#Hairartist: Γνωρίστε τον Παγκόσμιο Πρεσβευτή κομμώσεων σε περιοδικά, Tyler Johnston

Με στόχο την καινοτομία, η Schwarzkopf Professional πιστεύει πραγματικά στη συνεργασία. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγουν να συνεργαστούν στενά με διάφορους κομμωτές μεγάλου κύρους από όλο τον κλάδο, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου session stylist Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair), ο οποίος είναι Παγκόσμιος Πρεσβευτής κομμώσεων σε περιοδικά.


Όπως πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες της κομμωτικής, έτσι και ο Tyler ξεκίνησε τη διακεκριμένη καριέρα του στον Vidal Sassoon. Αυτό συνέβη κατά τη δεκαετία του ογδόντα, όταν ο κλάδος της κομμωτικής είχε μόλις αρχίσει να αναδύεται, έχοντας ακόμα να προσφέρει μεγάλη δημιουργικότητα. Προχωρώντας γρήγορα στην καριέρα του, ο Tyler έγινε στη συνέχεια Καλλιτεχνικός Διευθυντής σε ένα διακεκριμένο κομμωτήριο του Λονδίνου. Ύστερα από έξι χρόνια τελειοποίησης των τεχνικών του γνώσεων σε αυτή τη θέση υψηλού κύρους, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε εποχικές collection μόδας και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, έκανε τη μετάβαση στο ελεύθερο επάγγελμα πλήρους απασχόλησης, καθιερώνοντας σταθερά τον εαυτό του ως έναν από τους πιο περιζήτητους session stylist του κλάδου.


Έχοντας καταγωγή από το Μάντσεστερ, ο Tyler φέρνει μια απλή συμπεριφορά και περιπετειώδη δημιουργικότητα στη δουλειά του, γεγονός το οποίο τον οδηγεί στη δημιουργία έντονων style που ενσωματώνουν την εκλεπτυσμένη ομορφιά της πρωτοποριακής μόδας με τη φυσικότητα του σύγχρονου urban σκηνικού. Παρόλο που τον περιβάλλει συχνά ο τρόπος ζωής των διασήμων, ο Tyler παραμένει πλήρως προσγειωμένος, χαρακτηρίζοντας τις «ατέλειες» και τον «ρεαλισμό» ως μεγάλες πηγές έμπνευσης για τη δουλειά του.

 

«Το πραγματικό είναι αυτό που με ενδιαφέρει και με εμπνέει: είναι η ουσία που διαπνέει τη ζωή και τη δουλειά μου...»

 

– Tyler Johnston


Ως Παγκόσμιος Πρεσβευτής κομμώσεων σε περιοδικά της Schwarzkopf Professional, ο Tyler βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των επερχόμενων τάσεων και των viral κινημάτων. Σε συνδυασμό με τα παγκόσμια ταξίδια του ως ελεύθερος επαγγελματίας session stylist, έχει τη δυνατότητα να δει την ευρύτερη εικόνα της μόδας ώστε να μεταφέρει πιστά τις τάσεις του αύριο στην πραγματικότητα του σήμερα.


Για αυτό οι styling συμβουλές και η τεχνογνωσία του στα μαλλιά είναι ευρέως διαδεδομένες μέσω διάφορων brand της Schwarzkopf Professional: πρόσφατα εργάστηκε στα παρασκήνια με το tbh – true beautiful honest, όπου δημιούργησε ένα αυθεντικό φινίρισμα έτοιμο για φωτογράφιση, το οποίο παρουσίασε άψογα την πολυδιάστατη συλλογή βαφών του brand.

 

#Hairartist: Γνωρίστε τον Παγκόσμιο Πρεσβευτή κομμώσεων σε περιοδικά, Tyler Johnston

 

Ο Tyler είναι επίσης υπεύθυνος για το styling στις συλλογές τάσεων Essential Looks του εξαμηνιαίου περιοδικού της Schwarzkopf Professional: αποτελεί ένα πολύτιμο κομμάτι της παγκόσμιας ομάδας μαζί με τον Δημιουργικό Διευθυντή, Simon Ellis (@thesimonellis), την Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρωμάτων, Lesley Jennison (@lesleyjennison), τον Παγκόσμιο Πρεσβευτή Styling, Richard Ashforth (@richardashforth), όπως επίσης την Πρέσβειρα Styling, Joana Neves (@joananeves) και τον Πρεσβευτή του BLONDME, Jack Howard (@jackhowardcolor). Όλοι μαζί μπορούν να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά τάσεων: τον τρόπο με τον οποίο το κούρεμα μπορεί να κολακεύει το χρώμα και τον τρόπο με τον οποίο το φινίρισμα μπορεί να ακολουθεί τη συνολική εικόνα της μόδας.

 

 

Ο Tyler είναι επίσης παρών στα κάστινγκ των μοντέλων για τα Essential Looks, όπου στηρίζει την ομάδα στην ανεύρεση κατάλληλων μοντέλων για κάθε look, αξιολογεί προσεκτικά την ποιότητα των μαλλιών των μοντέλων και τη συνολική καταλληλότητα για μια συγκεκριμένη μεταμόρφωση, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της βαφής, όπως επίσης και το styling. Ως μέρος της διαδικασίας, ο Tyler μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις που έχει δει στις εβδομάδες μόδας και στον κόσμο των διασήμων, ενώ το στοιχείο του είναι η μετουσίωση αυτών των τάσεων σε τεχνικές κουρέματος και φινιρίσματος που οι κομμωτές μπορούν να αναδημιουργήσουν στα δικά τους κομμωτήρια, για τις δικές τους πελάτισσες, γεγονός που αποτελεί την ουσία των Essential Looks.


Ανακαλύψτε το χαρτοφυλάκιο του Tyler Johnston και την εντυπωσιακή του πελάτισσα στο Instagram: @tylerjohnstonhair και για εις βάθος γνώση του προϊόντος και της τεχνογνωσίας της κομμωτικής, βεβαιωθείτε ότι είστε εγγεγραμμένος χρήστης του ASK Education eAcademy: ask-elearning.com.


ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

περισσότερα ετικετών