Our Voices

OUR VOICES

 

Δυναμική, εξελιγμένη και αμείλικτα εφευρετική, η κομμωτιριακή βιομηχανία δεν στέκεται ποτέ ακίνητη. Η δημιουργικότητα και η τεχνική αριστεία βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε και σκοπεύουμε να εμπνεύσουμε, αποτελώντας την πιο συναρπαστική παγκόσμια εταιρεία κομμωτικής με εξαιρετικές καινοτομίες και εξατομικευμένες υπηρεσίες για κομμωτήρια.

 

Η Schwarzkopf Professional συνεχίζει εδώ και 120 χρόνια να Επαναδημιουργεί τα μαλλιά, να Επαναπροσδιορίζει το χρώμα, να Επανακαθορίζει τις τάσεις των μαλλιών, να Επαναστατεί στην εκπαίδευση, να Επαναπροάγει την επιτυχία του κομμωτηρίου και να Επανδρώνει τις συνεργασίες… γιατί “η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία”!

Schwarzkopf Professional
Simon Ellis - International Creative Director

SIMON ELLIS

INTERNATIONAL CREATIVE DIRECTOR

 

@thesimonellis

 

Τι είναι τόσο ξεχωριστό στον κόσμο των κομμωτών;

 

Οι κομμωτές σκέφτονται με βάση την εμπειρία, ΌΧΙ με βάση τα προϊόντα ή τις κατηγορίες. Σαν αυθεντικοί και μακροχρόνιοι συνεργάτες, πρέπει να δείξουμε πως καταλαβαίνουμε, παραδίδοντας πραγματικά προϊόντα με διάρκεια, καθώς και υπηρεσίες που θα τους υποστηρίξουν στην καθημερινότητα της εργασίας τους - προσφέροντας στους κομμωτές και τους πελάτες τους αυτό που πραγματικά θέλουν, ΟΧΙ αυτό που νομίζουν πως θέλουν.

 

Αυτό είναι μια απόδειξη της "ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ" με τον κομμωτή και τον πελάτη του - τον καταναλωτή μας - επειδή γνωρίζουμε πως ένας ευχαριστημένος καταναλωτής είναι η υπογραφή της ΚΟΙΝΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!

 

Για να συναρπάσουμε τον κομμωτή μας, πρέπει να επικοινωνήσουμε χρησιμοποιώντας τις σωστές εικόνες, τη σωστή συναισθηματική γλώσσα και να προσφέρουμε εργαλεία και υπηρεσίες με τις οποίες μπορούν να δουλέψουν, κάθε μέρα.

Tyler Johnston - Παγκοσμιος Πρεσβευτης

TYLER JOHNSTON

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

 

@tylerjohnstonhair

 

Πως θα περιγράφατε το ρόλο σας ως Παγκόσμιος Πρεσβευτής της Schwarzkopf Professional;

 

Ο ρόλος μου ως Παγκόσμιος Πρεσβευτής SKP είναι συναρπαστικός, γεμάτος προκλήσεις και ανταμοιβές. Μέσω των Essential Looks και των εικόνων που έχω δημιουργήσει, μπορώ να εμπνεύσω και να δώσω κίνητρο σε κομμωτές σε όλο τον κόσμο - αυτή είναι μια πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Θέλω να ενθαρρύνω τους κομμωτές να εξελίξουν τη δημιουργικότητά τους και να προχωράνε πάντα μπροστά.

 

Σας δίνει μεγάλα περιθώρια δημιουργικότητας η Schwarzkopf Professional;

 

Η κομμωτική είναι ένας τρόπος να εκφράσω το όραμά μου. Η SKP είναι μια συναρπαστική παγκόσμια εταιρία, η οποία μου επιτρέπει να ξεπερνάω τα όρια και να πειραματίζομαι με τη δημιουργικότητά μου. Πιστεύω πως η SKP δεν επαναπαύεται ποτέ.

Lesley Jennison - Παγκοσμια Πρεσβειρα Χρωματος

LESLEY JENNISON

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

 

@lesleyjennison

 

Πως θα περιγράφατε το ρόλο σας ως Παγκόσμια Πρέσβειρα της Schwarzkopf Professional;

 

Ως η παγκόσμια πρέσβειρα χρώματος της Schwarzkopf Professional, είμαι αφοσιωμένη στο να αναγνωρίζω τις επερχόμενες τάσεις και πρωτοποριακούς τρόπους να μεταφράζω το χρώμα στα μαλλιά. Έχω υπάρξει αρκετά τυχερή που έχω εμπνεύσει κομμωτές σε όλο τον κόσμο με τις γνώσεις μου. Έχω λοιπόν μια ισχυρή πίστη και πάθος για εκπαίδευση μέσα στη βιομηχανία, κάτι το οποίο με οδηγεί στο να είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά και στην κορυφή του επαγγέλματός μου.

 

Σας δίνει μεγάλα περιθώρια δημιουργικότητας η Schwarzkopf Professional;

 

Μέχρι σήμερα, το καλύτερο σημείο της καριέρας μου ήταν η συνεργασία μου με την Schwarzkopf Professional και η ενασχόλησή μου με τα Essential looks, στα οποία ο Steve Hogan μου έχει δώσει απόλυτη ελευθερία στη δημιουργικότητά μου για να δείξω τεχνικές που μας κάνουν να σκεφτόμαστε πέρα από τα συνηθισμένα, αλλά είναι και φιλικές προς τον χρήστη.

Antony Whitaker - Global Business Ambassador

ANTONY WHITAKER

GLOBAL BUSINESS AMBASSADOR

 

@growmysalonbusiness

 

Πως θα περιγράφατε το ρόλο σας ως Παγκόσμιος Πρεσβευτής της Schwarzkopf Professional;

 

Βλέπω το ρόλο μου στην SKP από δύο σκοπιές, πρώτον αντιπροσωπεύω τον "πραγματικό κομμωτή και ιδιοκτήτη κομμωτηρίου", προωθώντας τις πραγματικές ανάγκες τους για επιχειρηματική εκπαίδευση και δεύτερον να εξελίξω και να παρουσιάσω το περιεχόμενο των κινητήριων επιχειρηματικών σεμιναρίων στους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων, όπου και αν χρειάζονται στον κόσμο της Schwarzkopf.

 

Γιατί είσαστε τόσο παθιασμένος με την κομμωτική;

 

Είναι αυτό που κάνω και πιστεύω πως οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου, πρέπει να το κάνεις με 100% δέσμευση και υπερηφάνεια. Σαν παρουσιαστής πρέπει να είσαι παθιασμένος για να μεταδώσεις το μήνυμά σου, γιατί πολλοί νέοι υποτιμούν το πόσο δημιουργική διαδικασία είναι το να χτίσεις μια επιχείρηση ή να εξελίξεις μια ομάδα. Το πάθος κάνει τη διαφορά.

Richard Ashforth - Global Styling Ambassador

RICHARD ASHFORTH

GLOBAL STYLING AMBASSADOR

 

@richardashforth

 

Πως θα περιγράφατε το ρόλο σας ως Παγκόσμιος Πρεσβευτής για την Schwarzkopf Professional;

 

Ως Παγκόσμιος Πρεσβευτής για την Schwarzkopf Professional, πιστεύω πως το styling και η δημιουργικότητα πάνε χέρι-χέρι. Αγάπησα απευθείας την τέχνη της κομμωτικής και αυτή η αφοσίωσή μου κρατάει περισσότερα από 20 χρόνια. Ποτέ δεν στερεύω από ιδέες. Ο ρόλος μου δίνει την ευκαιρία να εκφράσω το πάθος μου για την βιομηχανία, ενώ εμπνέω και άλλους να σπάσουν τα όρια της δημιουργικότητας.

 

Σας παρέχει πολλή δημιουργική ελευθερία η Schwarzkopf Professional;

 

Εξοπλισμένος με τη σειρά OSiS, δεν υπάρχει όριο στη δημιουργικότητά μου με την Schwarzkopf Professional. Εμείς οι κομμωτές πρέπει να παίζουμε με τα σχήματα, να πειραματιζόμαστε με τις υφές και να εξελίσσουμε τις ιδέες μας. Πρέπει να εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας κάθε μέρα και αυτό σημαίνει να έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα στα χέρια μας και τη σωστή πλατφόρμα για να το επιτύχουμε.