Υπηρεσίες κομμωτηρίου: Ανανεωμένο και αυθεντικό look με το Chroma ID

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ανανέωση χρώματος...

 

Ακόμα και η καλύτερη βαφή μπορεί να ξεθωριάσει μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Οι καιρικές συνθήκες, το λούσιμο και το styling με θερμότητα μπορούν να οδηγήσουν σε ξεθωριασμένες και επίπεδες, μουντές αποχρώσεις. Τι θα λέγατε να μπορούσατε να διατηρήσετε τη ζωντάνια, τη λάμψη και την υγιή όψη των μαλλιών σας σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο; Με το Chroma ID,το χρώμα ανανεώνεται στο κομμωτήριο και στη συνέχεια διατηρείται στο σπίτι χωρίς κόπο!

 

Ο βραβευμένος κομμωτής και επιτυχημένος ιδιοκτήτης κομμωτηρίου Arjan Bevers(@arjanbevers)χρησιμοποίησε το Chroma ID για να δημιουργήσει ένα ανανεωμένο look με πλούσιες και θερμές σοκολατί αποχρώσεις, παρουσιάζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο πώς το σύστημα mix and tone μπορεί να εφαρμοστεί ως μέρος μιας υπηρεσίας λάμψης στο κομμωτήριο.

 

Υπηρεσίες κομμωτηρίου: Ανανεωμένο και αυθεντικό look με το Chroma ID

...Και μετά τη συνεδρία; Σας προτείνουμε απλά μία από τις Bonding Color Masks του Chroma ID για ανανέωση και τελειοποίηση στο σπίτι! Εναλλακτικά, οι κομμωτές μπορούν να αναμείξουν μια αποκλειστικά προσαρμοσμένη απόχρωση Chroma ID στο κομμωτήριο, χρησιμοποιώντας 30 διαφορετικές αναμίξεις χρώματος, που οι πελάτες μπορούν να πάρουν μαζί τους στο σπίτι για όμορφα χρωματικά αποτελέσματα που διαρκούν.

 

Παρακολουθήστε ή ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το ανανεωμένο και αυθεντικό look με το Chroma ID:

 

Πριν και Μετά

 

Πριν και Μετά

 

 

 

Χρώμα που χρησιμοποιήθηκε:

  • Chroma ID 18-46 + 6-46 (1:2)

 

Βήμα 1
  • Βήμα 1 – αρχικά, εφαρμόστε το χρώμα στις ρίζες

 

Βήμα 2
  • Βήμα 2 – στη συνέχεια εφαρμόστε το ίδιο χρώμα στα μήκη και τις άκρες

 

Βήμα 3
  • Βήμα 3 – εφαρμόστε το χρώμα ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας τα χέρια σας

 

Βήμα 4
  • Βήμα 4 – αφήστε να δράσει έως 10 λεπτά Ξεβγάλτε μέχρι να τρέξει καθαρό νερό, στεγνώστε με πιστολάκι και φορμάρετε όπως επιθυμείτε

«Ποιο είναι το καλύτερο για αυτό το χρώμα; Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά υγιή!»

 

– Arjan Bevers(@arjanbevers)

 

 

Διαδικτυακή εκπαίδευση!

Αναζητάτε περισσότερη έμπνευση; Το eAcademy της ASK διαθέτει ένα πλήθος εκπαιδευτικών δυνατοτήτων, σχεδιασμένων για να εμπνεύσουν τη χρωματική δημιουργικότητα που κρύβεται μέσα σε κάθε κομμωτή. Αναμένετε αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα – μεταξύ αυτών και του Chroma ID, – καθώς επίσης συμβουλές, μυστικά και ευκαιρίες εκπαίδευσης, όλα ΔΩΡΕΑΝ! Εγγραφείτε τώρα: ask-elearning.com

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών