Οι Ιστορίες Επιτυχίας Μας
Shaping Futures

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ SHAPING FUTURES

 

Πίσω από κάθε άτομο υπάρχει μια ιστορία που πρέπει να ειπωθεί. Ανακαλύψτε μερικά από τα μέλλοντα που έχουν διαμορφωθεί από την δουλειά μας εδώ.

Πιστεύουμε...

ΌΤΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΆ ΜΕ ΤΑ

ΣΩΣΤΆ ΕΠΊΠΕΔΑ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ.

 

 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_Cinthia_460x400

  Cinthia

  Η Cinthia είναι ένα πραγματικό αστέρι. Έχοντας ολοκληρώσει τρεις σειρές μαθημάτων κατάρτισης με το Shaping Futures στη Λίμα του Περού, την βοθήσαμε να εξασφαλίσει μια δουλειά ως κομμώτρια. Στη συνέχεια παρουσίασε τις εντυπωσιακές της ικανότητες στη σκηνή στο Essential Looks World Tour στη Βαρκελώνη, κερδίζοντας τις καρδιές όλων με το ταλέντο και το πάθος της.

  "Το Shaping Futures μου άνοιξε πολλές πόρτες και μου έμαθε μια δεξιότητα που θα βοηθήσει να χτίσω το μέλλον μου."

  + -
 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_1_India_460x550

  Manashi

  Από το να μεγαλώνει σε ένα παιδικό χωριό SOS στην Ινδία,στο να επιδείξει την τέχνη της κομμωτικής στην εκδήλωση Essential Looks World Tour στο Βερολίνο, η Manashi έδειξε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένα άτομο σε 19 μόλις χρόνια. Η κατάρτιση της στο Shaping Futures στο Chennai την εξόπλισε με δύναμη να διαμορφώσει τη ζωή της με νέο τρόπο. Τώρα εργάζεται στην Naturals, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες κομμωτηρίων στην Ινδία.

  + -
 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_Columbia_460x400

  Duver

  Στην Κολομβία, το Shaping Futures ανακάλυψε τον Duver, έναν νεαρό με πραγματικό ταλέντο και μολυσματικό πάθος. Προσκαλέσαμε αυτόν τον νεοφερμένο στο Essential Looks World Tour για να παρουσιάσει τις δεξιότητές του και τη αφοσίωσή του. Τα επιτεύγματά του ενέπνευσαν τον μικρότερο αδερφό του Αλέξη να ακολουθήσει τα βήματά του, ξεκινώντας ο ίδιος μια Κυριακάτικη σειρά μαθημάτων κομμωτικής. Τώρα τα δύο αδελφία έχουν το δικό τους κομμωτήριο που ονομάζεται Street DA (από τα αρχικά τους), όπου εργάζονται πλάι – πλάι, κάθε μέρα.

  + -
 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_460x550

  Tebogo

  Ο Tebogo ξεχώρισε πραγματικά κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Shaping Futures στη Νότια Αφρική. Η ικανότητά του και η αφοσίωσή του οδήγησαν μία από τους εκπαιδευτές του – την βραβευμένη κομμώτρια και διάσημη στιλίστα Ania Kulec-Karampotis – να του προσφέρει μια μαθητεία στο κομμωτήριο της, Trendy Hair Fashion, στην Πολωνία.

  "Πριν από το Shaping Futures, δεν ήμουν και τόσο σίγουρος τι να κάνω με τη ζωή μου, αλλά όταν η μητέρα μου μου είπε για την κατάρτιση άρπαξα την ευκαιρία – και νιώθω υπέροχα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που το Shaping Futures μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω ένας σπουδαίος στιλίστας."

  + -
Shaping Futures...

ΜΑΖΙ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.


 

 

Μεσα Στο Shaping Futures
Δείτε το πλήρες ντοκιμαντέρ