Inscape Collection

Inscape Collection

Essential Looks 2:2021


ESSENTIAL LOOKS X PANTONE COLOR INSTITUTE
 

Καλώς ορίσατε στον κόσμο των Essential Looks - 50ή έκδοση. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, εμπνευστήκαμε από τις παγκόσμιες κοινωνικές τάσεις που διαμορφώνουν τις πασαρέλες αλλά και τον τρόπο που ζούμε. Συνεργαστήκαμε, επίσης, με κορυφαίους hair artists για να δημιουργήσουμε νέα look και τεχνικές για να τις μοιραστείτε στα κομμωτήριά σας, σε όλο τον κόσμο. Με τις τρεις τάσεις αυτής της σεζόν Novel Comfort, Quintessential και E-phoria.

Η collection αυτής της σεζόν φιλοξενεί την πιο συναρπαστική και δημιουργική μας συνεργασία, αυτή με το εμβληματικό Pantone Color Institute.

 

«Όπως οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές όλα αυτά τα χρόνια, έτσι κι εμείς κοιτάμε το χρώμα για να εκφράσουμε ιδέες, συναισθήματα και την ταυτότητά μας, για το ποιοι είμαστε και ποια αντίληψη θέλουμε να δημιουργήσουμε για τους άλλους.»

 

Laurie Pressman,

Αντιπρόεδρος, Pantone Color Institute

Novel Comfort

ΤΑΣΕΙΣ 1: Novel Comfort

ΘΕΡΜΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.

 

Εκφραζόμαστε με έναν τρόπο χαλαρωτικό, αλλά και τονωτικό ταυτόχρονα. Αυτή η τάση αφορά την ποιότητα, την άνεση στο σπίτι και την αποδοχή του εαυτού μας στην «άνετη φωλιά» μας. Η παλέτα μας από οργανικά γήινα χρώματα, παρουσιάζεται σε ανεπιτήδευτα κουρέματα και τελειώματα με πολλαπλές υφές.


Το Look πασαρέλας Novel Comfort αφορά τη ροή και την υφή. Είναι ανεπιτήδευτο, πραγματικά απαλό και θηλυκό, προσδίδοντας όγκο και σήκωμα στην τρίχα. Το look κομμωτηρίου δουλεύει με το φυσικό όγκο και τις στρογγυλεμένες μπούκλες, κουρεύοντας και σμιλεύοντας τα μαλλιά σε ανάγλυφα σχήματα. Αυτά τα Novel Comfort looks δημιουργήθηκαν από τους ταλαντούχους Global Ambassadors της Schwarzkopf Professional, Lesley Jennison και Tyler Johnston.


«Ήθελα οι αποχρώσεις μου να λιώσουν και να συγχωνευτούν, δημιουργώντας χαλαρωτικά και φυσικά, μουντά χρώματα που χαρίζουν μια αίσθηση ηρεμίας, ευθραυστότητας και ασφάλειας, μια αίσθηση σύνδεσης με τον πλανήτη.»

 

Lesley Jennison,

Global Ambassador της Schwarzkopf Professional

Quintessential

ΤΑΣΕΙΣ 2: Quintessential

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Μια φρέσκια εκδοχή της θηλυκότητας της δεκαετίας του '60, Quintessential εμπλουτίζει τη διακριτική νοσταλγία με μοντέρνα στοιχεία μέσα από φυμέ αποχρώσεις, παλέτες παστέλ και τεχνικές ακριβείας, μια σύγχρονη παραλλαγή στα κλασικά κουρέματα, το στρογγυλεμένο styling και το αψεγάδιαστο τελείωμα.

Το κούρεμα του look πασαρέλας Quintessential χρησιμοποιεί απλές τεχνικές –είναι ένα κλασικό, νοσταλγικό στυλ αλλά ακραία εκμοντερνισμένο– με μια πραγματικά πολύ κοντή φράντζα. Η βαφή χρησιμοποιεί μια διακριτική ματιά στο μοντέρνο με απαλές πινελιές κόκκινου Βουργουνδίας αναμεμειγμένες με διάφορες αποχρώσεις σταχτί γκρι τόνων. Επιπλέον, με το look κομμωτηρίου Quintessential, υπάρχει μια αίσθηση νοσταλγίας στο ύφος του David Lynch, μια heritage τεχνική αλλά με μοντέρνα έκφραση - πιασμένη με φουρκέτες και twists.

 

Αυτά τα Quintessential Looks δημιουργήθηκαν από το ταλαντούχο δίδυμο Arjan Beverschwarzkopf Professional Global Colour Ambassador της Schwarzkopf Professional, και Tyler Johnston, Global Ambassador της Schwarzkopf Professional.


«Εμπνεύστηκα πολύ από τις χρωματικές τάσεις της PANTONE. Ασχολούμασταν με τις γκρι και ροζέ αποχρώσεις εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αυτή είναι μια νέα εκδοχή τους που αντανακλά ιδανικά τις τάσεις του 2021.»


Arjan Bevers,
Schwarzkopf Professional Global Colour Ambassador

E-phoria

ΤΑΣΕΙΣ 3: E-phoria

ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ.

 

Ανατέλλει μια καινούρια μέρα και ετοιμαζόμαστε να παρουσιάσουμε στην ανθρωπότητα τον κόσμο της τεχνολογίας για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, με μια τολμηρή παλέτα σαγηνευτικών κόκκινων και λαμπερών μεταλλιζέ αποχρώσεων. Κουρέματα για εξατομίκευση, styling για αυτοέκφραση.

 

Το Look πασαρέλας E-phoria χρησιμοποιεί την τεχνική #CandleColor και θυμίζει το απελευθερωμένο πνεύμα της δεκαετίας του ’70 σε συνδυασμό με βαριά στρογγυλεμένα πλαϊνά τμήματα και μια καλοσχηματισμένη φράντζα με ασύμμετρα μήκη. Το Look κομμωτηρίου E-phoria έχει αποδοθεί σε afro μαλλιά με χρώμα και κούρεμα σχεδιασμένα να αποδίδουν το μοντέρνο ύφος και τις αρχιτεκτονικές γραμμές, με χρήση, επίσης, της τεχνικής #CandleColor . Τα look αυτά έχουν δημιουργηθεί από τους δημιουργικούς καλλιτέχνες των X-presion.

 

«Ως Ισπανοί, λατρεύουμε τα ζωηρά χρώματα. Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, της αποπλάνησης, τραβάει την προσοχή. Η δημιουργία αυτών των νέων αποχρώσεων ήταν πολύ διασκεδαστική.»

 

X-presion,
Aπό τους δημιουργικούς καλλιτέχνες X-presion