Υπηρεσίες Κομμωτηρίου: Το απόλυτο arctic look με το Chroma ID

Πετύχετε το chill factor με το Chroma ID!

 

Στον τομέα του ξανθού χρώματος, το πλατινέ παραμένει η πιο δημοφιλής τάση. Ωστόσο, ακόμα και το πιο εντυπωσιακό ξανθό, μπορεί να ξεθωριάσει με τον καιρό, να κιτρινίσει και να αποκτήσει έναν πιο μπρούτζινο τόνο. Ευτυχώς, μπορείτε να απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους θερμούς τόνους με το Chroma ID!

 

Υπηρεσίες Κομμωτηρίου: Το απόλυτο arctic look με το Chroma ID

 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε την απαραίτητη πινελιά χρώματος και να πετύχετε το ιδανικό παγωμένο τελείωμα!

 

Πριν & Μετά

 

Πριν & Μετά

 

Χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν: Chroma ID 9.5-1 + Διαφανές (2:1)

 

Βήμα 1
  • Βήμα 1 Ξεκινώντας από πίσω, εφαρμόστε το χρώμα 1 στις ρίζες. Συνεχίστε να δουλεύετε το χρώμα στα μεσαία μήκη και στις άκρες

 

Βήμα 2
  • Βήμα 2 – Συνεχίστε εφαρμόζοντας το χρώμα στις ρίζες των επάνω τμημάτων

 

Βήμα 3
  • Βήμα 3 – Συνεχίστε εφαρμόζοντας το προϊόν στα μεσαία μήκη και στις άκρες των μαλλιών

 

Βήμα 4
  • Βήμα 4 – Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν έχει κατανεμηθεί ομοιόμορφα - χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να δουλέψετε το προϊόν στα μαλλιά σας

 

Βήμα 5
  • Βήμα 5 – Αφήστε να δράσει έως 10 λεπτά. Ξεβγάλτε μέχρι να τρέξει καθαρό νερό, στεγνώστε με πιστολάκι και φορμάρετε όπως επιθυμείτε!

Διαδικτυακή εκπαίδευση!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες βαφής του Chroma ID; Ανατρέξτε στο ask-elearning.com για οπτικοακουστική εκπαίδευση στα προϊόντα όλων των σειρών, καθώς επίσης και για εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της κομμωτικής και συμβουλές και μυστικά από τους ειδικούς. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και η πρόσβαση είναι διαθέσιμη 24/7!

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών