Η Ιδέα Μας
Shaping Futures

Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SHAPING FUTURES

 

Η αποστολή του Shaping Futures είναι να ενδυναμώσει τους ανθρώπους. Διδάσκουμε στους μειονεκτούντες νέους τις δεξιότητες της κομμωτικής ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να αλλάξουν τη ζωή τους. Το Shaping Futures, που γεννήθηκε από ένα μικρό ιαπωνικό πρόγραμμα με παιδιά του δρόμου της Καμπότζης, το 2008, εξελίχθηκε σε παγκόσμια πρωτοβουλία το 2010, όταν η Schwarzkopf Professional συνεργάστηκε με τα SOS Children's Villages – έναν κορυφαίο μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Από τότε, έχουμε βοηθήσει πάνω από 2500 νέους σε 30 χώρες, να οδεύσουν προς ένα καλύτερο μέλλον.

Πιστεύουμε πως...

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΏΝ ΔΕΞΙΟΤΉΤΩΝ

ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΣΕΙ ΖΩΈΣ.

 

 

Η Ιδέα Μας
 • SKP_ICT_SF_Our_Trainers_460x460_GR

  Οι αφοσιωμένοι εκπαιδευτές μας προσφέρουν το χρόνο και την τεχνογνωσία τους δωρεάν για να κάνουν το όνειρο ενός λαμπρού μέλλοντος πραγματικότητα.

  + -
 • SKP_ICT_SF_NGOs_460x460_GR

  Οργανισμοί όπως τα Παιδικά Χωριά SOS και το Plan International μας βοηθούν να επιλέξουμε φοιτητές και να τους παρέχουμε υποστήριξη ζωτικής σημασίας.

  + -
 • SKP_ICT_SF_Our_Colleagues_460x460_GR

  Από την αρχή, το Shaping Futures καθοδηγείται πάντα από μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών της Schwarzkopf σε όλο τον κόσμο.

  + -
 • SKP_ICT_SF_Henkel_460x460_GR

  Το Shaping Futures υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Fritz Henkel, που εργάζεται για την κοινωνική πρόοδο.

  + -
Shaping Futures...

ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2010.
ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΖΩΕΣ.


 

 

Μεσα Στο Shaping Futures
Δείτε το πλήρες ντοκιμαντέρ