ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ

 

Το να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις και το να ικανοποιείς τις ανάγκες ενός απαιτητικού πελατολόγιου, απαιτεί πλήρη αφοσίωση στη δημιουργικότητα. Οι παγκόσμιοι πρεσβευτές μας συνδυάζουν το όραμα και την δημιουργικότητα που θα αναμένατε από τους καλύτερους κομμωτές στον κόσμο. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την αφρόκρεμα των παγκόσμιων ειδικών.

 

Δείτε παρακάτω περισσότερα για τους οραματικούς μας Πρεσβευτές.

Schwarzkopf Professional - Together. A passion for hair
Tyler Johnston

TYLER JOHNSTON - EDITORIAL

 

@tylerjohnstonhair

 

Συνδυάζοντας την τεχνική με την δημιουργικότητα, η δουλειά του Tyler Johnston αναγνωρίζεται αμέσως. Έχει συμπεριληφθεί σε μερικά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως περιοδικά και είναι γνωστός για τα κουρέματά του σε πελάτες όπως οι David και Victoria Beckham, Cate Blanchett και Lily Allen.

 

Ξεκίνησε ως κομμωτής στον Vidal Sassoon και ανέβηκε γρήγορα τις κλίμακες, γίνοντας Καλλιτεχνικός Διευθυντής του κομμωτηρίου του Sasoon στο Knightsbridge. Μετά από 6 χρόνια σε αυτή τη θέση και δουλεύοντας σε εποχιακές συλλογές και τηλεοπτικά διαφημιστικά, ο Tyler αποχώρησε και κυνήγησε μια ανεξάρτητη καριέρα, η οποία τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο γνωστούς κομμωτές πασαρέλας.

LESLEY JENNISON - COLOUR

 

@lesleyjennison

 

Η Lesley ξεκίνησε την καριέρα της το 1964 σε μια γνωστή ακαδημία κομμωτικής του Λονδίνου και πέρασε 18 χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο σε επιδείξεις, σεμινάρια και διαφημίσεις. Η Lesley αργότερα έγινε μέλος του διάσημου Real Salon, όπου είχε πελάτισσες υψηλού κύρους όπως η Gwyneth Paltrow και η Elle Macpherson.

 

Το ριζοσπαστικό της όραμα για το χρώμα την πήγε από τον Vidal Sassoon στην παγκόσμια αναγνώριση και έγινε η προτίμηση των διασήμων για το χρώμα. Η Lesley, η οποία είναι πολύ καλοντυμένη, έχει δουλέψει σε επιδείξεις μόδας των John Richmond, Raf Simons και Alexander McQueen.

Lesley Jennison


Richard Ashforth

RICHARD ASHFORTH - STYLING

 

@richardashforth

 

Γνωστός για τη δημιουργικότητα και την εμμονή του με τη λεπτομέρεια, ο Richard Ashforth είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο επιτυχημένους κομμωτές του Η.Β. Ξεκινώντας τη καριέρα του στον Vidal Sassoon, ίδρυσε στη συνέχεια το δικό του διεθνές brand κομμωτικής, το SACO, το 2005, με εκπαιδευτικές ακαδημίες και κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο. Ορίζεται ως "επιτυχία" στα Ιαπωνικά, και το SACO σημαίνει επίσης "λεπτομέρεια"- περιγράφοντας έτσι το στυλ ακριβείας του Richard.

 

Δουλεύει συχνά με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σκηνής της μόδας, από αμέτρητα Fashion Week shows και φωτογραφίσεις μαζί με τον. Ο Richard έχει επίσης δημιουργήσει το δικό του hair show- το NOISE- ένα underground event το οποίο έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και πάντα φέρνει ένα νέο επίπεδο ενέργειας στον γρήγορα εναλλασόμενο κόσμο της κομμωτικής.

ANTONY WHITAKER - BUSINESS

 

@growmysalonbusiness

 

Κομμωτής με πολλά βραβεία, επιχειρηματίας, εκπαιδευτής, συγγραφέας και παρακινητής, ο Antony Whitaker είναι στην πρώτη γραμμή της κομμωτικής και της επιχειρηματικής εκπαίδευσης για πάνω από 3 δεκαετίες. Έχει κερδίσει το ‘Grand Trophy of the Professional Press Association’ και του Κομμωτή της Χρονιάς στην Αυστραλία. Έχει κερδίσει βραβεία για marketing, σχεδιασμό κομμωτηρίων, φωτογραφία και εκπαίδευση.

 

Ως Global Business Ambassador για την Schwarzkopf Professional, ο Antony είναι ένας παθιασμένος παρουσιαστής σεμιναρίων, ο οποίος δίνει στους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και στις ομάδες τους έμπνευση, κίνητρα και γνώσεις, με τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πετυχημένες επιχειρήσεις.

Antony Whitaker