτει θεωρητικά στοιχεία προτού προχωρήσουμε σε μία παρουσίαση μοντέλου ματιάς και μάθησης με επίκεντρο το SESSION LABEL. Θα φύγετε σκεπτόμενοι έξω από το κουτί, με την τέλεια λήψη έτοιμη για ανάρτηση στα social media προβάλλοντας την αληθινή σας δημιουργικότητα.


ASK Education Seminars 2022

Επιπλέον μέσω των παρακινητικών Visionary Seminars οι κομμωτές μπορούν πραγματικά να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους με φρέσκιες προοπτικές και νέες ιδέες που καλύπτουν εκπαιδευτικά θέματα όπως το Essential Looks, τα social media, τις καινοτομίες καθώς και τις επαγγελματικές τεχνικές για την διαφύλαξη και την επέκταση του κομμωτηρίου σας.

 

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να μάθετε με μερικά από τα καλύτερα στον κλάδο μας;

Θυμηθείτε, η εμπειρία μας Blended Learning έχει σχεδιαστεί για να σας υποστηρίζει όπου την χρειάζεστε. Βρείτε έμπνευση στα social media, μην το παρακάνετε στο κομμωτήριο με ενότητες εκμάθησης ή ελάτε μαζί μας για δια ζώσης ευκαιρίες μάθησης - η επιλογή είναι δική σας.

 

Βρείτε περισσότερα στο σεμινάριο Brochure εδώ!

 

ΤΙ ΘΑ ΔΙΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

περισσότερα ετικετών