Ανακαλύψτε τα ενεργά συστατικά της σειράς Fibre Clinix, εμπνευσμένα από τον τομέα περιποίησης της επιδερμίδας

Fibre Clinix είναι ένα πλήρως αρθρωτό σύστημα περιποίησης αποκλειστικά για το κομμωτήριο που χρησιμοποιεί πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους εξατομίκευσης - στο κομμωτήριο και στο σπίτι. Αλλά πώς ακριβώς λειτουργεί; Συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία και την πλήρη εξατομίκευση με τα εξειδικευμένα συστατικά!

 

Επειδή κάθε Booster κομμωτηρίου και κάθε σύστημα οικιακής περιποίησης Fibre Clinix αντιμετωπίζουν διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών, αυτό το άρθρο διεισδύει στις λεπτομέρειες των ενεργών συστατικών που είναι εμπνευσμένα από την περιποίηση της επιδερμίδας. Διαβάστε τη συνέχεια για να ανακαλύψετε πώς επηρεάζουν τα μαλλιά αυτά τα συστατικά:

 

Fibre Clinix Vibrancy

Fibre Clinix Vibrancy

Χάρη στη σύνθεσή του που είναι εμπλουτισμένη με AHA, το Fibre Clinix Vibrancy χαρίζει χρωματική ζωντάνια και φρεσκάδα που διαρκεί. AHA - Τα άλφα υδροξυοξέα είναι ένας συνδυασμός γαλακτικού οξέος και κιτρικού οξέος. Στην περιποίηση της επιδερμίδας, τα AHA είναι γνωστά για τη λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας, αποσυμφορίζοντας και καθαρίζοντας τους πόρους ενώ παράλληλα βελτιώνουν συνολικά την επιδερμίδα.

 

Fibre Clinix Fortify

Fibre Clinix Fortify

Το Fibre Clinix Fortify με Νιασιναμίδη ενισχύει τη δομή της τρίχας από μέσα προς τα έξω. Η Νιασιναμίδη είναι γνωστή κα ως Βιταμίνη Β3. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που χρησιμοποιείται προκειμένου να εξουδετερώσει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από το περιβάλλον και να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης. Στην περιποίηση της επιδερμίδας, η Νιασιναμίδη είναι γνωστή για την προστασία που παρέχει στην επιδερμίδα από τη θερμότητα και όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που συνδέονται με αυτήν.

 

Fibre Clinix Hydrate

Fibre Clinix Hydrate

Χάρη στη σύνθεσή του που είναι εμπλουτισμένη με Σύμπλεγμα Σκουαλενίου, το Fibre Clinix Hydrate συμβάλλει στην ενυδάτωση των μαλλιών. Το σκουαλένιο είναι ένας ακόρεστος υδρογονάνθρακας, ένα διαυγές, άχρωμο υγρό. Στην περιποίηση της επιδερμίδας, είναι γνωστό για την ενυδατική του δράση και για την ιδιότητά του να απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα.

 

Fibre Clinix Volumize

Fibre Clinix Volumize

Η σειρά Fibre Clinix Volumize με Phytokine παρέχει μια αντι-στατική επίδραση που διαρκεί, χαρίζοντας έλεγχο και σταθερότητα στα μαλλιά. Το Phytokine είναι ένα εκχύλισμα σόγιας, τροποποιημένο με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας. Στην περιποίηση της επιδερμίδας, το Phytokine είναι γνωστό για την ιδιότητά του να διορθώνει την ελαστικότητα και να αποκαθιστά τα αποθέματα υγρασίας της επιδερμίδας.

 

Fibre Clinix Tame

Fibre Clinix Tame

Χάρη στη σύνθεσή του που είναι εμπλουτισμένη με Κεραμίδιο, το Fibre Clinix Tame μαλακώνει την επιφάνεια των μαλλιών και δρα κατά του φριζαρίσματος. Το κεραμίδιο είναι ένας τύπος λιπιδίου που αποτελεί φυσικό συστατικό των μαλλιών. Στην περιποίηση της επιδερμίδας, το κεραμίδιο χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της κατάστασης της επιδερμίδας και την αποκατάσταση των υγιών δερματικών φραγμών.

 

Πού μπορώ να μάθω περισσότερα;

Για τις τελευταίες ευκαιρίες eLearning, που συμπεριλαμβάνουν συμβουλές & μυστικά του Fibre Clinix, γνώση του προϊόντος, #hairhacks και πολύ περισσότερα μην ξεχάσετε να εγγραφείτε για ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση κομμωτικής στο eAcademy της ASK: www.ask-elearning.com

 

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

 

περισσότερα ετικετών